- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem tudom, mi köze van hozzá, azt viszont tudom, hogy a rufus használata alatt (igen, határozottan alatta) ment tönkre mindkét pendriveom néhány nap leforgása alatt. Nekem is volt olyan, amikor nem ment tönkre, sőt, több olyan esetem volt, mikor nem (utóbbi 1-2 hétben sokat használtam a rufust). De most igen.
Neked miért nyilvánvaló, hogy amúgy is tönkrementek volna? Látod az alternatív jövőt? Kicsit unalmas már ez a vita, amiben te kézzel-lábbal védesz egy programot, ami "nyilván" nem csinálhat ilyet. Valamit pedig szerintem igenis csinált, és igen, a program csinálta, mert előtte mindkét pendriveom teljesen jó volt.
Ez épp úgy hit, hogy te kerek-perec kijelented, hogy mindkét pendriveom amúgy is tönkrement volna egymáshoz képest pár nap eltéréssel.
Még az előző esetnél csak megértem, hogy védted a programot, de mikor jön valaki, és pár nap eltéréssel tapasztalja ugyanazt még kétszer, te akkor is makacsul ragaszkodsz a hülyeségedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Crimson Desert
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Apple Mac Mini M4, 256GB, 16GB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest