Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Hopp, elszúrtam a pendrive-om, pedig milyen jól összegyűjtöttem rá mindent!
Diskpart-ban kiadtam a Clean parancsot, majd csináltam egy üres partíciót.
De kiderült, hogy a DISK 0 valahogy rendhagyó módon a saját pendrive-om volt...Létezik valami olyan progi, ami vissza tudja állítani?
És ha a komplett partíciót nem, akkor legalább a fájlokat ki tudja menteni valami progi?
És ingyenes is van?Köszi minden segítséget!
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Lehet a kérdés nem idevaló de pendrive-nál Sandisk extreme 32gb-ról van szó normális dolog az hogy a hdd sentinel a trim funkciót inaktívnak írja, teljesítményét pedig 80%-ra? Usb 3.0-ás proton ez normális?
Sebességet hozza ahogy kell!. -
dangerzone
addikt
Sziasztok! Van egy 3 éves Kingston DT Rubber 3.0 pendriveom. Formázás közben elment az áram, azóta amikor bedugom a gépbe csak villog a ledje, de nem lehet hozzáférni. A számítógép kijelzi, hogy csatlakoztatva van, de se formázni se másolni nem lehet rá. Van valami tippetek, vagy kuka?
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. egy baromi buta kérdésem van egy Kingston DataTraveler Locker G2 16GB és szeretném letörölni róla a biztonsági részt, hogy ne kérjen jelszót stb.
próbáltam formázni próbáltam linux alol próbáltam parancssorból, próbáltam minden létező dolgot szerintem ,és nem t udok rájönni.
a pendriveot amikor bedugom, egy 14mb os cd meghajtó jön be, és amíg nem indítóm el rajta a programot addig nem tudok hozzáférni.
irásvédett ez a 14mb os cd meghajtós rész,parancssorból az irás olvasást sem tudom megoldani. szóval várok ötletet -
atala
addikt
válasz
Doky586 #3023 üzenetére
Én is ezt mondtam. Felhívtam a figyelmét a cégnek, hogy tudjanak róla. Erre mindenáron ki akarták cserélni. Küldtek futárt, hozta az újat, és vitte a rosszat. Pedig én erősködtem, hogy hagyják a fenébe, mert tényleg ajándék volt, és csak azért szóltam, hogy tudjanak róla.
Mondanom sem kell, hogy a harmadik is rossz.
Mindegyiken ugyan annyi a jó szektor.
Valószínűleg az összes rossz. -
-
atala
addikt
Van két pendrive-om, amit ajándékba kaptam vásárlások során.
Mind a kettő hibás. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy kuka?
Jól látom, hogy 106 MB ami jó, a többi rossz? Felírni lehet rá rendesen a visszaolvasásnál van a gond. -
dokee78
félisten
Windows 10 lemez kezelővel nem tudtam partícionálni a pendrivom.
Inaktív volt a kötet zsugorítás és kiterjesztés is.Mintool partition Wizard megcsinálta,de az egyiket nem látja a rendszer.
Windows lemez kezelőben látja a 2 partíciót,de zöld kerettel be van keretezve a 2.Ha rossz topikba írtam útba igazítást kérek.
-
mika7272
csendes tag
Sziasztok!
A probléma a következő:
Egy ismerősöm hozott egy Kingston 16 gb -os pendriveot.
A gond a következő:
Ha bedugom a pendriveot akkor az eszközkezelő érzékeli az eszközt csak (Win 7 alatt) folyamatosan világít a LED mintha folyamatosan dolgozna, megnyitni a meghajtót egyátalán nem tudom mert a Számítógép (Vagy akinek a Sajátgép név jobban tetszik) ha megnyitom akkor lefagy csak akkor javul ha kihúzóm.Kérdésem a következő:
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Esetleg az ismerősöm egy olyan vírust szedett össze ami blokkolja a használatát?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
-
-
djkacor
tag
Sziasztok van egy Kingston G3 16GB pendrive-om és nem tudtam megformázni, próbáltam cmd-ben ezekkel a parancsokkal: diskpart, list disk, select disk 2, detail disk, clean, clean all, előtte látta még a pendrive-ot a gép de most már sehol sem látja :S ha átdugom egy másik usb-be akkor valami Udisk-nek ismeri fel, de nem tudja feltelepíteni hozzá a drivert :/
mi lehet a probléma, javítható még? A válaszokat előre is köszönöm! -
sonar
addikt
Mindenféle próba előtt próbálj meg egy bitszintű image-t csinálni.
Én linux alatt szoktam csinálni:dd if=<source device> of=<output_file.dd>
valami ilyesmi lesz a végén
dd if=/dev/sdX of=/tmp/pendrive.imgHa összejön akkor ha elküldöd a file-t akkor ránézek, hogy lehet-e vmit kezdeni.
(bár hozzáteszem, hogy garanciát nem vállalok semmire, mert elég elfoglalt vagyok mostanság) -
lacy86
addikt
Sziasztok!
Tegnap kolleganom egy android telefonrol masolt at egy videot a pendrivera.
Akkor meg le is tudta jatszani , viszont ma mar egyaltalan nem tudja megnyitni a pendrive-ot!
Meghajtot mutatja de miutan rakattint azonnal lefagy a gep!
Fontos adatok vannak rajta ( egyetemi cuccok )tudnatok adni 1-2 tippet mivel lehetne megmenteni a pendriveot?!
Koszonom szepen!
-
szacsee
nagyúr
sonar & kerekfej: Köszi kipróbálom!
-
válasz
kerekfej #3003 üzenetére
Nekem is ugyanez volt a problémám mint szacsee -nek. Ezen hiba miatt a pendrive bootolhatatlan lett (pedig ugyanúgy a diskpart 1db partíciót látott rajta, stb), de most kipróbáltam a Rufus formázást (minden pipa be) és helyrehozta. Újra bootolható saját formázás után is. (diskpart ugyanazt látja: 1db partíció) Kösz a tippet. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy kisebb pendrive, ami a clean parancs kiadása során (diskpart-ban, select disk után) ezt írja ki:
DISKPART> clean
DiskPart has encountered an error: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani.
See the System Event Log for more information.DISKPART>
Gondolom nem érdemes vele foglalkozni, ha nincs rajta fontos adat, vagy megmenthető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest