Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dugen
csendes tag
Sziasztok!
Van egy aranyos KINGSTON DataTraveler (DT101 G02) 8GB-os pendrive-om, amit egy éve vásároltam a tecskóban. Most hogy be kellene vinnem rajta egy beadandót úgy gondolta, hogy feladja a harcot, nem mintha kb. 10-nél többször lett volna használva az elmúlt egy évben.
A probléma abban nyilvánul meg, hogy ha másolni szeretnék rá, kiírja, hogy a másolandó fájl már létezik 0 KB-os terjedelemben a cserélhető lemezen. Ekkor ha a másolás és cserére kattintok kb. 10 perc másolás után kiírja, hogy nem sikerült végrehajtani a dolgot. Próbálkoztam már gyors formázással alapértelmezettben, FAT32 és NTFS rendszerrel is, normál formázással, de semmi, mindegyik után ez a vége. Most már ott tartunk, hogy egyszerűen kiírta formázás után, hogy nincs fájlrendszer a meghajtón, formázásra szorul.
Kérdésem, hogy holnapig hogyan bírom működésre ezt a remek számítástechnikai eszközt?
Bocsi ha egy kicsit hosszúra sikerült, próbáltam minél pontosabban leírni problémámat.
Előre is köszönöm a válaszokat!Látom másnak is akadt vele problémája, ezért ha van megoldás, akkor feltétlen írjátok meg!
Még egyszer köszi!Ja és van hibakód is:
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest