- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
david200000
üzenetére
Szia, igen, pont akkor pörgött fel. Érdekelt, hogy minden csatiban naplózza-e a Win7 a Disk error-t és akkor dugtam az egyik USB3-ba, azután hirtelen maxon kezdett pörögni a cpu venti, gyorsan leválasztottam a pent, kb még 1-2 percig maxon pörgött, majd helyreállt. Utána megint csatlakoztattam és újra ua a jelenség még 2x. Azóta viszont egyszer sem csinálta (kb 8x próbáltam), csak a Disk error naplózás van, (de az sem mindig),amikor csatlakoztatom azt a pendriveot a géphez. Event id 11 és nagyon ritkán 51. Xp-s gépeken egyáltalán nincs ilyen naplóbejegyzés, a másik Win7-es gépen néha van. Mióta megvettem azt a pendriveot, az első perctől kezdve ilyen volt, hogy néha csatlakoztatáskor a Win7 eseménynaplóban Disk error-t ír. Működés közben, írás-olvasás teljesen hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Hyundai, Kia topik
- Assetto Corsa
- Milyen TV-t vegyek?
- PR-Telecom
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest