Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyorfy
csendes tag
Sziasztok!
Már volt hasonló probléma, de nem láttam megválaszolni, úgyhogy Én is megkérdezném, mert most találkoztam ilyennel először.
Van egy 16 GB-s pendrive-om, amit eddig mindig mindenhol tudtam használni. Most cseréltem alaplapot a gépemen, és a tünet az, hogy olvasni, formázni tudom, de nagyobb fájlokat (2GB) felmásolni nem. Egy darabig nagy-nehezen eljut, aztán megáll. Kisebb fájlok (1-2 MB) mennek.
Azt írja ki, hogy nem találja a fájlt, később, meg, hogy a „Késleltetett másolás nem sikerült” vagy vmi ilyesmi.
A munkahelyi gépemen simán müxik a pendrive, ahogyan eddig.Hallottam olyanról, hogy nem szeretik egymást az alaplap és a pendrive.
Lehet ilyen?
Van valami megoldás?Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Colin McRae DIRT 2
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest