- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyorfy
csendes tag
Sziasztok!
Már volt hasonló probléma, de nem láttam megválaszolni, úgyhogy Én is megkérdezném, mert most találkoztam ilyennel először.
Van egy 16 GB-s pendrive-om, amit eddig mindig mindenhol tudtam használni. Most cseréltem alaplapot a gépemen, és a tünet az, hogy olvasni, formázni tudom, de nagyobb fájlokat (2GB) felmásolni nem. Egy darabig nagy-nehezen eljut, aztán megáll. Kisebb fájlok (1-2 MB) mennek.
Azt írja ki, hogy nem találja a fájlt, később, meg, hogy a „Késleltetett másolás nem sikerült” vagy vmi ilyesmi.
A munkahelyi gépemen simán müxik a pendrive, ahogyan eddig.Hallottam olyanról, hogy nem szeretik egymást az alaplap és a pendrive.
Lehet ilyen?
Van valami megoldás?Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest