Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimentünk, átkozottul veszélyes volt.
Velünk együtt 4 bizonytalan autós, + egy kisteherautóval egy 11-12 éves gyerek gyakorolt.
Volt még egy 16 éves gyerek a papájával, akit nem is értek, hogy mért ment ki, amikor egész jól vezetett és csak "száguldozásával" megijesztette a bizonytalanokat, amivel lehetetlenné tette a többiek tolatás gyakorlását.Asszem én féltem a legjobban azon a "pályán".
-
UHHH
őstag
válasz
Dluinet #83496 üzenetére
Délkeleti felét tudok mondani: FEMA parkoló északi része. Most küzd ott egy Polo!
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #83494 üzenetére
Itt szoktak gyakorolni sokan.
Szóval a megyeri felüljáró melletti egykori vasúti konténer pályaudvaron.
-
Pécsen tudtok olyan helyet, ahol most az asszonnyal autós rutint tudunk gyakorolni.
Szeretne vezetni, jogsija van, de 20 éve nem vezetett.
Ha lenne vasárnapi boltzár, akkor ez most nem lenne gond.
Tehát, tudtok vasárnapi nagy, üres, szabad bejárású parkolót Pécsett? -
UHHH
őstag
Mindhárom autómat Pécsett vettem, használtan, és mindhárom maga (volt) a tökély.
2002-es Ford Focus, 2008-as Ford Fiesta és végül 2016-os Renault Clio.
Mindhármat az Autóbörzénél. Mindkét autómat drágábban adtam el, mint vettem, pedig voltam bennük pár évig.
Eladásnál is segítettek (megbízási szerződéssel). Szóval nekem pozitív tapasztalatom van a kupecekkel. -
cserkész
tag
Üdv!
Valakinek esetleg egy olcsó pc?? 5k... Gigabyte p35 alaplap, e7500 proci, 6gb ram, 9600gt, egy Thermaltake processzor hűtő, hkc 430-as táp és egy 500-as winchester.... Működik hibátlanul, de természetesen kipróbálható. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Janoska26 #83481 üzenetére
Már vártam, hogy ki fog kötekedni.
Nos elolvasva a kettlebell-es leírásokat, azok alapján még ember se vagy, ha nem rögtön 15 kg fölött kezdesz. Ahogy a cégnél mondják, rajtam nincs fókazsír egy deka se. De nem azért mert nem eszek, szabályosan pusztítom a kaját, csak nem hízok egy kilót se. Szóval tudni kell felmérni, hogy az ember testsúlyához mérten mi a megfelelő kettlebell ahhoz, hogy ne csessze szét magát vele.
Én egyébként falat mászok, a kettlebell-t különösen a hát és a kezek (ujjak) erősítésére használom aminek meg is lett az eredménye, mert nem okoz gondot fejjel lefelé lenni a plafonon, ahol pusztán karból dolgozol.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Lacko87 #83484 üzenetére
Szerintem meg ha van egy jobb ajánlat máshol akkor oda kell elmenni érte és ez sokszor előfordul. A használtautópiacon semmi sem az aminek látszik. Nagyon szerettem volna Fiat Croma-t venni, de az akkor hirdetett 26 db-ból nem volt egy amiről ne derült volna ki még a telefonhívás alatt, hogy kamu a hirdetésben leírtak jelentős része. Volt amiről már a hirdetés szövege alapján tudtam, hogy kamu (magyarországi az autó<>nem forgalmazták), volt ahol a hívásig várni kellet (sérülésmentes<>nagyon szépen megcsinálták, sérülésmentes<>parkolási sérülések miatt fényezve volt hátulról a B oszlopig, sérülésmentes <>parkolási sérülések miatt fényezve volt a MOTORHÁZTETŐ), stb...
Az előző autómat Esztergomból hoztam, mert ott találtam olyat aminek az átnézés után is csak olyan bajai voltak, amikkel együtt is meg akartam venni. Előtte volt vagy hét (ebből öt Pécsett) amiről kiderült, hogy tekert órás és/vagy ripityomra törték előtte.
(#83485) emre: Nincs ezzel gond, csak ha aztán belenyúlsz egy betegágyba amire ráköltesz fél-egymilliót évente akkor nem kell meglepődni.
-
M_AND_Ms
veterán
-
emre
veterán
válasz
Sir Riccio #83478 üzenetére
Azt a kocsit még nem rakták össze amiért én 100 km-nél messzebb megyek.
-
Lacko87
tag
válasz
Sir Riccio #83478 üzenetére
Szerintem, aki Pécsen nem tud használtautót találni, annak nagyon egyedi igényei vannak, vagy álomvilágban él
Egy autó vásárlása komoly körültekintést igényel, és minden esetben el kell vinni átvizsgálásra. Én az Autóklubot javaslom, mert alaposan átnézik és nem kell rá heteket várni. Márkaszervizre akár 2 hetet is kell várni. Egy használt autó esetén 1 nap is számít.
-
HoldChore
tag
Weboldal rendberakásához keresek valakit.
Egyszerű Wordpress alap, blog rendszer.
Privátban veszem észre. -
M_AND_Ms
veterán
Ki tudja, van óraszaküzlet Pécset, amelyik MVMT órákat is forgalmaz?
-
Iginotus
addikt
Van valakinek olcsó 120 gbs vagy 60gbos ssdje?
-
Sir Riccio
addikt
Szerintem, használtautó vásárlás esetén alap, hogy márkaszervizben átvizsgáltatod, rétegvastagságot mérsz, ahonnan lehet lekéred a kocsi előéletét és nem az alapján vásárolsz, hogy mi van közel. Nem egy kg kenyérről van szó, ha Nyíregyházán találsz megfelelőt azért is el lehet jutni.
-
-
emre
veterán
válasz
s7evcsenko #83471 üzenetére
-
Tommy77Hun
csendes tag
A kockázatot nem tudod teljesen kizárni, de minimalizálni tudod.
Először keress rá a cégre az e-cegjegyzek.hu oldalon, ebből már sok minden kiderül (mióta létezik a cég, van normális telephelye, vagy egy lakásba van bejegyezve, stb.). Ha konkrétan erről a cégről van szó ( [link] ), akkor az nem túl jó hír.
Ha cég oké, akkor is érdemes rá szánni egy kis időt és pénzt az autó átvizsgáltatására egy, az eladótól független szervizben. A márkaszerviz a legjobb erre a célra, mert az látja az autó korábbi adatait. Nem mindenki adja ki az adatokat, de szoktak célozgatni arra amit láttak.
Magyarországi forgalomba helyezés esetén itt megnézheted az autó fontosabb adatait: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
8-9kg körüli megunt kettlebell-je nincs valakinek?
-
-
emre
veterán
A Delta Car Autókereskedés a Tüskésréti úton mennyire megbízható?
Elhihetem amit megadnak, vagy csak olyan mint a többi nepper? -
hattrickuser
aktív tag
Eladó Új Xiaomi körkéses villanyborotva: [link]
-
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #83423 üzenetére
Xiaomi fülhallgató eladó, kitűnő állapotban.[link]
-
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Van arra valami praktikus megoldas telekomnal ha egy autos fejegysegbe szeretnek mobilnetet tenni?
Van valami tars megoldas hogy a telefonom mobilnete terhere pl ? Vagy valami hasonlo. Nem vagyok kepben abszolute. -
a2d2
addikt
Én is gondolkodtam rajta, de ezen a meghajtón csak Windows volt meg játékok.
A Windows érvényesítéséhez ráadásul bizonyos időközönként fel kell csatlakoznom a PTE VPN-jére, szóval magában teljesen használhatatlan az esetlegesen kinyert licenszkulcs.
Szóval gondoltam nem növelem a 9,5TB írását még kb 240GB-al (bár 72TBW van megadva gyárilag szóval még elvileg nagyon sok van hátra neki). -
UHHH
őstag
Én, mint a biztonságtechnika ÓÓÓRIÁSI tudora, elárulhatom, ha nem írod tele nullával (vagy random) a diszket, akkor simán vissza lehet hozni a dolgokat. Active killdisk ingyen van, esetleg! Ha egy körben teleírod nullával, az elég, nem kezdi el visszaállítani a Kürt Zrt.-nél valszeg, ha idegennek adod el az ssd-t. VAGY olyannak add el, aki nem él vele vissza.
Pl. Exiannak!
-
Iginotus
addikt
Kell valakinek Sapphire 470 es VGA?
Megyek Pécsre le tudok vinni bármit a termékeim közül. Házhoz is viszem...
-
rizso
addikt
Junior fejlesztő kerestetik
Bármi kérdés lenne, pü
-
XboxGamePass
senior tag
A Mikulás kérdezi, hogy tudja-e esetleg valaki, hogy a Makay úti Tescoban a virágbolt hánykor nyit? 8, vagy esetleg előbb?
(Úgy emlékszek van egy a soron, talán a legelső a kikás bejárat felől)
-
XboxGamePass
senior tag
Valakit érdekel esetleg Samsung Gear 360 (2016) kamera a bolti ár töredékéért?
Ance: Vao, hát senki se szent úgy látszik.
-
válasz
XboxGamePass #83446 üzenetére
Voltam tegnap arra, a NAV csukta be 12 napra, az van kiírva.
-
a2d2
addikt
-
dunc
nagyúr
válasz
XboxGamePass #83446 üzenetére
PÉCS PLÁZA
7632 PÉCS, MEGYERI ÚT 76.
RENDELÉS FELVÉTEL: 06 72 411 111, 06 30 371 9025
HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: !!!!!! Üzletünk technikai okok miatt zárva tart 2018 december 1-től 12-ig. Nyitás 2018 december 13-án. !!!!!! hétfőtől vasárnapig 10:00- 22:00 -ig.
A körzetünkön belül ingyenes szállítás. A körzeten kívül eső díjainkról érdeklődjön a diszpécserünknél. Továbbá Kozármislenyre, Keszüre, Pogányra, Pellédre is szállítunk, melynek díjairól érdeklődj diszpécserünknél!
Pultos kiszolgálás és házhoz szállítás. Parkolási lehetőség az étterem közelében. -
XboxGamePass
senior tag
A Don Pepével mi történt? Megszűnt a pécsi? Eltűnt netpincérről.
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok,
Van 1 db felesleges license kulcsom. Az 1 éves 5 gépest vettük, 4 kellene nekünk, az 5. vihető.
Ára: 18.5 EUR 20%-a (1260ft)[Kaspersky Internet Security 2019 / 2018 1 PC 3 PC 5 PC / Geräte / 1Jahr / 2Jahre]
Remélem nem ütközis a hsz-em a szabályzatba, ha érdekel, pü plz.
-
Bandus99
őstag
Szeretnem az autoban lecserelni gyari fejegyseget, meg egy utolagos tolato kamerat.
Ennek a beszerelesere kit javasoltok? -
a2d2
addikt
Szia!
Ok, megnézem este.
HD sentinel kiírja mennyiírás volt rajta?
Na, de én ezt az egészet egy Mini tool shadowmaker progival csináltam, és a végén azt írta ki hogy lekapcsolja a gépet és a régi vagy az új meghajtó közül valamelyiket mindenképp húzzam le a rendszerről első bootnál.
Ezt azt jelenti hogy ha most visszacsatolom a samsungot és nem változtatok a boot priorityn akkor gondolom nem fog már gondot okozni a tükörmásolat.
Mert igazából formatálnom is kéne az egészet mielőtt kiadnám a kezemből. -
Csepy
őstag
M.2 SSD-k érkeztek:
Intel 5400s (vPRO) 256GB m.2 sata3 SSD, 15TB írással -14k
Micron 1100 256GB m.2 sata3 SSD 0TB írással, pár indítása volt - 14k
Intel 540s 480GB m.2 sata3 SSD, vadonat új, dobozos, 6 hó gar - 22k -
Exian
addikt
Nagycsaládos kedvezmény?
Ez tök jó, be kéne vezetni az aprós oldalakon is.
Mennyi kilóméter van benne? Tudsz dobni egy HDS képet? Kollégám keresett nemrég még SSD-t, de lehet, hogy nekem is jól jönne. Ha nincs benne túl sok TB írás, bár fene tudja, valójában mennyire számít.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Én is felültem az M.2 SSD vonatra. Két kérdésem van.
20 fokkal magasabb a hőmérséklete a többinél (54 fok), ez gáz vagy teljesen ok?
Érdekel-e valakit esetleg egy Samsung 840 EVO 250GB SATA3 SSD?Amúgy ez az M.2 sebesség elég penge:
-
XboxGamePass
senior tag
Valakit érdekel esetleg egy Forza Horizon 4 letöltőkód? PC/XBOX ONE
9,500 Ft
-
Lacko87
tag
Sziasztok, Tud valaki ajánlani egy egyszerű kis díszléc cserére nem horror áron dolgozó karosszériást, vagy autószerelőt?
Úgy gondoltam, hogy meg tudom magamnak csinálni, de sajnos az utcán ez mégsem kivitelezhető normálisan -
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Eladó egy ajándékba vett, méretprobléma miatt nem használt (fel sem próbált) ”Hooligans Straight” navy kék NŐI rövid ujjú póló.
Ár: 2500 HUF -
Bigemperor
senior tag
Ha valakit érdekel esetleg egy kitűnő állapotú füles, ne habozzon pm-t írni: [link]
-
torma1981
veterán
válasz
XboxGamePass #83420 üzenetére
Szia. Engem érdekelne a cucc.
-
Exian
addikt
Van közöttünk Telekomos dolgozó?
Lenne egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni.
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy eladó PHILIPS HUE OKOS IZZÓ STARTER KIT. Aki ismeri tudja mennyi a bolti ára. Én 30,000 Ft-ért adnám.
-állítható fényerő, színek, távoli vezérlés
-Wi-Fi kapcsolat
-Apple Homekit kompatibilitás
-csomag tartalma: Wi-Fi bridge és 3 db izzó -
Kaics
aktív tag
Kalandjáték vasárnapra:
Maroklőfegyver irányzékához keresek 2 darab M2,5 x 5 mm vagy M2,5 x 6 mm hengeres fejű (domború vagy lencsefejű is megfelel), lehetőleg egyenes hornyú csavart. Süllyesztett fejű nem jó!
Sajnálatos módon a legtöbb PC-s csavar 3-as, a notis csavarok meg süllyesztettek és kisebbek.
-
Visormail
addikt
Olcsó monitor eladó.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Veletlenul nem figyeltem oda rendelesnel... Vettem egy 8 ohmos hangfalpart... De a lejatszom csak 4 ohmos. Hozzakothetem vajon azert?
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy nulla kilómétert ment, de sérült 3 TB-os winyónak. Érdeklődnék, hogy van-e itt olyan köztetek, aki még lát fantáziát benne és tudná használni valamelyik alkatrészét?
Privátban jelentkezzen, aki igen. -
Exian
addikt
válasz
M_AND_Ms #83404 üzenetére
Az összes zárva van, amelyiket hívtam, kettőnél személyesen is kint voltam, azoknál is csak kézzel firkált cetli, hogy ma zárva, nyitás hétfőn. Na erről ennyit. Pont ezért kérdeztem, hátha valaki ismer olyat, amelyik AMÚGY IS nyitva van szombaton, de ezek mint kiderült, amúgy sincsenek nyitva szombaton.
Kérdésedre a válasz, hogy hát miért ne lennének zárva... nem mindenhol tartanak munkanapot, ahol amúgy nincs szombati nyitvatartás.
-
Exian
addikt
Tudja valaki, hogy ma nyitva van e valamelyik gyógyászati segédeszköz bolt? Fontos lenne, köszi!
-
dunc
nagyúr
válasz
XboxGamePass #83400 üzenetére
Na ne vicceljünk azért!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest