-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lacinet #20998 üzenetére
Ne essél abba a hibába, hogy a 25 napot fixnek veszed, csak tájékoztatás -reference only- nem garantált, nem tudja garantálni -This is outside our control.-
All estimated/typical delivery time are derived from real world data collected from past orders. They are approximate times for reference only.45 nap után ha nem érkezik meg és fizettél biztosítást újraküldik vagy kifizetik az árát.
If the package still doesn’t arrive then please contact us here, please contact our Customer Service to help. You can open a ticket on http://support.Everbuying.net/
Please do not worry; if you do not receive your item in 45 days, and you have paid for insurance at the time of ordering, we can resend the item or provide a refund to you.Ha a magyar vámolás 10 napig tart, nem tud vele mit kezdeni senki sem.
De ilyen időtartamban jöttek meg 35 nap, 2 db 31 nap, 2 db 25, 3 db 22 nap, ezek kisebb értékűek voltak és kínai légipostával küldték.
-
Lacinet
csendes tag
Nem megérkezésről beszélek! A lényege a kérdésnek,hogy ha nem kapom meg a csomagot,akkor hideg vizet ihatok a pénzemre,mert hiába ez a paypal féle email,senkihez nem fordulhatok,hogy a pénzemet visszakapjam...
Egyébkent 25 munanap a garantált szállítási idő,amihez hozzájönnek a hétvégi napok,így lesz egészen pontosan 31 nap. Nem az a lényeg,hogy nincsen a kezemben a csomag,hanem a topik mivoltja,hogy hogyan kérhetem vissza a pénzem.... -
válasz
Lacinet #20996 üzenetére
Milyen 30 nap-ról írsz? Nem találtam olyat, hogy garantálják a 30 napon belüli megérkezést. Az átvételt követően elállhatsz a vásárlástól 30 napon belül, de neked saját költségeden kell visszaküldeni az eredeti csomagolásban.
Ha lenne Paypal védelmed, ott egyébként 180 nap.Konkrétan hol akadt el a csomag? Azt az infót kellene elküldened azon a helyen amit linkeltem, ezt választva: Order inquiries after shipmentSzombat, vasárnap Belgiumban sem munkanap, a 4-7 nap alatt munkanapot szoktak érteni általában.
-
Lacinet
csendes tag
Ezen már túl vagyok és 01.12-ig mozgott is a csomag,azóta azonban nem és tartok tőle,hogy leesett útközben a hajóról,vagy megtetszett egy belga postásnak. Szeretnék a 30 napba beleférni,ha az eladónál kell,vagy paypalnál,csak azt nem tudom infó hiányában hogyan,mivel a paypal számlám szerint az elmúlt 1 hónapban nem volt tranzakció.
Már pénteken jeleztem,de annyit válaszoltak,hogy 4-7 napot várjak,felveszik a szállítóval a kapcsolatot.
Magyarul,ha soha nem érkezik meg,akkor mindegy a 30 nap? Ezért lenne jó a paypal. -
válasz
Lacinet #20994 üzenetére
A Belga posta lesz, helyzet mint a svéd és svájci esetén:
Itt is rákereshetsz
Nem, ha 30 napon belül meggondolod magad, az lenne a lehetőség a megérkezés után, ez még nem érkezett meg.Most csak jelezheted, hogy még nem érkezett meg, mi legyen.
-
Lacinet
csendes tag
-
válasz
Lacinet #20992 üzenetére
Ezt az infót hol nézted és mi alapján?
Nekem küldtek már Szingapúri, Svájci és Svéd postával, ezek máshogy követhetők azoknál van hasonló szöveg és a magyar posta mindig vámoltatja, valamint kínai nyomkövetős postával.Akkor paypalhoz semmi köze? Akkor ezek szerint már régebben fizetted, a receipt numbert ha megtalálod a Paypal belépés után a Completed-re kattintva a keresőben akkor van köze.
-
-
válasz
Lacinet #20990 üzenetére
Ha van a Paypal üzenetben Transaction ID: xxxxxxxxxxxxxxxxx arra való hivatkozással, de első körben mivel egy webshopból vásároltál az ő vásárlói védelmét kell igénybe venni.
Több dolgot vásároltam tőlük, mind rendben megérkezett, minőségi probléma sem volt.
Nézd át a szerződési feltételeket itt. Ezeket kell igénybe venned, nem a Paypal-t.
Ha vissza kell küldeni a 30 napos visszaküldés esetén ha van Transaction ID, akkor a Paypal kifizeti neked a szállítási költséget, a 3 hónapos garancia esetén meg ők kifizetik neked. -
válasz
Lacinet #20988 üzenetére
Akkor mivel fizettél? Kártyával? Ha igen, akkor csak az Everbuying Paypal által biztosított kártyás fizetési kliensét használtad, a fizetésről információ a Everbuying fiókodban lesz.
Ezekről az e-mail címek valamelyikéről jött az értesítés?
service@paypal.com
service@intl.paypal.com -
Lacinet
csendes tag
Helló mindenkinek! Az lenne a kérdésem,hogy rendeltem valamit everbuyingról,kifizettem és jött is egy email a paypal-tól,hogy mennyi dollárnak megfeleő forintot fizettem. Azonban a paypalon nincsen csatolva kártyám. Hol tudok utánanézni a paypalon belül a tranzakcióról? A tranzakció menü semmit nem jelenít meg. Köszönöm.
-
laleeee
őstag
amúgy én bejelentkeztem fuckyou@fuckyou.com néven és a belső felület is elég gagyi. de azért félelmetes
-
Gaabe
tag
Ezen az új paypal felületen nem találom az átváltási árfolyamot, a régiben meg lehetett nézni 1 dollár hány forint
-
ferke72
aktív tag
Nem is szeretnék és mivel track számom is van a visszaküldésről így tiszta lesz a dolog részemről.
Hétvégén átvették bízom benne hétfőn ha elkezdenek dolgozni küldi a mailt hogy utal paypal számlára nekem.
Semmi kedvem viaskodni emiatt velük ezért is preferálom innen a vásárlást, eddig akivel támadt problémás eset maga ajánlotta fel a megoldást és nem kellett bevonni senkit annak tisztázására jogos e a dolog. -
válasz
ferke72 #20971 üzenetére
Nem kell rohannod a Paypal-re, az eBay fog akkor a javadra dönteni ha önként nem teljesíti. Várd meg a határidőket.
A Paypal máshogy intézi a problémás eseteket, ott új eljárás indul, ha az eBay elutasítja a kérésed, hiába csatolnád az eBay levelezést nem az alapján dolgoznak.
Megy az értesítő a dispute-ról az eladónak, annak reagálni kell, annak függvénye a claim indítása. -
ferke72
aktív tag
Keddig kapott határidőt az eladó a cucc is visszament már tegnap átvették.
komplett levelezés megvan az egészről és jóformán e-bay belül kommunikáltuk le az egészet, úgyhogy nyoma van a dolognak. Keddig nem utalja vissza az árát akkor megy a claim paypal felé..
gondolom mindent be kell csatolnom hogy visszatérítsék vételárat.
valószínű nem lesz gond vele viszont csúnya lenne ha megpróbálná elsikálni. Abban bízom a paypal-ebay párosítás elegendő és refundol gyorsan -
válasz
ferke72 #20960 üzenetére
Nem értem amit írsz: egy return indításával kivette az értékelendő cuccok közül a terméket.
Ilyen nincs.
return request oldalon fent a termék költsége azonosítója postaköltsége
Persze, mert azt kérted.Az az idő letelt amire utalsz? Ott adtak egy pár napos határidőt visszautalás rendezésére
Ha elfogadja az eladó, hogy visszatérítsen, akkor kapsz e-mailt, akkor is ha nem. Várd meg az eBay-től jövő értesítéseket.
Az eBay-n vásárolt dolgok esetén ott kell elsőnek indítani reklamációt, ha ez nem úgy teljesül, ahogy szeretnéd és egyértelmű hogy neked van igazad, akkor a Paypal. -
ferke72
aktív tag
érdekelne erre
mit mondtok ,köszi -
válasz
bajnokpityu #20964 üzenetére
Mármint az egyenlegről nem megy ki, vagy ha kártya a pénz forrás? Napi 5 vásárlás az alap limit az Erste kártyáknál. de most az Erste karbantart még, nem is lehet belépni hozzájuk, gáz van.
A rendszer átmenetileg nem elérhető. Kérjük, próbálja meg újra. Ha továbbra sem tud belépni, kérjük, hívja az Erste TeleBankot.
Már működniük kellene az előzetes értesítés alapján, amit kaptam. -
válasz
bajnokpityu #20962 üzenetére
Nem írtad milyen kártya? Ilyen üzenet jön, ha a bankodnál van valami limited, nem tudja a banki rendszer időben visszaigazolni vagy mint az előbb valaki úgy tudott fizetni, hogy a USA eBay helyett a német eBay-n fizetett, illetve a Maestro esetén a szokásos, most épp nem lehet fizetni vele probléma.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Hülye kérdés, de ugye hétvégén nem változik az árfolyam... Sikerült pont nem elegendő pénzt átutalni a Paypalra. 300 ft híja lenne, hogy megvegyek egy pulóvert.
Nem tudom, hogy utaljak-e, vagy játszak kivárásra, hátha kicsit lejjebb megy, és pont meg tudom venni. Kicsit sürgős lenne, szeretném, ha ebben a hónapban megkapnám, hogy ha nem lenne mégse jó, akkor vissza tudjam küldeni még ebben a hónapban (hogy vissza tudjam adott esetben kérni PP-tól a visszaküldési összegét), mert jövő hónapban is tervezek venni egy pár cipőt.
-
ferke72
aktív tag
Paypal vásárlás esetén ami ebayen keresztül ment kell külön refundot indítanom vagy elegendő az ebay felé jelezni? Ott adtak egy pár napos határidőt visszautalás rendezésére, és egy return indításával kivette az értékelendő cuccok közül a terméket.
return request oldalon fent a termék költsége azonosítója postaköltsége..
köszi -
válasz
menledge #20956 üzenetére
first name = keresztnév
last name = vezetéknév
Ez a jó.
Ha nem ez, akkor gondod lesz.
Miért nem akarod beküldeni? Ránéznek ellenőrzik is törlik. Mi a franctól félsz!
De az általad is elfogadott szerződési feltételek szerint, szúrópróbaszerűen az okmányok bekérésével ellenőrizhetik a Paypal fiók tulajdonosát. Akkor is ezt akaarod csinálni, felfüggesztik a fiókot amíg nem igazolod le magad.
Annyi helyen lemásolják a szig-et ügyintézések során, ott is megtagadod? Sehol nem mondják, hogy hol és mennyi ideig tárolják, ez akkor rendben van? -
LSiki
tag
Sziasztok!
Amennyiben az eladó postaköltség visszautalása miatt kéri a PP accountomat. Akkor ott a PP-on regisztrált e-mail címemet kell megadnom?
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Kaphatnék egy megerősítést arról, hogy a rossz névsorrend ellenére lehet számlára küldeni pénzt a paypal egyenlegedről?
Felvettem velük a kapcsolatot, de egyszerűen nem akarják dokumentumok beküldése nélkül megváltoztatni, hiába csak a sorrenden kéne.
De nem akarok beküldeni nekik papírokat, ha nem muszáj, sőt még akkor se.
Üdv!
-
válasz
petyametyo #20953 üzenetére
Fent az Összefoglalóban ott van a leírás.Töltsd le, nézd meg.
Konverzió beállítás bankkártyához alatti link. -
válasz
bajnokpityu #20951 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
sajnos kitöröltem, hiába ugyanaz a kártya száma. és most meg nem engedi visszatenni. nem találtam meg a topicot időben, valahol úgy olvastam, h előbb vegyem ki a régit, aztán az újat. mert rájöttem volna, h a kártya száma azonos...
most nem endegi se a régit se az újat, csak egy hamadik kátyát, amit meg nem akarok használni.
-
válasz
petyametyo #20948 üzenetére
Ha van kártya hozzáadva, akkor a banki váltás. 1 deviza egység akár 10-15 Ft-al kedvezőbb.
-
petyametyo
aktív tag
Pénz váltással hogy járok jobban ha a bank vagy a PayPal váltja ?
-
NyMRooD
őstag
-
laleeee
őstag
hol is kell előhozni ezen a köcsög új felületen azt a keresőt,ahol payment meg account váltást lehet keresni valuták között ?
ezt
[link] -
válasz
bajnokpityu #20938 üzenetére
A kártya száma is változott vagy csak a lejárati idő?
Itt volt már róla szó. -
NyMRooD
őstag
Az új felületen hol tudom megnézni az accountom limitjeit?
-
bajnokpityu
félisten
Sorry, we can't link this card. Please try linking a different card to your account.
ezt miért kaptam? lejárt az előző kártyám, küldtek újat, aktiváltam, még KPt is vettem fel, az újat, amit 4 karakterben tér el, de szinre, szagra, kibocsájtóra egyezik meg nem...
irtam nekik, de nagyon lassan reagálnak...
-
Az új felületnek megfelelően módosítva az Összefoglalóban lévő anyagok.
-
válasz
gabeszakem77 #20934 üzenetére
Once we have confirmed your seller has received the merchandise, we will issue your refund.
If we don’t hear from you before the deadline, the case will be closed and you will not receive your refund.
-
gabeszakem77
csendes tag
Kérlek ne találgass. Köszönöm a segítséget.
Mikor a határozatot meghozta a Paypal, hogy visszakapom a pénzt akkor a következő információt kaptam:
Shipping Guidelines
To receive your refund, we need to confirm that you sent the merchandise to your seller. To do this, you'll need to use a method of shipping that can provide online tracking information. Please confirm that the shipping company you use can provide online tracking. Once you've shipped the merchandise, please log in to your PayPal account and visit the Resolution Center to provide the online tracking information for the package.
If the transaction was 55 000 HUF or more, we require signature confirmation from your seller. This is an additional service that most shipping companies can provide, when requested.
Once we have confirmed your seller has received the merchandise, we will issue your refund. The refund amount should reflect in your PayPal balance within 5 business days, if not sooner. If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. Please note, it can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement.
Remember, you need to ship the merchandise and provide online tracking information in the Resolution Center before 24 December 2015. You can also cancel this claim at any time in the Resolution Center. If we don’t hear from you before the deadline, the case will be closed and you will not receive your refund.
Sincerely,
PayPal
A határidőt, a feltételeket betartottam. Szerintem a PayPal működésével komoly problémák vannak!!!
-
válasz
gabeszakem77 #20932 üzenetére
Az van leírva, ha a címzett, eladó igazolja az átvételt.
Az is lehet, hogy a TD visszajelzett, hogy ez már egy másik, az eredeti garanciával visszaküldött készülék cseréje lesz. Ekkor kiderülhetett, hogy nem az eredetileg Paypal-n vásárolt telefonról van szó és így erre semmi sem jár.
Nézd én sajnálom, hogy így jártál, de a garanciáztatott készülékekre nincs kötelezettsége a Paypalnek.
Többet nem tudok már hozzátenni.
Privacy Policy for PayPal Services és a Legal Agreements for PayPal Services -
válasz
gabeszakem77 #20930 üzenetére
Lezártad a Paypal fiókodat? Nem bízol benne de használod.
A szabályok szerint jártak el, amit te is elfogadtál.Kíváncsian várom hogy mit fog reagálni a PayPal. Jó ember mit reagáljon, nincs már érvényes claim, nincs kötelezettsége, a kereskedőnek kell reagálni!
Ott a telefonod nála, küldjön másikat vagy fizesse ki.
Én a helyedben az ő reakciójára lennék kíváncsi.Ellenkezőjére is van példa egyébként, te nem bízol, a te bajod.
-
gabeszakem77
csendes tag
Válasz a kérdésedre claim ideje lejárt!!! Mennyi idő kell egy csomagnak hogy kiérjen a Kínába? 2 Hét???
Ha benne vannak az időbe a karácsonyi ünnepek akkor 3 hét??? A paypal nem elég körültekintő.- Első reklamációmra azt írták le hogy én azt választottam, hogy nem olyan a készülék mint amit leírtak, mert hibás! Erre megírtam hogy ezen már túl vagyunk, és a javamra ítéltek, majd mielőtt megérkezett volna a csomag lezárták a vitát.
- Erre azt írták hogy ők nagyon körültekintően jártak el, és hosszas mérlegelés után döntöttek úgy hogy lezárják a vitát.
- Megírtam nekik hogy nézzék meg jobban a tracking számot. Erre azt írták hogy nem lehet mit tenni, mert lezárták a vitát.
- Újra írtam nekik, akkor azt írták hogy nem tudják mi a vitának az azonosítója. (A tárgy mezőben, és az előző üzenetekben is látszik)
- Megírtam ,a vita azonosítót akkor azt írták hogy ha valami változás van a tracking számnál akkor a lezárt vitánál hol tudom ezt rögzíteni. Természetesen nincs ilyen a weboldalon.
Most megérkezett a csomag Kínába. Kíváncsian várom hogy mit fog reagálni a PayPal. A Paypal azt sugallja hogy nyugodtan vásároljak paypallal mert segítenek rendezni a problémákat.
Az eladó más dolog. Sajnos 4 hónap alatt nem sikerült az eladóval zöld ágra vergődni. Ezért fordultam a "megbízható" PayPal-hoz.
Sajnos Ők átvertek, mert én visszaküldtem a terméket és mégsem fizetik vissza a pénzt.
Aki jót akar magának az 2kétszer is meggondolja mikor küld vissza terméket a PayPallal.
Fentartom az állításom: Ne bízz a PayPalban
-
válasz
gabeszakem77 #20928 üzenetére
Már folytattunk eszmecserét ebben.
Az utolsó kijelentésed túlzás, a teljes történetben nem a Paypal a probléma.
Egy webshopból vásároltál a Paypal-n keresztül. Az vert át téged, ha megkapja a telefont a saját szabályai szerint is rendezni-e kell feléd a tartozását.
Te bevontad a Paypal-t az eladó és a közted folyó vitába harmadik félként, de neked elsődlegesen a webshoppal kellett volna lerendezni. Paypal általános szabály.
A nyomkövetési szám nem érvénytelen volt, hanem nem érkezett meg, a javadra történő döntéshez az átvétel igazolását nem tudtad igazolni. Nem a feladást kell igazolni. A claim ideje lejárt. Paypal általános szabály.
Ugye jól értelmezem, te a második javításra visszaküldött telefonról írod: Ma megérkezett a telefon Kínába, 1-2 héten belül az eladónál lesz.
Valójában a Paypal védelme az elsőre vonatkozik.
Te ócsárolod a Paypal-t, az a kereskedő aki neked hibásan teljesített, hitegetett, röviden átvert, azzal semmi bajod? Attól ne óvakodjunk?
Nem a fizetési felületet biztosító cég a hibás!gabeszakem77 véleményével ellentétben BÍZZ A PAYPAL-BAN !
-
gabeszakem77
csendes tag
Sziasztok !
Mindenkit óvatosságra intenék a Paypal használatával kapcsolatban. Tavaly nyitottam egy vitát, mert a vásárolt telefon hibás volt, majd visszaküldtem javítani, és a javítás is hibás volt. A vitát megnyertem, a Paypal azt mondta, hogy visszatéríti a pénzt, ha visszaküldöm a telefont az eladónak. Január 11. -én lezárták a vitát mert szerintük érvénytelen követési számot adtam meg. Ma megérkezett a telefon Kínába, 1-2 héten belül az eladónál lesz.
A Paypallal nem sikerült újra kinyittatnom a vitát, többnyire csak sablon válaszokat kapok, gyakran semmi köze sincs a kérdéshez.
Most se pénz se telefon.
NE BÍZZ A PAYPAL-BAN !
-
De a terminálból kilehet szedni, klónozni lehet az adatokat, nem egészen egyre gondoltunk.
Nem csak nagy áruházakban lévő terminálokon fizethetsz. Futároknál is van kártyás fizetési lehetőség, amikor bemegy akkor tölti át az adatokat némelyik. A Paypass és ehhez hasonló kártyák adatai is lenyúlhatóak, az sajnos nem csak a krimi sorozatokban létező eszközök. Nemrég egy magyar vendéglátó egységben buktak le, kamu tranzakciókkal, nem lesz teljes körű a kártalanítás ott. -
Mindjárt elkészítem a pénzküldést új felületen anyagot, mert van némi változás.
-
Send & Request Payments esetén:
Pay for goods or services- ez vásárlásnak minősül mivel a kártyáról megy
A másik Send money to friends and family is vásárlásnak minősül a bank szempontjából, mert a kártyáról megy.
De van egy lényeges dolog a pénz küldések esetén, ha nem a Paypal egyenlegről származik a pénz, hanem kártyáról akkor a Paypal jutalékot fog vonni.
Nem rég linkeltem képeket erről. -
-
b.vr
őstag
Valószínűleg nem jól fogalmaztam.
Hitelkártyához van kötve a paypal-om, és mivel bőven van még hitelkeretem, ebben az érteelmben "van rajta pénz"
A kérdésem annyi lenne hogy hitelkártyánál nem mindegy hogy vásárolok vagy átutalást indítok. Eddig ha webshopból vásároltam akkor (akár paypal, alár banki) az vásrálásnak számított, ami nekem jó.
Most viszont ha ez ugyan nem webshop, attól ez még nem átutalásnak számít hanem vásrálásnak, jól gondolom? (ami a bank felé nem költség nekem) -
chris0000
őstag
most lehet vmit félreértek.nem volt sose megadva bankszámlám a paypalon,csak 1 hitelkártya volt hozzáadva mikor regisztráltam.ez most lejárt,hozzáadtam az újat,a régit töröltem ahogy írtad.minden ok.
hirtelen nem tudom mire gondoltál,h"Most törölted ezt a lehetőségedet withdraw funds-r".
most az új felületen hova kell mennem ha pénzt akarok kiküldeni a b.számlámra?thx a türelmed. -
b.vr
őstag
Sziasztok!
A következőre lennék kíváncsi (eddig így még nem vásároltam PayPal-lal, ezért a kérdésem): most nem webshop-felületen vásárolnék hanem egy email-címem van, az alapján utalnám a pénzt (megbízom az eladóban, ez most nem kérdés) A paypal-hoz _hitel_kártyám van kötve. Ez most minek fog számítnai, ugye ugyanolyannak mint bármilyen internetes vásárlás? Azaz csak a szokásos határidőre kell kiegyenlítenem, és addig a bank részéről semmilyen kamat nem ketyeg, akárcsak a normál hitelkártyás vásárlásaimnál. -
chris0000
őstag
thx,sikerült.(előtte még aktíválni kell a kártyát a bank felületén)
most az új paypal felületen azt írja,h 80%-os a profilom és ez a "link a bank account" hiányzik.
jól értem,hogyha pénzt akarok kiutalni a bankszámlámra akkor kell csinálnom 1 ilyen "link a bank account"-ot vagy csak bal oldalt a withdraw funds-ra kell menni?
thx. -
-
hito
nagyúr
& V/:
köszi! Tudom (remélem), hogy senki nem látja, de nagyobb biztonságban érzem magam, ha csak egy olyan bankkártya van ott regisztrálva és megadva, aminek az egyenlege default állapotban 1Ft. Ezt vásárlás előtt annyira emelem, amennyire szeretném, majd utána megint beáll 1Ft-ra. Ez elég biztonságosnak tűnik.
Mindenféleképpen egy fölösleges rizikónak tartom ott a bankszámlaszámom, ugyanis 99%-ban csak vásárlásra használom a pp-t. Pénzt továbbítani nem szoktam magamnak. Törölni fogom!
Majd ha mégis szükség van rá, akkor megadom megint.
-
Egyik sem kötelező.
De ha nem akarsz havi pénz küldési-fogadási limiteket és kedvező deviza árfolyammal szeretnél vásárolni- kártya
Ha az egyenlegedről szeretnél pénzt kimenteni - akkor számla.
Ha ezek közül egyikre sincs szükséged, törölheted mindkettőt.
Rajtad kívül senki nem látja az adataid. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Gyors kérdésem lenne: paypal fiókhoz kötelező megadni bankszámlaszámot, vagy elég kártyát hozzárendelni?
Már elég régóta használom a pp fiókom, de csak ma tűnt fel, hogy a bankkártyám mellett a folyószámlám bankszámlaszáma is meg van pp-on belül adva. Nem volt túl bizalomgerjesztőnek ez a felismerés.
Szóval elég egy bankkártya pp-on belül. vagy meg kell hogy legyen adva a bankkártyához tartozó bankszámlaszám is?
-
válasz
chris0000 #20908 üzenetére
Ha nem változik a kártya száma -folyamatos frissítés, akkor csak a dátumot kell módosítani. Utána mindenképp célszerű a konverziót újból beállítani, csak rá nyomni egy frissítést arra is tulajdonképp.
Belépsz
Bank accounts and cards
katt a kártyára
Alatta Edit
Expiration date át írni
kell a CVC kód és SaveHa új kártya lesz akkor:
Belépsz
Bank accounts and cards
Link a card, hozzáadod és ha megerősítve, primarynek jelölni és utána törölni a régit. -
chris0000
őstag
hi.
most januárban lejár a paypalhoz adott hitelkártyám érvényessége.
paypal is írta mikor most beléptem,h lassan lejár.
ma megjött az új hitelkártya és nem tudom,h most mit és hol kell a paypalon belül változtatni/szerkeszteni.
help!thx.
üdv. -
Ciccuka
veterán
Hogy lehet visszaállítani a régi felületet, hogy minden a régiben maradjon?
-
Elar
senior tag
válasz
Kicsirics77 #20901 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Második bétánál jár a One UI 8
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged