Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ebay-en az estimated delivery mindkét rendelésnél dec 23.-a.
Akkor a meg nem érkezés miatt csak 24.-én indíthatsz. Mást meg mit indítanál.
De a javasolt sorrend az eBay vásárlói védelem, majd a Paypal.
De kamu tracking number ami FTLMY......... , nem úgy kamu, ez rajta volt a borítékon amiket ilyen kezdetű "nyomkövetési" számmal kaptam. Ez postai azonosító szám, de nem nemzetközi postai nyomkövetéssel figyelhető.
A 2es pakk 12ezer Ft volt akár a vámunkon is csücsülhet már.
Nekem 36 és 37 napon van kettő ilyesmi számú, az előzőek 20 és 21 napra érkeztek. -
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni dispute-al kapcsolatban, még sosem kellett ehhez folyamodnom. Jelenleg úgy állok, hogy rendeltem ugyanazon eladótól 2015.11.16.-án 3 db drónt, amiből 2 db 1 csomagban jön és 1 db külön. A 2es pakk 12ezer Ft volt és kaptam hozzá rendes tracking numbert ami maláj és a nyomkövető rendszer szerint sajnos 11.26 óta egyáltalán nem változik a státusza ami célországba elküldve. A másik csomag ami 1 drón 7ezer Ft-ba került és ebből 1600Ft szállítási költség. Kaptam hozzá egy kamu tracking number ami FTLMY......... kezdetű. Írtam az eladónak, hogy hogy is van ez, hogy nem követhető a TN de akármit írok neki folyamatosan csak vetít, hogy várjak türelemmel és, hogy ha bármi gond van írjak nekik nyugodtan, de hiába írok csak ezt írják vissza. Az ebay-en az estimated delivery mindkét rendelésnél dec 23.-a. Egyik kérdésem az, hogy mikor nyissak dispute-ot és hogy hol? Egyből paypalon vagy kezdjem az ebay money refundal? Valamint mit írjak bele, hogy kamu a TN az egyiknél meg hogy nem jöttek meg a csomagok és a nyomkövetés szerint nem is mozdul 3 hete? A fizetéstől most 33 nap telt el.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
-
RBJ
addikt
Kérdeznék kicsit.
Ha a pay pal account tomra küldetnék pénzt az ott marad vagy egyből megyen a kártyára?
Account egybe van vonva a kártyával. -
válasz
havri1 #20191 üzenetére
If a claim is filed, the seller is asked to respond within 10 days. If the seller doesn’t respond, the claim will automatically close in the buyer’s favor, and a full refund will be issued. If the seller does respond, PayPal will work to evaluate the information provided and determine the outcome of the claim. This process usually takes about 30 days, but more complex cases could take longer than 30 days.
Tehát 11. nap, vagy 30-on belül, ha komplikált +30 nap.
-
zsiz
őstag
értem, köszi. nekem úgy rémlett -ezek szerint rosszul-, hogy garanciás visszaküldésre is visszatérít. így viszont nekem elég gáz.. 10k-t akar a bolt visszautalni, abból nekem 3-4k a visszaposta.. annyiért meg nem adom oda a telefont, szerintem itthon hibásként árulva aprón többet kaphatnék érte kevesebb macerával.
mindenesetre köszönöm a felvilágosítást
-
Egy vásárlás, egy termék, egy visszaküldés, egy visszatérítés. Nem finanszírozzák a garancia és a csere készülékek visszaküldését.
Ez a lényeg: Ha valaki elégedetlen az online, PayPal segítségével vásárolt termékkel, a visszaküldés postaköltségét a fizetési szolgáltató jóváírja a felhasználó PayPal-számláján.Mivel kísérleti jellegű volt, az azért senki sem felejtse le, hogy csak 2015. december 31-i vásárolt termékekre vonatkozik. A 2016-ra egyenlőre még nem nyilatkozott a Paypal.
-
zsiz
őstag
Azt tudom, hogy a PayPal visszafizeti a postaköltséget, de ez fizetéstől számítva ez meddig érvényes?
- vettem egy telefont, fizetés 2014.12.04.
- 2015. januárban visszaküldtem, akkor visszakaptam a postaköltséget;
- 2015. februárban fizettem 10$-t hogy egy új cseretelefont adjanak, ne a régit javítsák;
- májusban megjött a cseretelefon;
- decemberben pedig a csere is elromlott.Jól gondolom, hogy ennek a visszaküldését már nem fizeti vissza a PayPal?
-
válasz
francizj #20179 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy még nem telt le a 45 nap (ma 18-án) és ez még nyitott case, talán vagy hiba.
Az üzenő rendszeren írj nekik, hogy a nem érkezett meg dispute-t indítottad, erre reagált az eladó, de hibásan érkezett meg és arra szeretnél a másik fajta dispute-t indítani, de nem megy.
Bár lehet, hogy holnap kellene egy próba. -
válasz
stumpjumper #20171 üzenetére
Most komolyan, mint ha még nem vásároltál volna kártyával, a tényleges banki könyvelés ideje minimum 24 óra, inkább 48. Azt sem értem, hogy miért kell kapkodni a pénz küldési és fogadási limit eltörlésével, illetve a 400 Ft Paypal egyenlegre kerülésével? Azt úgy is oda fogja tenni a Paypal, és azt nsm hiszem hogy rögtön a limitet összegnél nagyobb pénz mennyiség fog érkezni, amikor még csak regisztrál bárki is.
Ha ugyanaz a kártya, akkor elméletileg, ha beírod a kódot, akkor 800 Ft megy az egyenlegre.
Ha nem, akkor az üzenő falon, jekzed egy üzenetben ezt a problémát. Várd meg türelmesen a banki könyvelést. 2-3 nap. -
szimi57
őstag
Lassan épitgetem a PP-t. A kérdésem: Forintos számláról tudok EUR utalni a PP-re?
-
stumpjumper
csendes tag
Sziasztok!
Tegnapelött regisztráltam PayPal re. A kártya hozzárendelésnél akadt problémám. Beírtam a kártya adatokat, kéri a 4jegyű kódot, sms értesítés nincs ezért a netbankon nézelődtem, de semmi. Aznap este visszavontam a kártya hozzárendelést én hülye... Ezután újra nekifutottam, várok a kódra. Viszont ma a netbankban meg érkezett az előző műveletnek a kódja, ami a mostani hozzárendeléshez nem jó. Most ott tartok hogy várok még holnapig hátha küldik a kódot. Viszont az előző hozzárendelésnél is lemelt 400 ft plusz 1dollárt, azzala pénzel majd mi lesz? A PayPal számlámra kerűl?
-
válasz
francizj #20169 üzenetére
Az előzőhöz még. Indítasz egy Nem érkezett disputot, arra reagál azzal az eladó hogy ad egy nyomkövetési számot, ezzel zárulhat a dispute nem kell claim-re emelni.
De értelemszerű, ha megérkezik és probléma van vele, akkor indulhat a más témájú dispute.
Az gond egyébként hogy a Tinydeal-nek is van vásárlói védelme, ott kellett volna kikényszeríteni a feladást, nyomkövetési számot és így megmaradt volna a Paypal védelem első része.
Csináld már meg a következőt és írd már le hogy hol nem megy tovább.
Belépsz, megkeresed az eredeti vásárlást, ott Details, azután alul a Resolution Center, elméletileg lesz a Report a problem képernyőd, ott választani a Item dispute: és Continue akkor mi lesz látható? -
francizj
tag
Nagy bajba vagyok..
Tinydealtől vásároltam paypalon keresztül 2 db telefont.
Nagyon sokáig nem adták fel nyitottam paypalon disputot...
Kaptam TN számot, ami 2 napja meg is érkezett. A disput magától lezáródott, de kiderült, hogy az egyik telefon hibás .. a paypal nem enged új disputot nyitni és ma jár le a vásárlástól számított 45 nap..
Segítsetek ha tudtok -
válasz
oneak7 #20165 üzenetére
Nem tudom milyen devizában küldenék, azt a Currency-k közt add meg, ha $ és az neked meg van adva már, akkor kamuznak, a Paypal e-mail címedre simán át kell mennie.
Az hogy a fiókod státuszának verified-nek kellene lenni, nem befolyásolja a pénzfogadást, amíg a limit határt el nem éred. Ha egyébként ezen az oldalon ahonnan várod a pénzt a szabályok közt nem utalnak erre, akkor megint csak kamu.
De akkor miért azt láttad náluk, hogy minden rendben? Sokan a Paypal-re kenik a saját disznóságukat. -
agroman
aktív tag
válasz
oneak7 #20150 üzenetére
nincs koze a kartyanak.
biztosan jo emailcimet adtal meg amikor kuldted magadnak a penzt?
felvettel olyan devizat amiben kuldted?egyebkent az hogy latod a logban a kuldest az nem jelenti azt hogy el is kuldtek.
azt jelenti hogy te elinditottad a kuldest. vannak olyan pl. gambling oldalak ahol heteket kell varni a penzre, mert szar a likviditasuk.. -
Ramoskaa
senior tag
Belépéssel nem volt gondom(kivétel mikor kérték az útlevelet ,de az fél nap volt).
Azért akartam ugyanazt a kártyát egyrészt mert sajátból csak egy van másrészt meg így tudják(szerintem) beazonosítani ,hogy hova küldjék a refundot. Mert amit levelet kaptam -szerény angol tudásommal- annyit megfejtettem belőle, hogy a jelenlegire nem tudják visszautalni.
Ha minden kötél szakad barátnőmét feltudom használni(bár ezt csak akkor ha a másikat nem tudom hozzáadni semmilyen formában)
A legnagyobb problémám amelett ,hogy hova fogják küldeni a refundot, hogy a régi paypal accommal semmit nem tudok jelenleg kezdeni. Se kártyát elvenni, se törölni.Köszönöm a gyors válaszodat ismét!
-
-
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Újra segítségre lenne szükségem , remélem az utolsó löket lesz.
Röviden:12eFt-ot elutaltak ismeretlenül. Adatokat változtattam ,ezért kértek hivatalos okiratot. Amit elküldtem és kiderült, hogy nem voltam még 18 regisztráláskor. (Ezt csak azért írom le még egyszer, hogy tiszta legyen miről van szó .)Megkértek ,hogy hozzak létre új accot.Nyitottam dispute-ot is.
Update:írtam ,hogy nem kaptam e-mailt, de mégis kaptam, csak elkeveredett. Pont egy hónapja
:
HelloRecently, you told us that you didn't recognize a payment sent from your
PayPal account. We are currently investigating the following transaction:The seller has been asked to provide more information about this
transaction. During our investigation, the funds will not be available in
your PayPal account. If the case is decided in your favor, we will refund
you for the amount of the transaction.
To see the details of this case, log in to your PayPal account and go to
the Resolution Center.Ezért most azonnal nyitni akartam egy új accot ,de már a kártya hozzáadásánál gondom van:
There's something wrong with this card. Please try to add another card or contact your card issuer.
Még lejárni nem járt le, majd csak májusba. Paypassos otp-s mastercardos egyébként a kártya.
Valószínűleg azért írja, mert az előző paypalon még él a kártya, de onnan meg nem tudom levenni, mert limitedre rakta az accot. -
oneak7
tag
Sziasztok!!
Utaltam a paypal számlámra összeget de nem érkezett még meg, viszont az oldal ahonnan utaltam ott le van irva mikor mennyit utaltam!! Mit lehet ilyenkor tenni?
Hozzá teszem a paypal számlámat 1éve nem használtam!! (ha ez számitana)
-
Na ez az, hogy nem voltam ott
A regisztrációt meg tudja csinálni, de folyamatosan azt írta ki, hogy hibás adatokat adott meg. (Azt nem, hogy mire.)
Valószínű amúgy, hogy az a kártya már regisztrálva lett máskor, csak fura, hogy akkor miért nem azt mondja a PP? Mert az üzenet nem volt túl egyértelmű, csak hogy nem tudja ezt a kártyát csatolni. Illetve az is utólag derült ki, hogy lehet az a kártya már regelve lett.
-
Ez az üzenet azt, hogy már hozzá van adva ez a kártya.
Hányszor akart már regisztrálni?
Milyen adatokat nem tudott beírni?
Egyszerűen nem érthető.
Ennyi és még ez sem?Meg itt sem?
A kártyaszám folyamatosan kötőjelek nélkül, ha beírná akkor visit hogy csak számok.Nem kell, de ha pénz akarsz kapni és azt nem Paypal-n elkölteni, a pénz kivétel érdekében kell a bankszámla.
-
Hello,
Ismerős regisztrál PayPal-re, és nem engedi kártyát felvenni, mert
"We're sorry, but that credit card can't be linked to additional PayPal accounts. Please link a different credit card."
Maestro kártya. Mit lehet ezzel tenni? Nem vagyok a közelében sajnos, így csak azt tudom, amit elmondott róla.
Kérdés, mindenképp kell-e felvenni bankszámlát pl. a regisztrációhoz?
Illetve, regisztráci közben sem nagyon akart neki menni, legalábis az egyik reg. felületen nem engedte tovább, állandóan hibásnak jelezte az adatokat.Köszi ^.^
-
gandy67
újonc
Kedves v /!
Persze, egyeznek az adatok, ez magától értetődő, hiszen akkor a korábbi tranzakciók is meghiúsultak volna.
És kívánom, hogy legyen igazad, és jöjjön meg a pénz mielőbb. (Persze, azt, hogy hol volt akkor a lóvé eddig, azt így sem fogom megtudni.És akkor még nem is beszéltünk az árfolyamváltozásról: tartok tőle, hogy mostanában több hazai pénzt fogok fizetni ugyanazért a cikkért, mint amennyit dec. 7-én fizettem volna, hiszen az elmúlt időszakban érezhetően romlott a forint.
)
Az azonnali feltöltést pedig ki fogom próbálni, amit javasoltál (már megnéztem az oldalon, hogy hol van) vagy a direkt fizetést, ahogy eddig is számtalanszor, a forint átutalást pedig messze elkerülöm ezután.
Ja, és esküszöm, hogy ha megjön a pénz és lezáródik ez az ügy így vagy úgy, azt ide megírom hálám jeléül és egyszersmind okulásból mások számára.Üdv,
gandy67 -
válasz
gandy67 #20139 üzenetére
Ma vagy holnap az egyenlegen kell lenni, ha az OTP utalási tranzakciónál a közlemény rovatában csak a te traszfer id-ed van, akkor szó nélkül tudják könyvelni. Gondolom azt leellenőrizted, meg a számlánál és a Paypal-nél egyezik a családi neved (last name). Azért nem kell mindent elhinni a bankoknak, én megkérdeztem az enyémet, hogy a bankon belüli utalás mennyi idő, azt írták azonnali, no ez 12 óra volt, ha ez nekik azonnali, akkor.....
-
gandy67
újonc
válasz
szeva000 #20127 üzenetére
Kedves V/ és Agroman!
Köszönöm szépen, hogy reagáltatok a kérdésfelvetésre!
A számlafeltöltést egyszerű bankközi forint (giro) átutalással indítottam, számlavezető az OTP Bank (lafo), az azonosítók és a számlaszám is stimmelnek minden karakterre nézve, a korábbi sikeres átutalásokéival.
Mivel Mo-gon a Unicredit vezeti a Paypal számláját, az OTP-től első körben oda megy a pénz. (Az OTP szerint el is ment még dec. 7-én reggel.) Azt viszont, hogy a Unicredit mikor utalja és a Paypal mikor könyveli le az én ottani számlámra, nem tudták megmondani. (Honnan is tudnák? Hát, legfeljebb a náluk korábban már előfordult hasonló típusú reklamációk tapasztalataiból. Ezt azonban nekem nem árulták el.)
Mindenesetre elindítottam náluk egy hivatalos reklamációt, amit felvettek, de nem sok jóval kecsegtettek: az ügyintézési határidő 30 nap, és az sem biztos, hogy érdemi válasszal térnek vissza - mondták...(köszike, megyünk Európába. Vagy má' ott is vogymuk?). No, mindegy, erről ennyit.
A Paypalnak is írtam már, ahogy V/ kolléga javasolta, talán csak a sub-topicnál választottam más opciót. De ez értelmes cégnél nem lehet akadály szerintem. Eddig kétszer írtam nekik, mint írtam fent, eleddig érdemi válasz nélkül. Viszont az általa(d) javasolt szlafeltöltési módszert nem próbáltam.
Legközelebb (ha még lesz legközelebb) majd úgy fogom feltölteni.
Köszönöm, még egyszer a hozzászólásotokat és ha bárkinek bármi újabb ötlete, vagy csak véleménye, meglátása van a dologgal kapcsolatban, azt szívesen fogadom!
Mert a pénz, az továbbra sem érkezik meg, ugye...gandy67
-
válasz
szeva000 #20134 üzenetére
Van ankinél -szerintem a böngésző a furmány oka- elveszíti azt a beállítást, hogy a bank váltson, hozzáteszem nekem évek óta nem váltott vissza magától, célszerű a fizetésnél ránézni a képernyőre, ha nem látható Paypal konverziós összeg, akkor a banki váltáson van.
Ha új kártyát adsz hozzá, mivel a konverzió az adott kártyához kötődik, újból meg kell adni. -
válasz
szimi57 #20131 üzenetére
Igen, csak meg kell adnod ezeket a devizákat is a belépés után a PayPal balance: keretben alul See all balances és a Manage Currencies helyen.
Select new currency és Add currency, amelyikre szükséged lehet.Az egyenleget meg a Top-up instantlyval javaslom töltögetni, kártya nélkül csak a Paypal konverziód van.
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Teljesen kezdö vagyok. Nemrég regisztráltam PayPal-en. Sima lakossági OTP-s számlám van. Kártyám nincs. Tudok igy Eurót v. Dollárt átirányitani, ill. ezekkel fizetni PP-en?
-
törölt tag
Én is jól ráfáztam, emlékszem, hogy talán 1 éve kb. átállítottam, hogy bank váltson, ne paypal.
Kicsit mindig is sokallottam a számláról lehúzott pénzt, hát az előbb ránéztem...nem megint a paypal van beállítva ? Jó pár ezres huss és mindez csak az elmúlt a hónapban.A kérdés az kérdés maradt azonban: a bank vált akkor, amikor fizetek valamit paypallal és akkor is, amikor visszafelé jön a pénz, mondjuk 1 refundnál ? Mert nem lehet az, hogy magasabb a vásárolt tétel ára, de ha visszajön a pénzem akkor is magasabb árfolyamon kapom vissza a kártyámra ?
választ
-
szeva000
addikt
Üdv!
Mióta beregisztráltam az új kártyám a paypalre, azóta mindent ft-ra konverzióz brutál áron a PP.
Hol lehet beállítani, hogy ne legyen konverzió? Bizta vak vagyok, mert nem látom -
válasz
gandy67 #20124 üzenetére
Kedves gandy67!
Az egyenleg feltöltésére már hosszú ideje a top up intantly-t javaslom, banki nmunkaidőben 1 perc és 1 óra közti időben az egyenlegen a pénz. A fenti Összefoglalóban letölthető egy anyag amibe mindent beírtam ezzel kapcsolatban.
Nem írtad melyik banktól utaltad, de pl. az Unicreditnek, Budapest Banknak néha 10 nap is amíg sikerül.
Van amikor a bank ül az utaláson. Néha a banki rendszer is tréfálkozik az eltárolt utalási adatok "megváltoznak" vagy nem változnak és emiatt nem azonosítható.
Azt sem írtad, hogy hol jelezted a Payapl-nek ha az alábbi módon, akkor tekints tárgytalannak:
Belépsz.
Jobb felső sarok Help
Message Center
Create New Message
Choose a topic
Bank Account/Credit Card
Choose a sub-topic
Add/Withdraw funds
Leírod a problémát és Send -
agroman
aktív tag
válasz
gandy67 #20124 üzenetére
en nem vagyok biztos abban hogy a feltolteses modszerrel kevesebbet fizetsz mint kozvetlenul kartyarol torteno fizetessel(brutalis arfolyam kulonbseggel dolgozik a PP), ha a bankod valtja a devizat. raadasul ilyen gixerek sem csuszhatnak be.
meddig varj? hat szerintem ha mar irtal akkor eddig sem vartal.
nezd at az utalast, hogy jol irtad-e be a megjegyzesbe az azonositodat, a szamlaszamok stimmelnek-e?
ha igen, akkor egy modszer van amivel gyors kapcsolatot teremthetsz az a telefon, angolul.
igaz azt sem irtad melyik modszerrel toltotted fel az egyenleged?ha annyira fontos a dolog amit venni akarsz akkor fizess kartyaval es ha kell a penz akkor majd hazakuldod ha megerkezik..
-
gandy67
újonc
Kedves Fórumtagok, tapasztalt Paypal használók!
Bár már én sem vagyok teljesen kezdő e téren, most mégis gondjaim adódtak a paypallal. Nevezetesen a paypal számla feltöltésével magyarországi (forint) bankszámláról. Közel tíz napja indítottam el egy összeget és az eddigiekkel ellentétben ez nem akar megérkezni a pappal accountra. Írtam már két levelet a contact centernek, hogy hol a pénz (a számlavezető magyar bank az összeget annak rendje és módja szerint átutalta, tranzakció azonosítók és minden egyezik a korábbiakkal), de eddig formalevélen kívül semmi érdemi válasz nem érkezett. A dolog azért ciki, mert ki kellene fizetnem agy licitált terméket és nem tudok fizetni (próbálom persze nyugtatni az eladót emailekkel, egyelőre még türelmes).
Szóval, mi lehet a gond? És meddig várjak még? Kinek van ötlete?(Eddig használtam a paypalt kétféle módon is külföldi (elsősorban ebay) vásárláskor: fizettem a már előzetesen feltöltött pappal számla egyenlegéből (primary currency: USD), de fizettem néhányszor úgy is - kisebb összegeket -, hogy nem volt rajta pénz és sima magyar maestro kártya háttérrel vásároltam, persze kettős konverzión (USD/EUR, majd EUR/HUF), keresztül. Kisebb összegeknél elmegy, mert azonnal tud az ember fizetni.Nagyobb összegnél érdemes előzetesen feltölteni a számlát a kettős konverzióból adódó árfolyamveszteség elkerülése miatt.)
Köszönöm előre is a hozzászólásokat!
-
Tomeewap
tag
válasz
terra052 #20114 üzenetére
Lehet kerestetni, nekem a posta központi számán azt mondták, hogy menjek be bármelyik postahivatalba, és személyesen igényeljek egy kerestetést. Ilyenkor felkeresik a célországot, és azon keresztül elvileg meglesz az infó a csomagról. Mást jelenleg én se tudok, a Paypalhoz muszáj valami kézzel fogható infó.
-
válasz
Dzseno #20117 üzenetére
Mivel a Paypal nem mozgatja alapból a kártyaadatokat fizetéskor, pont ez a lényeg, nem igazán férnek hozzá a kártyád adataihoz, ha azok nem használatosak a Paypal fizetéskor. (Ide nem értve amikor, egy Paypal fizetési felületen írogatjuk be az adatokat, illetve bármely netes kártyás fizetés.)
csak én tudjam tölteni a paypales számlát, most is úgy működik
Hackerek és más bűnözök ellen nincs 100-os védelem. Mindegy hogy Paypal, bank, vagy pénztárca a pénz tartója. -
agroman
aktív tag
válasz
Dzseno #20117 üzenetére
olyan bankhoz kell menni, ahol lehetoseg van arra, hogy a kartya (al)szamla elkulonuljon es oda mindig csak akkor rakj penzt amikor fizetni akarsz vele..
vagy vannak mas vedelmi eszkozok (szinten banki) amikor pl. kartyas fizetesnel smsben kell kodot kuldeni a banknak, hogy engedelyezes. -
Dzseno
tag
Sziasztok! Ha hozzá van adva a bankkártyám a paypal fiókhoz akkor ugye automatán kezeli a pénzmozgást a fiók és a számlám közt. Nem veszélyes ez egy kicsit? Gondolok itt arra, hogy illetéktelenek leemelik a zsetont a kártyámról. Nem leeht beállítani neki azt, hogy csak én tudjam tölteni a paypales számlát vagy vmiylen limitet szabni? köszönöm
-
válasz
HorroR #20115 üzenetére
Elkezdtél hozzáadni, aktiválni kártyát és 3 napon belül már le is tiltottad, no ilyennel sem találkoztam eddig.
Javasolt megoldás:
Belépsz.
Jobb felső sarok Help
Message Center
Create New Message
Choose a topic
Bank Account/Credit card
Choose sub-topic
Credit Card/Debit Card - Add/Remove/Edit
Beírod a kártya utolsó 4 számjegyét
9019
Message: Please be specific helyre leírod hogy szeretnéd eltávolítani, mivel nem használható, mert le van tiltva.
Majd a Send gombra kattintva elküldöd. -
Tomeewap
tag
Köszönöm szépen a válaszokat! Szerencsére kértem tértivevényt a csomagra, de még nem jött meg. A posta meg menjen oda ahova gondolom, mert mindig rákérdezek hogy a követési módra, hogy rendesen odaérjen a csomag, de mi az ami jól megy egy magyar postán?
Egy kerestetést mindenképpen indítok.
A Paypal sajnos nem engedte feltölteni a szkennelt feladóvevényt, de most emailben megkapják, amint kapok rá lehetőséget. Remélem visszanyitják az ügyet, és elég lesz ez is "bizonyítékként" ha már a track nem megy.
Az eladó két hete nem reagál, pedig egy megbízható ebayes eladóról van szó.
-
-
válasz
Tomeewap #20102 üzenetére
Pontosítok, csak a normál ajánlott küldemény azonosítót nem hajlandó a magyar posta átadni az USA Postának az általuk nyomon követhető formában, a drágább EMS gyorsposta esetén van végig nyomkövetés. Súlytól függően 7000-10000 Ft a + költség. Még a Bangladesi Posta is képes a vonalkódos rendszerbe adatot adni a tőlük menő küldeményekhez.
-
válasz
ricsi0307 #20103 üzenetére
A vásárlás ideje ugyanannyi, fizetsz és kész. Az árfolyam, ha azt állítod be akkor a bankod szerint számolva egy deviza egységhez viszonyítva 10-12 Ft a különbség a Paypal árfolyamtól mínuszban. Segítség az Összefoglalóban a kártya hozzáadáshoz és a konverzió átállításhoz.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Tomeewap #20102 üzenetére
Nem azért, de nekem amikor vissza kellett postáznom valamit, akkor fényképes bizonyítékot is lehetett / kellett csatolnom... Írhatsz PayPal felé... de talán egyszerűbb az eladó felé le levelezni a dolgot, hogy héló visszaküldtem valamit... nem kaptad meg!? Akkor talán visszakéne téríteni a pénzt!
(nekem így oldódott meg annó)A nyomkövetésről meg... a postán kérhetsz infót, hogy mi a helyzet a csomagoddal... legrosszabb esetben is kerestetéssel megmondják, hogy xyz-kor kézbesítve lett!
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek. tanácsot szeretnék kérni tőletek. Jó egy éve vásárolok kintről eddig mindig úgy történt, hogy az itthoni számlámról utaltam a paypalre és azzal vettem meg amit akartam. Mivel nem tízen húszon ezrekről beszélünk és forintban tudtam vásárolni így nem volt túl sok a különbség az USD és a HUF ár között. Viszont most telefont szeretnék venni összesen 269$ értékben de a 75 ezerből 81-et váltott magának a kedves PayPal. Szóval olvasgatva itt a fórumot hallom, hogy úgy is lehet vásárolni hogy egyből a fiókhoz csatolt bankkártyával. Ezt eddig egyébként nem tudtam. Szóval ha így cselekszem akkor mennyi idő a vásárlás? Ugyan úgy azonnal leveszik a pénzt a számláról? Így akkor ugye olcsóbb lesz a vásárlás? Válaszotokat előre is köszönöm
-
Tomeewap
tag
Sziasztok!
Van egy rossz ügyem a PayPal rendszerrel, megköszönném ha tudnátok benne segíteni.
Még az ősszel vásároltam egy terméket Amerikából, mely gyári hibás volt és visszaküldtem az eladónak, természetesen a Paypal rendszeren keresztül dispute és claim kíséretében, ahogy ezt tenni szokás.
A Paypal a visszaküldött termék mellé kért tracking számot, ezt fel is töltöttem, viszont közben kiderült, hogy a magyar posta küldeményei idén októbertől nem követhetők Amerikában. Így a Paypal nem adja vissza a pénzt és lezárta az ügyet.
Most se termékem, se pénzem. Írtam egy mailt a Paypalnak, hogy hadd küldjem már el nekik a beszkennelt feladóvevényt is CN23 papírt, mivel ezt a dispute során nem kérték és nem is lehetett feltölteni. Jelenleg itt tartok, még nincs válasz, de ez eléggé felháborító egy kicsit szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest