- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pellesmartin
tag
válasz
pellesmartin
üzenetére
bocsi,a kép lemaradt:

-
pellesmartin
tag
Hello. Összekapcsoltam a kártyámmal a paypal-t,most csak várnom kell 2-3 napot és kész?
-
Már olvasható a 2016-ra érvényes tájékoztatás az alkalmazandó vám- és adómentes értékhatárokról.
-
válasz
szemmelver
üzenetére
Melyik a bankod? A legtöbbje addig nem is mutatja ezt a kódot, amíg nincs ténylegesen levonva. De amíg a zárolt részen nézed, nem a ténylegesen levont trazakció történetben addig ez olyan a kártya hitelesítő rendszernek, hogy nincs befejezve, a banki rendszernek kell egy tényleges levonás visszajelzést küldeni.
De miért olyan sürgős? -
válasz
szemmelver
üzenetére
4 számjegy a code szövegrész előtt.
Az Összefoglalóban van segítség: Kártya hozzáadás a Paypal fiókhoz -
szemmelver
aktív tag
Szia!
Megkaptam a kódot, de hiába írom be azt írja hogy nem megfelelő...
-
terra052
őstag
A Posta nyomkövetés ezt látja most, per pillanat:
XXXXXXX3388HU
Dátum Információk
2015.11.18
08:01 XXXXXXXX postaKüldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2015.11.19
08:22Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadA vevő pedig pozitívra értékelt az ebay-en, és megköszönte, gondolom megérkezett akkor

-
A texasi
aktív tag
válasz
szemmelver
üzenetére
TeleBank-on keresztül hamarabb megmondják Neked!

-
válasz
oneak7
üzenetére
Gyorsabb az átfutás ha előre megadod, gondolom nem egyszeri kivétel lesz, fogsz még később is kiküldeni.
Persze működik úgy is, hogy beírod a bankszámla -nem a kártya alszámla- számot, az utóneved -ha nem ajánlja fel- és a bank nevét, alul lesz egy gomb hogy eltárolja-e az adatokat, ha igent választasz, akkor legközelebb nem kéri, csak a pénz összeget kell beírnod.
Ha nem tárolod akkor legközelebb is írnod kell.
De lásd azt, hogy ha megadsz előre minden adatot, akkor egy ellenőrzési fázis később ki fog maradni.
Az ne zavarjon hogy a Paypal név megjelenítés Lajos Kocsis, a számlád meg Kocsis Lajos néven fut, a Paypalnél is tudják a név használatunkat.
Az hogy mennyi idő, a banktól is függ az Erste 3 banki napon belül jóváírja. -
válasz
szemmelver
üzenetére
"a bankod folyószámla történetében ott lesz ez a tranzakció"
Netbank, vagy mobilbank, gondolom van valamelyik. Hétfőn vagy kedden legkésőbb. -
válasz
szemmelver
üzenetére
Pontosítsunk. Megterhelte a kártyádat kb 1$-nak megfelelő összeggel, hogy érvényes-e a kártya, ez csak zárolt összeg, pár nap múlva eltűnik de nem vonja le, levett 400 Ft-ot, majd ennek a banki könyvetlése után a bankod folyószámla történetében ott lesz ez a tranzakció és a példa szerint a 4 jegyű kódot a kártya érvényesítésének befejezéséhez a megadott helyen be kell írnod. Addig is vásárolhatsz vele, csak a PP limiteid élnek a kód beírásig, ha azt beírod ezt a 400 Ft-ot a Payapl egyenlegeden jóváírják.
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki paypalon keresztül akar az én paypalomra küldeni pénzt, akkor az hétvégén is megjelenik egyből? Most szeretnénk egy adás-vételt lebonyolítani, de ez egyeőre rejtély maradt.
-
oneak7
tag
Sziasztok!!
Kifizetésnél is kell hitelesítenem a bankszámlámat??
-
randras
veterán
Két problémám van:
jól tapasztalom, hogy hiába állítom alapértelmezettre a saját bankomnál való váltást, mégis mindig saját váltással forinttal vonná, ha van balance-on?
Jól látom, hogy az új fizetési képernyőn még csak módosítani sincs lehetőség, mivel fizetnék?
-
terra052
őstag
Akkor jó, köszönöm.
Két keresztnévből csak egy van megadva, és persze fordítva a kereszt/vezeték, így csak feltöltéssel engedte.
Várok akkor, hál'stennek nem SOS ami rajta van, mivel "pending" egy adag hétfőig, egy meg 12/20-ig
Új számlát és kártyát is akarok hozzárendelni, szóval gondoltam rendbeteszem.
-
válasz
Shepherdke
üzenetére
Nem, a magyar székhelyű Paypal fiókból a forintos számládra forint fog kimenni, és nem te konvertálod, automatikus.
-
Shepherdke
tag
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha USD balance-om van paypal-on akkor lehet úgy Withdraw-ot kérni, hogy nem "konvertálom" át HUF-ba az USD-t? -
fradi81
veterán
Hali
Raiffeisen direktnet-be más sem tud belépni? -
terra052
őstag
Ha a korábban tárgyalt névcseréhez feltöltöttem a doksikat, kb mennyi idő, amíg reagálnak? Csak azért aggódom, mert nem látni sehol, hogy folyamatban van egy ilyen ügyem, így viszont azt sem tudom, egyáltalán folyamatban van-e...
Meg lassan jó lenne ha tudnék pénzt mozgatni PP-számla között.
-
Janaboy
veterán
Vmi kavar van a paypalnál úgy látom, a korábbi dispute-m visszalépett egy szintet..már ott volt, hogy küldjem vissza a csomagot, megadtam a követési számot sb..most ez eltűnt és visszament hogy a paypal megvizsgálja az esetet és dec 2-ig válaszol

-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Igen,de nem kell csak a pénz összeget beírni, ha a bankszámla a PP fiókhoz hozzá van rendelve, ott meg nem lehet rontani. De ne egy forinttal próbáld, nem sok értelme lenne.

-
Rypejakten
addikt
Hello!
Egy forint összeget szeretnék visszautalni a számlámra, Paypal account-ról.
Withdrawn-nál találtam egy 1500 forintos charge fee-t, ez elég soknak tűnik - vagy ez csak akkor lép életbe, ha elírom a számlaszámot?
Köszönöm!
-
francizj
tag
válasz
terra052
üzenetére
Igen ezt én is aláírom, hogy a TN most már él csak nehezen mozdul (de ez már más probléma)
a félelmem a disput megérkezés előtti záródásával van, és ha megérkezés után valami probléma van a termékkel már nem tehetek semmit. (meg sem kapom eltűnik az éterben, hibás stb....)
Köszönöm -
terra052
őstag
válasz
francizj
üzenetére
Ha elkezdett élni a TN, az nem kamu szám volt. Mi is adunk fel sok mindent, van egy progi, nyomtat cimkét, ad számot, és csak a felvétel után élesedik majd. Bocs az offért, de pl a magyar posta még a repülőn látja az USA-ba feladott küldeményem, ami már egy hete megérkezett
Szóval vannak komoly csúszások azért. -
Sziasztok. Ma dobta ezt fel nekem. Jól sejtem hogy csak azért írta, mert közeledek a 2500 eurós éves limithez, viszont most még nincs semmi teendőm mert 1800nál járok?

-
atala
addikt
Meg tudnátok mondani, hogy miért van az, hogy vásárolok az Ebay-en, és ha a paypal fizetésnél bankkártyát állítok be, akkor nem hajtja végre a tranzakciót. Ha a paypal számlán lévő pénzzel fizetek, akkor meg végrehajtja.Eddig jó volt, pár hete kezdte ezt. A kártya nem járt le, és nem látok a paypal-nél semmi figyelmeztetést.Ha Magyarországon fizetek ugyan így, akkor nincs gond.Bocs, én néztem be. Meg kellett erősítenem a kártyát újból. Ezek szerint bizonyos időnként ezt meg kell tenni.
-
francizj
tag
Köszönöm a választ

Természetesen elsőre reklamáltam a tinydealnél, de mindig igérgették, hogy feladják...
Ezt le is irtam a disputban és arra kaptam TN számot, ami 1 hétig nem élt.
itt tart a mai napon
01-12-2015 02:25 The item is ready for shipment HUNGARY
26-11-2015 04:22 The item is pre-advised
Köszönöm -
válasz
azJENŐ
üzenetére
Nagyon egyszerű az eredeti vásárlási és az erre vonatkozó Paypal Details tartalmat kinyomtatva, bemész a volt bankodhoz, a volt számládra, kártyádra vonatkozó papírokkal és kéred, hogy keressék meg a pénzt, -30 napig függő állapotban van, mert nem tudja hova könyvelni-.
-
azJENŐ
csendes tag
Szervusztok!
Megérkezett a refund a PayPal számlámra és ők azonnal tovább küldték a bankkártyára, amellyel fizettem, de időközben bankot váltottam és az a bankkártya már nem él és a PayPal számlámon sincs ebben a pillanatban élő bankkártya szám. Mit kell tennem?
Number of cards active on your account: 0
Üdvözlettel, Jenő
-
francizj
tag
Ez az első problémám és segítséget szeretnék kérni ...

Tinydealnél rendeltem 2 db telefont paypallal fizettem gondoltam minden rendben...
Hetekig nem kaptam nyomkövetési számot ezért nyitottam disputot a paypalon...
Gyorsan kaptam egy kamu TN számot, ami a napokban kezdett élni, de a paypal 12hó 06-án automatikusan le akarja zárni a disputot... ez az előzmény
most mit csináljak, hogy meg hosszabbítsam a disputot, mert úgy tudom kétszer nem lehet egy rendelésre újat nyitni.
Mit tegyek ? egy 58 éves kezdő rendelő
-
-
jas39
tag
Helló, ha feltölteném top uppal a számlám, az kb mennyi idő? Egy nap alatt megérkezik? Köszi és Üdv
-
Varesz_86
aktív tag
-
snake1977
őstag
Sziasztok, komoly problémába futottam bele, sajnos az angol tudásom nem igazán ér semmit, volt egy megrendelésem múlt hónapban, és a mai napon ugyanaz a cég, ugyanakkora összeget levont a payaplomon keresztül, én viszont semmit sem rendeltem tőlük. Tudna valaki nekem segíteni privátban?
-
Varesz_86
aktív tag
sziasztok töltöttem fel otp-s számlámról a paypal egyenlegemre a top up lehetőséggel, de most olyan gondom akadt hogy mégis bánkártyával fizetném ki a terméket amit kinéztem, (alixpress) az lenne a kérdésem hogyha rányomok az issue refund gombra, akkor mennyi idő múlva fog visszaérkezni a pénz a bankszámlámra (azonnal mint a feltöltés)? vagy egyszerűbb lenne ha Withdraw lehetőséget használnám? köszönöm a választ
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Hónapok óta nem tudok vásárolni ebayen csak néha néha
Mastercard kártya. 2 éve változatlanul ezt használom soha nem volt gond ezidáig.
Steamen gond nélkül vásárolok.És a legfrisseb amit már az ebay topicban is írtam:
"Na annyi fejlemény van, hogy ma sikerült vásárolnom. És azt vettem észre hogy abban az esetben amikor a fizetéshez megnyitja az paypal saját oldalát akkor már írja is felül hogy nem használhatom a kártyámat erre a tranzakcióra. Viszont ha az e-bay saját fizetős oldala a beépített paypal része intézi a fizetést akkor sikeres"
Köszönök minden tanácsot.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy próbálok belépni és egy biztonsági figyelmeztetést kapok.
Majd miután tovább lépek azt írja hogy igazoljam magam: jogsival vagy útlevéllel vagy katonai azonosítóval!
Az lenne a kérdésem hogy csak e 3 okmánnyal igazolhatom magam? Illetve a jogsinak kell mindkét oldala? -
Geri89
aktív tag
Sziasztok! A problémám a következő: vásároltam az ebay-en valamit, paypal-al, ami sajnos nem működik. Hosszas levelezés után sikerült leegyeztetnem, hogy refundolják a pénzem. A problémám az, hogy közben megszűnt az a bankszámlám, bankkártyám amivel a tranzakciót fizettem. A paypal fiókomhoz már csak új kártya/számla van hozzárendelve, a régit töröltem. Az eladó azt írta, hogy nem tudott refundolni. Hogy tudnám ezt megoldani, hogy megkapjam a pénzt?
-
ftc
nagyúr
Nah
PayPal gond megoldva...
We are processing reimbursement for your unauthorized use claim.
végre 0 EUR-on vagyok... rendőrségre max ha kapok hivatalos emailt tőlük megyek, hogy lezárhatják...
Még várom hogy feloldjak a szamlam s törlöm magam
Köszönöm a segítséget
-
válasz
jani_gy_22
üzenetére
Nem csak a számok (Nem kell az IBAN Hu-ja sem) 3*8 vagy ha az utolsó 8 mind 0, akkor a 2*8
-
válasz
jani_gy_22
üzenetére
Igen. A bank név neked tájékoztató.
Mivel máskor is akarsz ki küldeni pénzt ezért célszerű a Profile-nál megadni, elsődlegessé tenni -bár ha egy van akkor az lesz- mert akkor azután csak az összeget kell megadni a pénzkivét esetén.
Azon senki sem akad fent, hogy a Paypal-n Szabo vagy, a banknál meg Szabó a családi név. -
válasz
jani_gy_22
üzenetére
Hozzáadtad a bankszámlát a Paypal-hez?
Ha igen, nyugodtan menj végig az Összefoglalóban lévő lépéseken.
Mert hogy a név sehol sem kell. -
jani_gy_22
csendes tag
Hello! PayPal szamlarol szeretnek withdrawolni penzt, viszont nem tudom, hogy mennyire problema az ekezetek hianya. A bankom neveben (Helyi Takarekszovetkezet) is van ekezet, amit tudok is ekezettel irni, viszont a vezeteknevemben is, amit mar regisztraltam ekezet nelkul. Szerintetek pontosan mit, hogyan kell? Gondoltam megkerdezem, mert 1500 forint minden proba.
-
Crytek
nagyúr
Reggel jött a mail paypaltól,hogy köszönik a türelmet a vizsgálatnál minden rendben volt és jóváírták a pénzt.
-
terra052
őstag
Sajnos összetett keresésekre nem nagyon alkalmas a kereső, lehet, hogy a fontosabb tanácsokat érdemes lenne kulcsszavazni a hozzászólás végén, hogy megtalálja. Én a név cserénél bogarásztam sokáig, ha be lett volna kulcsszavazva pl "névcsere" kulcsszóval, hamar ment volna. Persze nehéz kitalálni, mire fognak keresni, ezért szép szakma a miénk

-
válasz
Zollkid100
üzenetére
Ha levonta, akkor már nem szeretnéd, már össze van kapcsolva.
Tényleg senki se használja a topik keresőt?
A bankod könyvelésére kell várnod, ami 1-3 nap.
Ha vásárolsz akkor is már azonnal levonja a számládról és a számlakivonaton már látod is? Persze, hogy nem, most is fizettél.
De!
Tudsz vele fizetni, az hogy a kódot beírod, azzal csak az alap pénzküldési-fogadási limiteket szabadítod fel. Gondolom nem azonnal pénzt akarsz küldeni, de 20999 Ft-ig megteheted. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez a Gerbeast Paypal kliens fizető oldal nézete, az eBay-é az eBay Paypal kliens fizető oldal nézete, a Banggoodé megint más, ahogy a Paypal ügyfél kívánja. Több közül választhat és a díjazás ellenében testre szabható a kinézet. Miért kellene egyformának kinéznie?
-
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Össze szerettem volna kapcsolni a bankkártyám a paypal accountommal. Nos a netbankban látom, hogy levonta a 400+x összeget, viszont a tranzakcióknál ennek semmi nyoma, nem kaptam így meg a hitelesítő kódot. Tegnap végeztem el a műveletet, hány nap csúszásra kell számitani?
Köszi! -
válasz
Crytek
üzenetére
Jól megbeszéltük akkor, nem a limit.
De a Paypal ellenőrizheti a pénz útját mind a küldő, mind a fogadó esetében.
Az egyenlegről küldött azonnal ott van -bár ellenőrizhetnek-, ha más helyről megy a pénz akkor időbe telik.
Ha neki írtak időt (hogy 24-72 órán belül értesítjük) akkor őt ellenőrzik. -
Janaboy
veterán
Általában meddig tart a postaköltség visszafizetése?
23-án igényeltem (sajnos hülye eszemmel véletlenül az amounthoz és a currencyhez nem a postaköltséget írtam, hanem a termék árát
), persze szkennelve csatoltam a postai dolgokat! Ahogy elrontottam rögtön írtam a Telusnak e-mailt és 1 órával később ezt írták vissza:"Tanya Dino
Tanya Dinova (TELUS International Europe)
Nov 23, 16:28
Dear János ,
We are pleased to inform you that you will receive a refund directly to your PayPal account within 5 business days. Your request reference number is (#41xx).
Thank you for using our service.
TELUS International"Viszont a paypalon még ma se láttam semmit..egyáltalán megjelenik a paypalon?
Köszi!
-
Crytek
nagyúr
Hát ha van valami paypal limitem csak tudnék róla nem? Vagy van valami alap beállítása a pyaplanak?
A srác azt írja ő a kártyájáról ami hozzá van kötve paypalhoz vásárolt és pénzt is vett fel MA!
Nála ugyanez a szöveg van mint a kis képemen van de tőle a pénzt levonták már elvileg.
Az ő szövege egy mondattal több hogy 24-72 órán belül értesítjük...Kíváncsi leszek mi ez.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak nem volt még ilyenem, és várom 

Szóval vannak komoly csúszások azért.