Hirdetés
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
"bepróbálkozott, hogy hátha hülye vagy" - nyilván túl oldschool vagyok, nálam a másik fél esetleges hülyeségének a kihasználása nem fér bele. Egyébként meg nem véletlenül van egy Exact price és egy Negotiable price opció a tabon - ha nyitott vagyok az alkura, akkor nem fix áron rakom fel.
Más:
Skill revamp No. 3., íjász skillek:
- Rain of Arrows módosított szóráskép, hogy magasabb szinteken is megmaradjon versenyképesnek.- Barrage: négy helyett öt kezdő lövedék, de csak +20% dmg minden plusz lövedék után. Várható volt, hogy valahogy megpróbálják nerfelni, gyakorlatilag az egyetlen használt single target projectile skill volt. Szerintem ez még nem a végleges állapot, úgy gondolom tovább fogják még simogatni.
- Blast Rain: kap egy fire pen bónuszt, lvl 20-on 25%-ot - masszív.
Vaal RoA: Több proj, ismételt támadás, nagyobb lefogott terület. A fixálás helyett kap egy Maim hatást, 75%-kal lelassítva a célpontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest