Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 0karmacoma0

senior tag

válasz -FreaK- #3372 üzenetére

Drasztikus változtatások, ami szerintem nem is gond egy Early Access korai fázisában. Én január végén kiszálltam, mert nem élveztem annyira endgame-et- Sajnos ragaszkodnak az 1 halál/nehezebb map metódushoz, így továbbra se kockáztatnám, hogy valami elveszett drop miatt gyűlöljem az életem. Egész karrierem során 1 komolyabb cuccom esett(The Squire, amikor még 100ex fölött ment), pedig farmoltam össze mirror fölötti stasht 1-2 ligában. Egyszerűen nem hiányzik ez az életemből. Utálok mindig arra fókuszálni, hogy biztos felvegyem a divine-t a földről, nehogy betaláljon valami random 1 hit. Valahogy túl stresszes így nekem, pedig nem halok túl gyakran.

A kampányt és az early endgame-et azért mindenképpen végigtolom az új classal. Olyasminek tűnik amit nagyon szoktam élvezni early game-ben(Majd utálom kényszerből lebutítani endgameben). Remélem szép lassan elkezdik majd javítgatni azokat a dolgokat, amiket most nem kedvelek a játékban(Sebzés scale módjai, Life buildek védelmi opciói, kiterjedtebb basic craftlehetőségek). Ez most nem az a patch, de bőven van még idejük összerakni a játékot. Amúgy is fölösleges kiégni úgy, hogy a content kétharmada hiányzik. 1-2 hétre így is jó lesz, bár valahogy nem ütött be az a hype amire számítottam magamtól a nagyobb update-eket várva.

Új hozzászólás Aktív témák