Hirdetés
- Az első hardvertalálka az idei évben
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Drasztikus változtatások, ami szerintem nem is gond egy Early Access korai fázisában. Én január végén kiszálltam, mert nem élveztem annyira endgame-et- Sajnos ragaszkodnak az 1 halál/nehezebb map metódushoz, így továbbra se kockáztatnám, hogy valami elveszett drop miatt gyűlöljem az életem. Egész karrierem során 1 komolyabb cuccom esett(The Squire, amikor még 100ex fölött ment), pedig farmoltam össze mirror fölötti stasht 1-2 ligában. Egyszerűen nem hiányzik ez az életemből. Utálok mindig arra fókuszálni, hogy biztos felvegyem a divine-t a földről, nehogy betaláljon valami random 1 hit. Valahogy túl stresszes így nekem, pedig nem halok túl gyakran.
A kampányt és az early endgame-et azért mindenképpen végigtolom az új classal. Olyasminek tűnik amit nagyon szoktam élvezni early game-ben(Majd utálom kényszerből lebutítani endgameben). Remélem szép lassan elkezdik majd javítgatni azokat a dolgokat, amiket most nem kedvelek a játékban(Sebzés scale módjai, Life buildek védelmi opciói, kiterjedtebb basic craftlehetőségek). Ez most nem az a patch, de bőven van még idejük összerakni a játékot. Amúgy is fölösleges kiégni úgy, hogy a content kétharmada hiányzik. 1-2 hétre így is jó lesz, bár valahogy nem ütött be az a hype amire számítottam magamtól a nagyobb update-eket várva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest