Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Technoman

őstag

válasz ttwepinefrin #1551 üzenetére

ttwepinefrin
    Senki sem tart amatőrnek, nem kell itt roncsiznod:)))
    De még mindig nem mondtad meg a márkáját az eszköznek, a fenti írásodba, én még mindig ott látom a hibát.

Egyébként ördögöd van, nekem is Yamaha-m van, talán még a tiednél is régebbi (NO HDMI-vel természetesen) RX-V350 (már a harmadik távot fogyasztom el hozzá, de a világ kincséért sem cserélném le egy f@stakicsás HDMI-képes erősítőre)
    Szóval, ha jól tudom uolyan mindkettőnk TV-je (AS640) és az erősítőnk is (nagyjából) Én tudok akár dts-t is kihozni úgy a TV-ből, hogy hálózatból játszom le a filmet, természetesen a Yamahán keresztül szólaltatva meg.
    + amit fentebb már leírtam. Mit lehet leszűrni az egészből. Kizárásos alapon az MP beállításánál van a gond.

saw1114
    Nézd el nekem, hogy a WD TV LIve-ba már annyira nem vagyok képben, de nagyon régen volt már ilyenem. Ha jól emlékszem két dolog nagyon tetszett a WD-ről Dune-ra váltásnál. A 23.976 röcögösmentes kép és (talán) a dts 2.0-ás meglét
    Szép volt, jó volt a WD korszakom (2 típusom is volt) de az még a kezdeteknél volt, vagy 6 éve.

Új hozzászólás Aktív témák