Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Alexa
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Bele kellene nyúlni a forrásba és úgy módosítani hogy a transmission ne is hozzon létre log fájlt amikor a webfelületről indítjuk, így nem tekerné folyamatosan az SSD/HDD-t. A MiR3G topikban már ki lett vesézve hogy lehet logolás nélkül elindítani, így csak akkor nyúl a lemezhez ha leech vagy seed van, míg ha logol akkor folyamatosan tekeri a lemezt! Ki kellene deríteni hogy a forrásban melyik fájlban vannak a transmission indítási paraméterei és fordítás előtt átírni! Én csak a legelső alkalommal indítottam menüből a transmissiont, hogy létrehozza a dolgait, majd lelőttem, és logolás nélkül indítottam konzolból. Intruder2k5, lopertpeter van ötletetek merre keresem a forrásban a transmission indítási paramétereket? Ha a wifi ledeket sikerült megoldani akkor talán ez is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest