Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem P5E-vel volt ez az érzésem.
Viszont azt nem mondanám, hogy gyorsan indul a P5E gyorsabban bootol mint ez, lehet hogy csak egyedi ez nálam. Express Gate nekem is újdonság ami tetszik is.Keldor: Nem is kell nekem 500FSB, elég a 450 amit tud is, csak találjál olyan ramot ami megy 1800-on CL7-be.
De az biztos, hogy mégegyszer ilyen drága procit nem veszek az egyszer 100, sőt mostmár ideje lenne leálnom a sok újítgatásokkal is, a motorra sajnálom, de erre a "szarra" nem.
Szatesz: Igen csak legyen alá egy bitang ramod.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont azt nem mondanám, hogy gyorsan indul a P5E gyorsabban bootol mint ez, lehet hogy csak egyedi ez nálam. Express Gate nekem is újdonság ami tetszik is.
De az biztos, hogy mégegyszer ilyen drága procit nem veszek az egyszer 100, sőt mostmár ideje lenne leálnom a sok újítgatásokkal is, a motorra sajnálom, de erre a "szarra" nem.