Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hydra SR
    addikt

Ahogy Remington is írta, minden 1magos 800Mhz FSB Intel desktop proci, tudja a Hyper-threading-et. Valami régi Dell gépről lenne szó? Mert azokban olyan lapok vannak, amik számára ismeretlen a tuning. Amúgy a Dell pesti szervízében talán meg tudják mondani, hogy melyik tipusba, milyen steppinges proci van, kérdés veszik-e a fáradságot :F

Dell disztribútornál dolgozom, a belső Dell árlistából néztem ki a procit. Éppen ezért éri meg ilyet vennem és eladni mert olcsóbban szerzem. Azt látom a listában, hogy milyen géphez jó, és pontosan tudom, melyik gépben milyen foglalat van, csak a lista nem túl bőbeszédű mert alapvetően garanciális célokra van, és csak a Delles cikkszámok azonosítják egyértelműen az alkatrészeket, gar. cseréhez meg az tökéletes. Csak vásárláskor kényelmetlen.

Dell gépekben tényleg ismeretlen a tuning, szerintem még az újakban is. De én úgyis azért veszem, hogy eladjam, aztán a vevő olyan lapba teszi amilyenbe akarja:) Ugyanolyan Intel mint bárhol máshol, a Dell nem gyárt procit.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák