Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=shitty=-
aktív tag
FSB annyin legyen amennyin a proci tud tehát értelem szerűen ha 533-as akkor 533 ha 800-as akkor 800 ennyi! a fesszel csinján bánnyál mert megsűtheted a kezedet meg a procidat is
a lényeg hogy probáld meg feszemelés nélkűl húzni ha úgy nem viszi a kivánt 3.7Ghz-et akkor fokozatosan mindig 1et emelj rajta! NÉZZED KÖZBEN A HŐMÉRSÉKLETÉT A PROCINAK!!! bár az alaplapok töbsége tudja azt hogy kikapcsolja a gépet túlmelegedés esetén de nekem pl nem vot bekapcsolva alapból , nekem kellet bekapcsolni!! ajánlani tudom hogy ezt is nézd meg azzé! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel I7-5820K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel 1851-es Procik
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a lényeg hogy probáld meg feszemelés nélkűl húzni ha úgy nem viszi a kivánt 3.7Ghz-et akkor fokozatosan mindig 1et emelj rajta! NÉZZED KÖZBEN A HŐMÉRSÉKLETÉT A PROCINAK!!! bár az alaplapok töbsége tudja azt hogy kikapcsolja a gépet túlmelegedés esetén de nekem pl nem vot bekapcsolva alapból , nekem kellet bekapcsolni!! ajánlani tudom hogy ezt is nézd meg azzé!