Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Hát képet azt nagyobbat is rakhatnál be, mert ezen semmit nem látni
Egyébként amit linkeltem manualt azt bogarászd át úgy a 60. oldaltól, mert abban van olyan is hogy
AI NOS funkció, amit ha beállítasz akkor autómatikusan húzza neked a procit. Ha jól látom akár 30%-al is lehet. Nem tudom hogy a feszt is emeli e hozzá, mert ha nem akkor neked kell adni a procinak, Fsb-nek esetleg a ramnak is. Ami ott levan írva azokat próbálgasd ki, mert így nehéz megmondani hogy mit hova!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel 1851-es processzorok
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként amit linkeltem manualt azt bogarászd át úgy a 60. oldaltól, mert abban van olyan is hogy