Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolci
tag
Sziasztok!
Nem tudom, lehet, hogy nem ebbe a fórumba kellene írnom, de azt hiszem Ti tudtok segíteni!
A jelenség a következő: Van egy pentium 4 3,00Gzz-es 478-as prescot magos 800 fsb-s processzorom. Amikor bekapcsolom a gépet teljesen tökéletesen beindul. A biosban is tökéletes minden. Viszont amikor kellene indulnia a rendszernek, egyszerűen nem ismeri fel a Winchestert! Kipróbáltam másik winyót is ua a helyzet. A Biosban felismeri a winyót fel is pörög meg minden. De nem akar egyszerűen be bootolni , a cd-t dvd-t felismeri meg minden. Ezek után átraktam egy másik procit a gépbe azzal meg teljesen tökéletesen szuperál. A kérdésem az lenne, hogy van-e erre megoldás? Valaki tapasztalt már ilyet? Egyáltalán létezik ez? Ha igen mi köze van a procinak a winyó felismeréséhez oprendszer indításakor?
Tehát HELP! Kérlek segítsetek!?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest