Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolci
tag
válasz
Qkackca
üzenetére
Az operációs rendszer nem más mint at XP sp2-es.A másik proci egy celeron 2.13 Ghz proci. Most fordul elő ilyen előszőr.A Biosban minden ok! nincs semmi beállítás erre az esetre.(Albatron 875 ) Régebben ilyen procival futott az egész. Akkor sem kellett semmit átállítani! A CD-t felismeri. Amikor a cd-ről elkezdene telepedni a windows akkor a hardverkiépítés vizsgálata után a cursor villog elalszik az addíg villogó HDD led és ennyi!
Tehát valaki 5let mi lehet a gond?
A proci tehet erről? PLEASE HELP!
-
Rolci
tag
Sziasztok!
Nem tudom, lehet, hogy nem ebbe a fórumba kellene írnom, de azt hiszem Ti tudtok segíteni!
A jelenség a következő: Van egy pentium 4 3,00Gzz-es 478-as prescot magos 800 fsb-s processzorom. Amikor bekapcsolom a gépet teljesen tökéletesen beindul. A biosban is tökéletes minden. Viszont amikor kellene indulnia a rendszernek, egyszerűen nem ismeri fel a Winchestert! Kipróbáltam másik winyót is ua a helyzet. A Biosban felismeri a winyót fel is pörög meg minden. De nem akar egyszerűen be bootolni , a cd-t dvd-t felismeri meg minden. Ezek után átraktam egy másik procit a gépbe azzal meg teljesen tökéletesen szuperál. A kérdésem az lenne, hogy van-e erre megoldás? Valaki tapasztalt már ilyet? Egyáltalán létezik ez? Ha igen mi köze van a procinak a winyó felismeréséhez oprendszer indításakor?
Tehát HELP! Kérlek segítsetek!?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utánna nézek aztán jelenkezem!