-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Speeedfire #6184 üzenetére
Keresd az ügyfélszolgálatot.
Erős jelszó a használt email címhez (plusz extra védelem, SMS pl.) + Erős jelszó a felhasználói fiókhoz + Valamelyik extra védelmet jelentő alkalmazás (mobil, SMS, vagy applikáció) használata.
Aztán ott van még a biztonsági kérdés is, az is legyen erős, becsapós (nem a kérdésre válaszolsz pl., bár nem tudom mennyit véd).Nekem ezek fel vannak jegyezve, így emlékeznem sem kell rájuk (nem is tudnék).
A másik lényeges dolog szerintem, hogy ne jegyeztessük meg a fizetési adatokat sehol sem, mert a fiókot talán könnyebb visszaszerezni, mint a pénzt, bár a refound működhet... Én inkább bepötyögöm mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest