Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
Origin access kérdésem lenne. Adott ugye ez a szolgáltatás, van havi díja. (Úgy tudom PC-re csak havi díj van nincs negyed, fél vagy éves díj.) Na mármost a példa kedvéért én mondjuk 3 hónapig előfizetek folyamatosan, használom és ezalatt letöltök 3-4 játékot az ingyenesek közül amikkel időközönként bővítik az előfizetők által letölthető tartalmakat. Ezek után ha én úgy döntenék, hogy 1-2 hónapig nem fizetek elő akkor hogyan lesz a tovább? A játék továbbra is a gépen marad csak nem indul el, mert érzékeli ezt a rendszer, de miután újra előfizetek akkor tovább használhatom mintha mi sem történt volna? Ez a kihagyás mennyire befolyásolja a játék mentéseket? Minden kezdődik előröl vagy folytatható minden onnan ahol abbahagyta az ember fia. Vagy netán minden "nullázódik" úgymond, újra telepít, újra kezd minden előröl?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest