Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
Origin access kérdésem lenne. Adott ugye ez a szolgáltatás, van havi díja. (Úgy tudom PC-re csak havi díj van nincs negyed, fél vagy éves díj.) Na mármost a példa kedvéért én mondjuk 3 hónapig előfizetek folyamatosan, használom és ezalatt letöltök 3-4 játékot az ingyenesek közül amikkel időközönként bővítik az előfizetők által letölthető tartalmakat. Ezek után ha én úgy döntenék, hogy 1-2 hónapig nem fizetek elő akkor hogyan lesz a tovább? A játék továbbra is a gépen marad csak nem indul el, mert érzékeli ezt a rendszer, de miután újra előfizetek akkor tovább használhatom mintha mi sem történt volna? Ez a kihagyás mennyire befolyásolja a játék mentéseket? Minden kezdődik előröl vagy folytatható minden onnan ahol abbahagyta az ember fia. Vagy netán minden "nullázódik" úgymond, újra telepít, újra kezd minden előröl?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest