Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
Sziasztok!
Látom, ez egy aktív fórum, reménykedem, hogy kapok választ a kérdéseimre!

A CoD 2 és 4 után pénzt adtam egy játékért, szóval a karácsonyi akciókban megvettem a Dragon Age: Inquisition nevű játékot. (Korábban már a tört verzióval játszottam, de nagyon megtetszett és az online módot is ki akarom próbálni, AMD Fx-8120 procival ment.)Jelenleg platform váltás miatt egy ideiglenes Dual Core Celeron procim van, ami miatt biztosan nem fogom kipróbálni a játékot!

Addig is érdeklődnék róla, szóval a kérdéseim.Ezt a kódot, amit adtak a 3 lemez mellé, egyszer lehet felhasználni. Ez azt jelenti, hogyha feltelepítem a játékot, később leformázom a winchestert, majd egy új Win 10-et rakok fel, amire ismét telepíteni szeretném a játékot, akkor a kódom már használhatatlan lesz?
Az első oldalon levő leírás alapján, ha újraszeretném telepíteni a játékot, vagy egy másik PC-re szeretném felrakni, akkor belépek az Origin-ra és ott letöltöm, használom, jól értem? Vagy esetleg kell még valamit csinálnom?
Lehetséges egyszerre 2-3 PC-n futtatni ugyan azt a játékot, egy Origin felhasználó alól?
(Ha a saját PC-men felraktam, majd pár nap múlva egy barátom gépére is felrakom a saját Origin felhasználóm alól, akkor mindketten azonos időben tudunk játszani online?)Egyelőre ennyi, előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- AMD Radeon Pro W5500 8GB GDDR6 128bit
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest