Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
Originen? vagy rendes EA account?
Amúgy írtam supportnak, és röhejes 15%os kupon kódot adtak, de azzal kitörölhetem a seggem mivel € annyira fenn van most az egekben (meg amúgy is) hogy nem éri meg €-ban játékot venni, mivel idehaza akármelyik EA játékot megkapom sokkal olcsóbban Ft-ban. Fickó azt mondta h mindenki 15%os kódot kapott, haver mondta h próbáljam ki hátha nem az, és valóban 15%... linkeltem pár képet is neki, amiket belinkeltetek, de semmi értelme (fószer ilyet ír h nekik(nektek) is az van írva h **) , elcsesztem EA supportal rengeteg időt, és a végén kaptak egy k*rvanagy feketepontot tőlem!!! Megfontolom még h írok az EA home-nak is, h milyen a magyar képviselet..

Adok egy 15%-os kedvezmény kulcsot. Ezt az Origin Storeban való vásárlás közben érvényesítheti. Ezt kapta a többi felhasználó is.
----
** Ajánlom figyelmébe a kisbetűs részt. "Az ajánlat értéke a vásárláskor levonásra kerül a megvásárolni szándékozott termék árából." Az Ön barátai is pont ezt kapták meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest