Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nem tud valaki kupont originre? bf1 premiumot jó lenne lejjebb faragni
-
Źşë'
addikt
érdekes, mert amit letöltöttem manuálisan azt telepítettem az imént, de most (mikor megint bekaksizott) nem tudtam megint telepíteni, viszont amit letöltöttem (újra) hajszál pontosan ugyan annyi méretre, azt meg engedte telepíteni - és el is indult, de viszont a bfre megint lenne egy fájl ellenőrzés amit nem tudok megcsinálni - és ezt írja ki
origi restartal már tudom checkelni a file integrityt-t - elsőre leszedett 99,1 megát
gondolom most megint -
Źşë'
addikt
ennyire gyenge lett ez az origin?! normálisan nem lehet játszani rajta... először totál el sem indult, lefrissítettem (csak manuálban tudtam!), ezután jó lett, erre bf1 crash és megint ez fogad--- >>>

-
Źşë'
addikt
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
sztem nyugodtan a magyart is hívhatod, ne mfognak variálni, max picivel többet fizetsz a telefonálásért, am ha ez akadály kérsz visszahívást tőlük
(#5358) bul07 sztem neked is tudnának tippet adni telefonon, sajna nem egy pörgős ez a topik
-
Źşë'
addikt
az EA ügyfélszolgálat azért topon van, csak jókat tudok elmondani róluk, telefonon való egyeztetés után visszakaptam az origin fiókomat, a hekker kitöltötte saját adataival, születési dátum, pontos név - csak néztem
a fenti telefonszámon a megadott időben (hétköznap 12-21ig) érhetők el

-
Źşë'
addikt
Originen? vagy rendes EA account?
Amúgy írtam supportnak, és röhejes 15%os kupon kódot adtak, de azzal kitörölhetem a seggem mivel € annyira fenn van most az egekben (meg amúgy is) hogy nem éri meg €-ban játékot venni, mivel idehaza akármelyik EA játékot megkapom sokkal olcsóbban Ft-ban. Fickó azt mondta h mindenki 15%os kódot kapott, haver mondta h próbáljam ki hátha nem az, és valóban 15%... linkeltem pár képet is neki, amiket belinkeltetek, de semmi értelme (fószer ilyet ír h nekik(nektek) is az van írva h **) , elcsesztem EA supportal rengeteg időt, és a végén kaptak egy k*rvanagy feketepontot tőlem!!! Megfontolom még h írok az EA home-nak is, h milyen a magyar képviselet..

Adok egy 15%-os kedvezmény kulcsot. Ezt az Origin Storeban való vásárlás közben érvényesítheti. Ezt kapta a többi felhasználó is.
----
** Ajánlom figyelmébe a kisbetűs részt. "Az ajánlat értéke a vásárláskor levonásra kerül a megvásárolni szándékozott termék árából." Az Ön barátai is pont ezt kapták meg. -
Źşë'
addikt
az mitől függ h ki kap és ki nem? gondolom mindenkinek járna mivel ez egy általános probléma, persze más a helyzet ha beta kulcsokról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy máshol kell állítani mint játékban?
gondolom most megint