- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
válasz
syler123 #736 üzenetére
köszi az észrevételt, tervbe van véve, természetesen
Az, hogy bele merjél-e vágni, azt én nem tudom megmondani, ez nagyon egyén függő
Aki módosítja a tab-ját akármilyen módszerrel, tisztába kell lennie azzal, hogy milyen kockázatokat vállal.
- garanciavesztés, ez ami fix
- megváltozott működés, esetleg instabilitás
- későbbi problémák, amiket most még nem látunk
- extrém esetben elindulási gondok (no boot, boot-loop)
- legrosszabb esetben agyhalál (total brick)Ezért újra hangsúlyozom, bárki bármilyen módosítást CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE végezzen!
A motiváció és a cél minden ilyen akció mögött nagyon egyedi (embertől függő), így általános tanácsot adni itt nem lehet!
Én speciel megcsináltam, mert egy 15k-s tabnál max 15k-bukok, ha a legrosszabb következik be (full birck). Amolyan warez játék-eszköznek vettem, hogy tanulhassak új dolgokat, technikákat. Bíztam annyira magamban, hogy meg tudjuk csinálni, ezért belevágtunk. De ez az én story-m
A módszer bizonyítottan működik, de nincs rá garancia, hogy nálad is menni fog!
pl. Tegnap egy USB-s problémán szívtunk több mint 4 órát, és még most sincs flash-elve a tab, így a srácnak most van egy félig agyhalott gépe, amit akkor tudunk majd feléleszteni, ha rendbe tesszük a PC-n az USB-t
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest