Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
_Soma77_ #739 üzenetére
"- garanciavesztés, ez ami fix
- megváltozott működés, esetleg instabilitás
- későbbi problémák, amiket most még nem látunk
- extrém esetben elindulási gondok (no boot, boot-loop)
- legrosszabb esetben agyhalál (total brick)"Korrekt, köszi.
Ezzel el is dőlt végleg hogy ez a móka nem az én mókám lesz. Ugyanis laikusként nem tudnám javítani az esetleg később felmerülő problémákat. Nekem marad az sd kártyázás -
syler123
veterán
válasz
_Soma77_ #739 üzenetére
Várjuk
Majd ha lesz leírást én be fogom próbálni a kockázat ellenére, mert ha sikerül, akkor több mindenre használhatnám a tabot, pl Walking Dead játékok
Valamit ki kell találnom, vagy ez vagy az sd mod, de ott is voltak bugok, szóval lehet inkább ezt a módszer választom.
Kérdés: Mivel tudom ellenőrizni hogy rootolt-e a tab? Cpu-z annak jelzni. (nem rootoltam). Ezen felül mi kell ahhoz hogy sd-re tudjon írni?
-
DJGABI
addikt
válasz
_Soma77_ #739 üzenetére
jelezném is: a wifi mióta át lett partícionálva mintha gyengébb lenne. ugyanazon a helyen, ahol eddig simán neteztem most néha eldobálja a kapcsolatot. (ami így is okés, mert minden másik mobil eszköz ugyanezt csinálja, csak eddig büszke voltam rá hogy a teszkóstab milyen acélos wifivel rendelkezik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Búvárkodás
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest