Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
_Soma77_
üzenetére
"- garanciavesztés, ez ami fix

- megváltozott működés, esetleg instabilitás
- későbbi problémák, amiket most még nem látunk
- extrém esetben elindulási gondok (no boot, boot-loop)
- legrosszabb esetben agyhalál (total brick)"Korrekt, köszi.
Ezzel el is dőlt végleg hogy ez a móka nem az én mókám lesz. Ugyanis laikusként nem tudnám javítani az esetleg később felmerülő problémákat. Nekem marad az sd kártyázás
-
syler123
veterán
válasz
_Soma77_
üzenetére
Várjuk

Majd ha lesz leírást én be fogom próbálni a kockázat ellenére, mert ha sikerül, akkor több mindenre használhatnám a tabot, pl Walking Dead játékok
Valamit ki kell találnom, vagy ez vagy az sd mod, de ott is voltak bugok, szóval lehet inkább ezt a módszer választom.Kérdés: Mivel tudom ellenőrizni hogy rootolt-e a tab? Cpu-z annak jelzni. (nem rootoltam). Ezen felül mi kell ahhoz hogy sd-re tudjon írni?
-
DJGABI
addikt
válasz
_Soma77_
üzenetére
jelezném is: a wifi mióta át lett partícionálva mintha gyengébb lenne. ugyanazon a helyen, ahol eddig simán neteztem most néha eldobálja a kapcsolatot. (ami így is okés, mert minden másik mobil eszköz ugyanezt csinálja, csak eddig büszke voltam rá hogy a teszkóstab milyen acélos wifivel rendelkezik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő