Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EQMontoya

veterán

Abszolút Bandussal értek egyet. Aki szombaton és vasárnap reggel 8-kor fúr, az egy kibaszott pondró.
    Igenis 8-kor korán van. Lehet, hogy annak nem, aki 9-kor már az ágyból nézi a Barátok köztöt (fingom nincs, mikor megy), de annak, aki esetleg dolgozik, a hétvége olykor a pihenésről szólna.

Ha szombaton lehet 8-kor fúrni, akkor bizony este 10-kor is bármit lehet csinálni, mert az nekem ugyan úgy nincs későn, mint ahogy másnak a 8 nincs korán. És ha én veszem a fáradtságot, hogy 10-kor nem zajongok, akkor elvárom mástól is ugyanezt a reggel 8-cal kapcsolatban.

Volt egy albérletem, ahol párszor fúrogattak hétvégén nagyon korán. Nekem sem kellett több, néhányszor szóltan, de nem használt, így maradtak a radikálisabb megoldások: amikor későn értem haza (este 10 után), akkor 5000-es fordulaton érkeztem a ház elé, és nem finomkodtam a vasajtóval, mikor beléptem a lépcsőházba. Esetleg még Depeche Mode - Enjoy the Silence jó hangosan, kivételesen fejhallgató nélkül. Csak hogy érezzék a törődést. :)

Új hozzászólás Aktív témák