Aktív témák
-
Tim82
félisten
Egy dolog miatt nem javaslom a Genertel-t. Egy biztosítónál igencsak fontos, hogy legyen irodájuk/ügyfélszolgálatuk/kirendeltségük/partnerük az ügyfél közelében. Tudtommal a Genertelnél meg mindent telefonon, neten keresztül lehet intézni, ami eléggé vicces tud lenni, amikor baj van...
-
Bubu79
addikt
A dolog kulcsa a szellőzés - a ház elején jön be a levegő és hátul távozik - a légáramlatban pedig ott csücsülnek a vinyók...
Nem szabad közvetlenül egymás alá pakolni őket szorosan - csakúgy, mint az optikai meghajtókat sem - legyen köztük szabad hely, hogy járhasson ott a levegő.
Ha szűk a ház, csere egy nagyobbra, vagy fogadd el, hogy egy csomót veszítesz alkatrészeid élettartamából.
A kulcs a szellőzés, ahogyan fent már említettem...
Házat pedig nem passzintjuk be a bútorba szorosan, mégha úgy jobban is néz ki és nem állítjuk a padlószőnyegre sem, mert a többségen aléul is vannak szellőzőnyílások... -
Bubu79
addikt
Dobálhatnám játékautomatába, költhetném a gépemre, vehetnék belőle valami ultrabrutál trendi szörnyűséget belőle a tesco-ban, én mégis inkább ezt választottam - négyszer egy hónapban beugrok egy lottózóba és kitöltök egy mezőt ( ha gavallérosabb vagyok, kap egy X-et a joker is
)
Ez minden játék szenvedélyem
Verus: Melyik? Linket kérek
Egyébként tényleg az volt, a cicababáékat amikor hallottam, majdnem felsírtam a röhögéstől, simán passzolt volna valamelyik diló műsorba a TV-ben.
Átírás nélkül is nézettségi csúcsot döntött volna, mint társasdalmi szatíra
Mod: Beugrott már, a Csak egy kis vélemény lesz az
#6822: Az sem szokott kimaradni a szórásból, hidd el
-
Bubu79
addikt
Most erre mit mondjak? Nem dohányzom, nem iszom, nem folytatom - kell valami, amivel pont úgy dobhatom ki a pénzt az ablakon, mint mások
Nem meggyőződésből,csak a "játék izgalmáért" ( amiről csak annyit, hogy sokszor azt is elfeljetem megnézni, nyertem-e... )
Meg aztán ott van az ismert gyenge poén, amikor a jóember fohászkodik az Úrhoz, hogy:
- Ó Mennyei Atyám, add meg nékem azt az örömet, hogy én nyerhessem meg a lottó ötöst, sén szentélyt emelek Néked a házamban...
De semmi...
A következő héten ismét:
-Drága Uram, légy jó hozzám és aranyba foglalom a Neved, s imáim az égig érnek majd...
De megint semmi...
Következő héten:
- Magasságos Istenem - légy tekintettel gyermekeimre, feleségemre, s szerény személyemre, add, hogy megnyerhessem a lottó ötöst, hogy családom gyarapodhasson...
Kis szünet, mejd megszólal egy mennyei hang unottan:
- Legalább egy szelvényt vennél, Te szerencsétlen...Hát így - fohászkodni nem szoktam, de egy minimális esélyt azért adok a dolognak
Verus: Pedig de
Olvass vissza, ma is van meséd
Olcsi #6816: Énekeljek Neked valami szépet?
Bunda, bunda, szőrös bunda, .... megy az úton ..... oldalba, széna, szalma, köpönyeeeeg, nyálazd meg a ******* -
Bubu79
addikt
Annyira nem veszélyes a dolog, köszi - csak megrázott amit olvastam...
Gőzöm sincs, hogy hasonló helyzetben mit csinálnék...
Thrawn: Egy srácról szól, aki egy túrázás alkalmával beszorul egy hasadékban úgy, hogy egy kőtömb a jobb karját odapréselte a hasadék falához. Fogságban van, egyetlen út járható számára a meneküléshez - ki kell szabadulnia, de a kővel nem bír. Nem folytatom.
-
1010
őstag
-
nemma
addikt
Tökre attól függ, hogy kitől vetted, hogy/mire használták előtte. Sajnos minden öreg autó zsákbamacska, úgyhogy értem, amit mondasz, de ez még nem elég ahhoz, hogy általánosítsunk
Szóval ki kell fogni mindegyiket, nekünk most a negyedik Renault van a családban, egyikkel sem volt semmi baj, de egy éve kicseréltük az akksit
Mod: off...
Mod2:jah, itt nincs is off? -
rii
nagyúr
ez egy olyan dolog, hogy mindenki tölthet fel szép helyekről fotókat?
én azért tüntem el
mert a hülye légkondi miatt lebetegedtem, és most növelem a vér alkoholszintjét
tegnap borral, - elfogyott
ma pályinkávalkitapopsott útra léptem
követem a motkányt
#2470) FehérHolló: egerben nőttem fel, de sohasenem nem láttam ezt a számomra merően izgalmas sziklaoldalt
-
rii
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
hogyaszongya:
alapelvek -> absz. kezdő topik -> 1. hsz -> rangok és rangrendszer
-
Bubu79
addikt
-
FehérHolló
veterán
Elsőképp azt kell megértened, hogy a legfitymortosabb igazság a menálló éltében az emberlénynek az, hogy míg szotymákol a szű, nem szól redűtnélkül a száj.
Ha ezt felfogadod, érted a világosságot.Félreértés ne essen, ez nem a neduddki enkódolómmal készül. Nagy baj is lenne, mert nem hasonlít egyáltalán az ő stílusára.
Race: Megtisztelnél vele.
-
FehérHolló
veterán
Ne hidd, hogy minden csepürrő titok feltárult előtted a két elszaladozott mondat után, amit sillorgó magyarázatként kaptál a nemeslelkű fridtől.
Figyelmezzél jobban azonmás szavakra, mit szeldörgő jómagam használok, talán megfélelmeder lelked és megnyílik az ottros kapu előtted.Bubuka, aki 79 is: Nem török én a babérjaira. Csupán ilyen kedvem van.
neduddki dekódolóm már jól működik, de az enkódolón még szorgosan dolgoznom kell. Bár már egészen jól működik, de nem tökéletes.
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged