Hogyan tudom a kovetkezot megcsinalni, sehol sem talalom:
Ritkabban latogatom a forumot. Ha bejovok, szeretnem latni a hozzaszolasaimra esetlegesen azota adott valaszokat legalabb topic szinten.
Van az ugras a legutolso hozzaszolasomhoz az adott topicban, de utana at kell olvassak tobb ezer uzentet adott esetben.
Nincs valami olyan nezet, ahol kigyujti nekem az en hozzaszolasaimat es az arra adott valaszokat a topicban? Ez teljesen egyszeru lenne, hiszem csak a nick-emre kellene rakeresni, mert az a hozzaszolasban es a valaszban is benne van, mashol elvileg nincs.
Ha a reszletes keresovel keresek, az nem talal meg, mert a szoveg reszben nincs benne a nick-em. Ha a felhasznalora keresek, abban meg nincsenek ott a valaszok.
Igy egyszeruen nem tudom hasznalni a forumot, csak ugy, ha allandoan ott ulok es olvasom, plane, hogy vannak topicok amikben naponta tobb szaz hozzaszolas van. Ha 1 het mulva nezek be mar eselyem sincs.
Legyszi segitsetek, kezdo vagyok e teren, es valahogy szeretnem latni a kerdeseimre adott valaszokat, legalabb az adott topicban.
Koszonom!
Be careful what you wish for, Punk!!

A sajatjaimat ismerem, a valaszok erdekelnenek... Gaaaaaz.