Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#851) Winner_hun válasza Hunork (#850) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A kép feltöltését követően egy hét múlva visszaadódik az elfoglalt tárhely. Képet törölni ne törölj azért hogy legyen helyed.

[ Szerkesztve ]

► 42 Ah-s ÚJ autóakkumulátor garanciával és 10 lemezes Sony CD tár eladó! ◄ "Kicsit olyan webcaritas"

(#855) Predator2

Predator2
(fanatikus tag)

hogy tudok csak kiemelt témákra keresni itt ph-en?

THX a választ előre is

>>Ha érdekel valami vagy nem tudok valamit akkor Kérdezek <<

(#856) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Kb 1 hónapja feltöltöttem 1 képet a ph képfeltöltőjével , de nem illesztettem illetve linkeltem be 1 topikba se. Sajnos ezt a képet letöröltem a gépről, így az érdekelne, hogy valahogy vissza tudom-e keresni a feltöltött képeimet?Thanks :R
mod: pontosabban szeptember 9.-én töltöttem fel :)

(#857) pro70 :DDD

[ Szerkesztve ]

" Sokan utálnak, senki sem mer szembeszállni velem. Két fickóban bízok. Az egyik Isten, a másik a fegyverem. " by: 2pac Shakur

(#857) pro70

pro70
(senior tag)

Sziasztok!

Nyomatékosan megkérek mindenkit hogy ne merészeljetek segíteni, mert kíméletlenül megtorlom :W

:DDD

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám... Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai:)

(#858) Winner_hun válasza Predator2 (#855) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sehogy.

► 42 Ah-s ÚJ autóakkumulátor garanciával és 10 lemezes Sony CD tár eladó! ◄ &quot;Kicsit olyan webcaritas&quot;

(#859) Winner_hun válasza kenwood3 (#856) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha tudod a kép címét akkor igen. Ha nem, akkor adatbázisban benne van, vannak akik látják. Hogy moderátorok tudnak-e ilyenben segíteni azt passzolom.

► 42 Ah-s ÚJ autóakkumulátor garanciával és 10 lemezes Sony CD tár eladó! ◄ &quot;Kicsit olyan webcaritas&quot;

(#860) pro70 válasza Winner_hun (#859) üzenetére

pro70
(senior tag)

Hogy moderátorok tudnak-e ilyenben segíteni azt passzolom

Már segítettek [link] :DDD

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám... Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai:)

(#861) kenwood3 válasza Winner_hun (#859) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sajnos nem tudom a címét :(

" Sokan utálnak, senki sem mer szembeszállni velem. Két fickóban bízok. Az egyik Isten, a másik a fegyverem. " by: 2pac Shakur

(#862) MacCaine

MacCaine
(fanatikus tag)

Ha valakinek ez van az adatlapján: "* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!", az mit jelent pontosan? Milyen jogok vannak felfüggesztve?

(#863) Winner_hun válasza MacCaine (#862) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ki van tiltva, nem tud belépni. De ez csak akkor érvényes ha a szöveg félkövér és kisbetűkből áll, különben csak a poéngyáros júzer beírta városnak azt a szöveget.

(#864) MacCaine válasza Winner_hun (#863) üzenetére

MacCaine
(fanatikus tag)

Értem, köszi. Mi ebben a poén azt nem tudom... :U :F

(#865) toth87

toth87
(lelkes újonc)

sziasztok,egy modemröl vagyunk ketten regisztrálva a báttyámmal,ilyenkor mi a teendö?de ö már nem itthonról használja az oldalt,és majdnem 3 éve tag,én meg csak pár hónapja,mit kéne most tenni?

GBA,PC,DS LITE,PSP 1004,GAMECUBE,GAMEBOY POCKET,COVON C2 8GB

(#866) woland_y2k válasza toth87 (#865) üzenetére

woland_y2k
(PH! kedvence)

szia

itt, a felreertesek elkerulese vegett jelzed, hogy xy nevu felhasznalo a batyad.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#867) animatrix11

animatrix11
(őstag)

üdv

olyat lehet valahogy csinálni hogy több privát beszélgetést törlök egyszerre? kicsit sok van takarítani szeretnék :)

(#871) __Zs__

__Zs__
(újonc)

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, és mivel más témát nem találtam, ahol ezen kérdéseimet feltehetném, ezért itt.

1) Van arra lehetőség, hogy az összes saját hozzászólást kilistáztassam, témák szerinti bontásban? Tudom, hogy van a részletes kereső, amiben van lehetőség a felhasználóra való szűrésre, de tapasztalatom szerint ez jól csak az adott témán belül használva működik.

2) Lehet-e valahogy a saját hozzászólásra közvetlenül, vagy áttételesen (válaszra adott válasz) adott visszajelzéseket szépen kigyűjtve megnézni?

3) Képfeltöltés hozzászóláshoz. A leírás szerint magától értetődő, de nekem valahogy mégsem sikerült saját gépről képet feltölteni?

Elnézést, ha nagyon alap dolgot kérdeztem és figyelmetlen vagyok/voltam a fórum használatának elsajátítása területén.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Üdv': __Zs__

[ Szerkesztve ]

(#872) Ndruu válasza __Zs__ (#871) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1. Nincs rá lehetőség. A fórumkereső viszont indexeli a PH fórumait is, így a hozzászólások ott megkereshetőek, akár nick szerint is. A különleges karaktereket tartalmazó nevekkel viszont nem nagyon tud mit kezdeni, így a te hozzászólásaidat az sem fogja kilistázni.
A moderátorok látják az összes hozzászólásodat, de te vagy a normál userek nem.

2. Nem lehet. Egyelőre csak a topik átolvasásával lehet kiszűrni a hozzászólásra adott válaszokat.

3. A PH képfeltöltője átmenetileg nem üzemel, de ha ismét működőképes lesz, akkor a leírás alapján menni fog a feltöltés is.
Tallózás - kép kiválasztása - OK - majd a Beszúrás gombra kattintva beilleszti a szövegbe (a kurzorhoz) a képet.

sálálé

(#873) __Zs__ válasza Ndruu (#872) üzenetére

__Zs__
(újonc)

Köszönöm szépen!

(#874) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel sose foglalkoztam az aláírással,így ebben a témában kezdő vagyok és lenne vele két kérdésem:
Aláírásba lehet sortördelést berakni?
Láttam egyeseknél ugyanitt berakva logókat. Azt hogyan érik el?

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#875) Ndruu válasza grabber (#874) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A sortörést a motor végzi, azt viszont meg lehet csinálni, hogy megadod neki, hol törheti el a sort. A sima szóköznél bármikor megtöri a sort, a nbsp-nél (No-Break Space) viszont nem. Az aláírásod akkor így nézne ki.
3 sornál többet nem fog megmutatni, ez nemrég lett beállítva.
A Logout írások alatt a legkeskenyebb a fórum szélessége, ha igazítani szeretnéd a hozzászólásodat, akkor célszerű ehhez.

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

Tehát:
A(nbsp)világon(nbsp)minden(nbsp)szép,(nbsp)csak(nbsp)nem(nbsp)mindenki(nbsp)tudja(nbsp)értékelni(nbsp)a(nbsp)szépséget!(space)Galaxy(nbsp)S(nbsp)JVT(nbsp)Semaphore(nbsp)1.9.0+Ext4

Logót, képet, linket vagy bármilyen más formázást nem lehet betenni, csak a Windows Karaktertáblából lehet bemásolni bizonyos speciális karaktereket. Néhányan ezekből szoktak alakzatokat "építeni".

sálálé

(#876) Winner_hun válasza grabber (#874) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aláírásba lehet sortördelést berakni?
Automatikusan döntöbb a szöveg.

Pl. karaktertáblából kimásolják.

Hmm ja hogy ez már meg van válaszolva..

[ Szerkesztve ]

(#877) grabber válasza Ndruu (#875) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Akárhogy próbálom,nem megy.Rákerestem wikin,megvan a Unicodja is,de nem tudom beszúrni akkor sem.Kipróbáltam sokmindent,de nem megy.Én vagyok ennyire béna? :D

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#878) Ndruu válasza grabber (#877) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Alt+0160 a kódja, ezt lemásolod és Ctrl+V-vel kicseréled az összes szóközt. Aztán a törés helyére beteszel egy sima szóközt és kész.
Egyébként megcsináltam neked, remélem így szeretted volna.

sálálé

(#879) grabber válasza Ndruu (#878) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Igen,köszi szépen.Csak az Alt gomb nem volt meg :W

(#880) Winner_hun válasza grabber (#879) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha a 0160-at írod be + másolod az valóban gyorsabb:D

(#881) grabber válasza Winner_hun (#880) üzenetére

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Utánakerestem wikipédiát is néztem.Kipróbáltam mindenféle kombinációt
& @ # / bármit,de nem működött.Abban reménykedtem,hogy pl
&0160-al működik.De nem :D

(#882) odrif

odrif
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az itt szóltam hozzá listából szeretnék törölni. (pl. egyszer szóltam hozzá valamihez, de már nem érdekelnek a további hozzászólások)
Van erre mód és lehetőség?

(#883) Lauda válasza odrif (#882) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs. Max ha torlik onnan a hszed, de azt meg nem fogjak csak ugy.

[ Szerkesztve ]

(#884) Winner_hun válasza odrif (#882) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Még nincs.

(#885) odrif válasza Winner_hun (#884) üzenetére

odrif
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Akkor ezt a kérést beírom ide.

(#886) Winner_hun válasza odrif (#885) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Felesleges. Jópárszor be volt már írva. Mint írtam, még nincs. Már meg lett ígérve hogy lesz rá megoldás.

(#887) odrif válasza Winner_hun (#886) üzenetére

odrif
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ok köszönöm.
Akkor nem.
Egyébként mikorra várható ennek a funkciónak a bevezetése?

[ Szerkesztve ]

(#888) ldave

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Létezik olyan kód, hogy egy más oldalról linkelt képet átskáláz valami kisebb méretre, hogy kiférjen szélességben?

RPGamer

(#889) Winner_hun válasza ldave (#888) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincs.

(#890) ldave válasza Winner_hun (#889) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Értem és melyik oldalt ajánljátok akkor képfeltöltésre? Eddig csak az ittenit használtam, de már jó ideje nem megy.

RPGamer

(#891) Lauda válasza ldave (#888) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Toltsd fel imageshack-re es masold ki a full kep linkjet. A hsz irasnal nyomj ra a kepre es illeszd be a linket, de a .jpg ele illeszd be a .th-t, majd okezd le. Ezutan jelold ki a cuccot, nyomj ra a linkre es illeszd be ismet, majd oke. ;)

[ Szerkesztve ]

(#892) orichalcos

orichalcos
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Más ötletem nem volt, ezért ide írom a kérdésem.

Gamepod-ra szerettem volna hírt készíteni, de nem tudok rájönni hogy youtube videókat hogy tudok beszúrni a hírbe. Lehetséges ez egyszerű tagoknak, vagy csak az igazi szerkesztők kiváltsága ez?

"Akasa Mirage Black&White Case Mod" project work in progress: 18% >>>>>ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

(#893) Lauda válasza orichalcos (#892) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Alap esetben, ha keppel illusztralt videot szeretnel, akkor kep > beilleszt, majd kijelolod > link > yt video link beilleszt es ok. Vagy nem ez a gond? PL.: [link]

[ Szerkesztve ]

(#894) orichalcos válasza Lauda (#893) üzenetére

orichalcos
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt ismertem, én konkrétan azt szerettem volna megoldani mint ami más híreknél van, hogy beágyazni a videót a hírbe. De ha nem megoldható az akkor jó lesz ez a képes megoldás is. Annyira nem nagy hír amit írni akarok. :)

"Akasa Mirage Black&White Case Mod" project work in progress: 18% >>>>>ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

(#895) ldave válasza orichalcos (#894) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt úgy szoktam, hogy megkérem a szerkesztőt, hogy ágyazza be nekem a yt videót, valahogy így:
!szerkesztőnek: yt video link
:)

RPGamer

(#896) Lauda válasza orichalcos (#894) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oke, azt nem tudom hogy kell. Szerintem a forumozok nem tudnak ilyet. Amugy azt nem teljesen ertem, hogy az oldal ezen funkcioihoz miert nincsen sugo, ami leirna az alapveto dolgokat, mit hogyan merre.

[ Szerkesztve ]

(#897) orichalcos válasza Lauda (#896) üzenetére

orichalcos
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó kérdés, lehet hogy van csak én nem találtam még meg. :) MIndegy jó lesz a képes megoldás is. :) :R

(#898) VIC20

VIC20
(senior tag)

Abszolút kezdő kérdés: hogyan tudok valakit megtalálni a PH-n az azonosítója alapján? (Vagyis hol lehet erre keresni?)

Előre is köszi!

(#899) Winner_hun válasza VIC20 (#898) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[KLIKK] + [KLIKK]

[ Szerkesztve ]

(#900) VIC20 válasza Winner_hun (#899) üzenetére

VIC20
(senior tag)

Köszi szépen! Jó felé tapogatóztam, csak a nagybetű/kisbetű tréfált meg.

(#901) dembala

dembala
(újonc)

Hogyan tudom a kovetkezot megcsinalni, sehol sem talalom:
Ritkabban latogatom a forumot. Ha bejovok, szeretnem latni a hozzaszolasaimra esetlegesen azota adott valaszokat legalabb topic szinten.
Van az ugras a legutolso hozzaszolasomhoz az adott topicban, de utana at kell olvassak tobb ezer uzentet adott esetben.
Nincs valami olyan nezet, ahol kigyujti nekem az en hozzaszolasaimat es az arra adott valaszokat a topicban? Ez teljesen egyszeru lenne, hiszem csak a nick-emre kellene rakeresni, mert az a hozzaszolasban es a valaszban is benne van, mashol elvileg nincs.

Ha a reszletes keresovel keresek, az nem talal meg, mert a szoveg reszben nincs benne a nick-em. Ha a felhasznalora keresek, abban meg nincsenek ott a valaszok.

Igy egyszeruen nem tudom hasznalni a forumot, csak ugy, ha allandoan ott ulok es olvasom, plane, hogy vannak topicok amikben naponta tobb szaz hozzaszolas van. Ha 1 het mulva nezek be mar eselyem sincs.

Legyszi segitsetek, kezdo vagyok e teren, es valahogy szeretnem latni a kerdeseimre adott valaszokat, legalabb az adott topicban.
Koszonom!

Be careful what you wish for, Punk!!

(#902) woland_y2k válasza dembala (#901) üzenetére

woland_y2k
(PH! kedvence)

"Nincs valami olyan nezet, ahol kigyujti nekem az en hozzaszolasaimat es az arra adott valaszokat a topicban?"

nincs. a sajat hozzaszolasaidra ra tudsz keresni, de az arra erkezett valaszokra nem.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#903) dembala válasza woland_y2k (#902) üzenetére

dembala
(újonc)

Igen, ezt lattam en. Valojaban azon gondolkodom, hogy ennek igy mi ertelme van? :) A sajatjaimat ismerem, a valaszok erdekelnenek... Gaaaaaz.

Be careful what you wish for, Punk!!

(#904) JetiRulez

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Helló!

Nem találtam a RIOS gépház blogjában. Egyes embereknél mit jelent az arcképükre helyezett DG feliratú kitűző?

Kösz!

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#905) Winner_hun válasza JetiRulez (#904) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[KLIKK]

(#906) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nem tudom eldönteni, hogy csak én vagyok a marha, vagy valami már megint nem működik. Itt vannak a képek amit a cikkemhez szeretnék belinkelni, de az atya istenért nem akarnak megjelenni. Valaki megpróbálná, és ha sikerült neki leírná, hogy hogyan.

Köszönettel,
Adamsss

!!!!ELADÓ HP Pavilion dv6 6001. i7-el, HD6770-el! Garanciával! ÁR:215.000 Ft !!!!

(#907) Winner_hun válasza adamssss (#906) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha ez bejön akkor van megoldás, ha nem akkor nem lehet külső oldalra linkelni, előfordul.

mod: másik böngészőből nézve jó így jónak kell lennie.
Firefoxban a kis képen egérrel jobb klikk / Kép címének másolása
Internet Explorer esetén jobb klikk a képen / Tulajdonságok - itt a Cím: (URL) résznél ami van azt kell kimásolni és beilleszteni
Google Chrome esetén jobb klikk a képen / Kép URL-jének másolása
Operában a művelet megegyezik a Firefoxban használttal.

Képként beteszed a kis képet, a képet kóddal együtt kijelölöd, rányomsz a Linkre, beilleszted a kis képet, majd az url végén a "_m"-et átírod "_b"-re

[ Szerkesztve ]

(#908) adamssss válasza Winner_hun (#907) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt hogy a jó életbe csináltad? Leírnád lépésről lépésre.
Mellesleg gratulálok. :R

!!!!ELADÓ HP Pavilion dv6 6001. i7-el, HD6770-el! Garanciával! ÁR:215.000 Ft !!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.