Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz
Pisztillus #36697 üzenetére
Mi rutinosak vagyunk ma kigelttelttünk a szobát és reggel kezdünk csiszolni és utána tapétázni.
-
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #36691 üzenetére
Szia!
természetesen én is így gondoltam, különben nem csiszolás lenne, hanem maszatolás.
-
-
ladybug
őstag
Jólesik ez a kis hűvös, viszont nem felfrissít, hanem majd elalszom.
-
Killing
addikt
Csak semmi stressz!
mod: Van egy képes topicom. Ne hadjuk süllyedni! -
pohár
félisten
Ez de kemény
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Rég volt már ilyen, hogy ennyire nyugodt legyek.
Pedig jó átlag ember módjára nekem is van egy hosszú probléma listám, de megtanultam, hogy lépésben kell haladni, és időnként meg kell állni szétnézni vagy pihenni.Sáliláb.
-
Killing
addikt
válasz
bolondember #36673 üzenetére
Volt már ennél rosszabb is.
-
bolondember
MODERÁTOR
az év aprója (hejessírásra ügyelj!):
"Eladová vált egyik kedvenc 480 turbom ..Pénz és idö miat nem tudom meg csinálni. Sajnos motorhibásan hengerfejesen,jobb oldali kerékagy bug ,hütö fojik denem azért mert lukas.a szervonál egy csövet kell cserélni mert szivárog az olaj.... Meg egy ujj aksi és kéne belle .mert igy nem indul be! Most amit rá kéne költeni az 100 ezer ft. És akkor 2évig nincs velle baj .....Én 100ezret kérek érte de enyit is kell rá költeni .de akkor van egy fiatalos vagány sport autod! Mindent le irtam ha még van más kérdésed akkor hivj.... "
-
Tim82
félisten
Köszi a linkesítést, Kékszarvas.
-
bnss
veterán
Szép napot!
---
Killing: légyszíves mellőzd az ilyen képeket, vagy legalább linkként szerepeljen, nem vagyok rá kíváncsi. Kösz.
-
Sipi16
őstag
Ha így folytatja akkor nem sokáig fog maradni... Gondolom már a modik is unják... Én nem is értem, hogy miért rinyál ennyit. Nem bírja feldolgozni, hogy olyan átlagos ember mint mindenki más. Jó Addikt, de itt vége is nem? Nem tudom, hogy mit tett eddig a fórumért, ha valami fontosat akkor légyszi világosítsatok föl.
Killing: Több ilyet nem kérünk... Főleg nem ebédidőben!
-
frame>24
addikt
Ez mekkora kamu. Jah, lyukat üt a járdába a METEOR, utána meg ott mutatja a pici darabját. Mintha nem párolgott volna szarrá az egész egy pillanat alatt, ha télleg betalál. (kezén meg van egy pici horzs, ühümm)
viszont ezen a kommentenm jót röhögtem:
"Rám meg átlagon alúli jövedelem esett. Nem tudom, kinek esik rosszabbul?! " -
Na ez se semmi (nekattintsrálink)
-
tildy
nagyúr
-
pohár
félisten
Hoppá, ádyz kibannolódott?
Miért?Meg az avatarja is el lett véve?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #36654 üzenetére
vagy a kezét.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #36652 üzenetére
max akire ráesik...
-
tildy
nagyúr
nem zárt be a bezárandó topik ?
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #36646 üzenetére
Tudod te, hogy én ezeken kívül milyen izgalmas alternatívákat tudok a gyönyörre?
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #36643 üzenetére
hát te aztán jól megrendszabályoznád
teszt kiértékelésről még nincs info, csak remélem h a héten még felhívnak ezügyben ... még a szabadságolások mennek inkább
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #36643 üzenetére
Én egy kicsit azért finomabb dolgokra gondoltam.
-
csapos2
addikt
Ha magamutogatós videot akarok feltenni a netre, azt hova kell tennem?
-
tiv83us
veterán
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #36628 üzenetére
Jaboccss
Ez de beteg
-
1010
őstag
mi van mar nagyon paraznak az apro rovatba
NE UTALJ ELORE,sok tizeneves elore tola egymasnak a penzt aztan meg kaptak felteglat?
ez nem az ebaymondjuk szep valaki ezert ul a sitten mert itt elore utaltott valamit
aztan meg rajzolja az aramkoroket filcel -
pohár
félisten
válasz
bolondember #36625 üzenetére
Hát szabad ilyenkor kimenni? Butaaaa
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #36623 üzenetére
Nagyon vihar van?
Itt még szerencsére semmi nincs, csak dögmeleg -
vwpolopg
őstag
Ezt most találtam, valakinek vannak tapasztalatai ez eszközzel?
----------------------------------
de van még itt Bullshit gomb, és nagy piros gomb is
-
venember83
nagyúr
Ne beszéljünk.
-
NoLF
veterán
tyűha
-
pohár
félisten
válasz
parandroid #36606 üzenetére
De ezt nem értem, hogy pl a cigánysággal való probléma miért sorolható a politikához?
Mert ha pl az lenne, hogy csak a Kádár-rendszerben volt cigány Mo-n, azután egy se volt, akkor még érthető lenne, de minden kormányzásnál fellelhetőek az országban...Szóval zavaros ez nekem
-
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest