- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, az 5ajtós, az ok.
Az operás köcsögséget meg megengedhetem magamnak szerintem, tekintve, hogy valami nyolcpontvalamennyi óta én is azt használtam, csak az IE7 után kezdtem el visszaszokni IE-re, de itt is mindent ahhoz viszonyítok (és nem mindig áll nyerésre).
Szerk.: Eh, kiszerkesztetted a köcsögséget...
p
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki #37269 üzenetére
Ha Wonderful World, akkor Joey Ramone. Ráadásul olyan placementet kapott a SupNatban, hogy összepisiltem magam a gyönyörűségtől. A sorozattörténet egyik legjobban eltalált soundtrackje...
p
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2 #36060 üzenetére
Bármilyen PopCap játék. Léteznek belőle különféle pakkok is, nézz utána, érdemes. Igaz, nem magyarul vannak, de tökéletesen használhatóak, nem kell hozzájuk nyelvtudás, csak az a két szó, hogy play és quit.
Ilyen klasszikusokat csináltak egyébként, hogy Zuma, Cake Mania, Bejeweld, megmég egy rakás hangzatos cím. Amúgy meg a Táltos Paripám 2 mindent visz. Borka Trackmaniazni is szokott, meg a Need for Speed Underground 2-t is rendszeresen nyomatja. Utóbbi sorozatból a Most Wanted van még fent neki,de azzal nemigen játszik. No meg persze Sims ezerrel. Ebből létezik úgynevezett laptopbarátok Krónikák sorozat, mondjuk az Állatos krónikák nevű rész kezdésnek érdekes lehet a kishölgynek.
Hirtelen ennyi, de ezzel pár napig el lehet lenni, azt hiszem.
p
-
parandroid
félisten
Csináljunk on-topikot az offból: ha valakinek lenne ötlete, hálás lennék. Ja, amúgy most nézem, hogy ez már on, de akkor nagyon elvesztettem a fonalat, hogy hogy is állnak ezek a kapcsolók.
p
-
parandroid
félisten
Sürgős bolhacheck. A sünök valami iszonyatos mennyiségű bolháttudnak hordozni (mondjuk érthető, ha són lennék, én sem sűrűn vakaroznék - már az első pár próbálkozás után biztosan nem), és ezek előszeretettel váltanak gazdaállatot egy ilyen konfrontáció során.
tildy: Jó hírt közöltél, ezek szerint tőled nem kell féltenia cukros brióst. Ami egybként a legjobb kettévágva, megmargarinozva, a két fele között egy szelet pulykasonkval és egy lapkasajttal.
p
-
parandroid
félisten
Mondjuk ha Outlook van (és nem csqak Outlook Express), akkor borítékolhatóan van Word is.
Igazából annyit kellett volna megnézni, hogy a Start menü -> Programok -> Microsoft Office -> Microsoft Office Word útvonalon van-e valami ilyesmi. Egy próbát még mindig megér lecsekkolni, mert szerintem ott lesz az.
p
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #34988 üzenetére
Léteznek 230-only tűzhelyek is, jól körül kell nézni. Másrészt én a helyedben megfontolnám, hogy kell-e a komplett tűzhely, vagy elég-e a főzőlap. Nézz magadba, hogy mikor használtál utoljára sütőt...
Az, hogy 36-40A-t kérnek ezek a berendezések, csak azt jelenti, hogy ha minden egyszerre megy rajtuk, akkor egyszerre ekkora biztosítékra van szükségük. A 25A elég kell legyen, ha nem használod mind a négy főzőlapot egyszerre. Úgyhogy ha nem te főződ egyedül és egyszerre a négyfogásos vasárnapi ebédet a családnak, akkor jó vagy a 25A-rel is.
Vénember: Gázpalack azért kevésbé kulturált megoldás, főleg BP kellős közepén, egy társasház legfelső szintjén. Elég macerás lehet a palackcsere lkalomadtán. Másrészt a villanytűzhely beépítve is sokkal kulturáltabban néz ki, mint egy gázos, könnyebben is tisztítható, és fúzni is teljesen más feeling vele. Én személy szerint ráadásul semmiképpen nem szeretnék már gázt a konyhában
p
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #34957 üzenetére
Ööm, célszerű lett volna előre tájékozódni, hogy van-e háromfázisú áram az adott helyen már a villanytűzhely vásárlást megelőzően. Így felkészülhet a lelkes új tulajdonos a villantyűzhely árának újbóli kifizetésére a 400V bekötéséért és biztosítékbővítésért.
Anno nekünk közel félmilkóban volt a bővítés, de most van egy rakás 36A-s 230V-os, meg 16A-s 400V-os biztosítékunk, kiköltözött a villanyóra a kerítés mellé a falról*, és még éjszakai áramunk is lett, amiről villanybojler megy. Mondjuk utbbi nem rossz befektetés, mert ha azt a 100kWh-t, ami azon elfogy, nappali áramdíjon kéne fizetnem havonta, az azért húzós összeg lenne.
* Beszarás, hogy ezek a leolvasók mennyire rettegnek a kutyáktól, és még ezért is én fizetek. Ráadásul egy kisebb vagyonba került az a buta nagy doboz is, amibe beletették a villanyórát. És még csak nem is szép.
p
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug #33816 üzenetére
"Miért nem szeretnek a férfiak porszívózni?"
Mert rohadtul értelmetlen. Végighúzkodom azt az izét a szőnyegen, és semmi látszatja nincs. Csinálhatnám a gyerekek játékporszívójával is, fel sem tűnne a különbség, hangja meg annak is van. Ha porcicákat kellene összeszedegetni vele, az ok, de azok meg sose tudnak összeállni szegények, mert csírájában felporszívózódnak.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Algieba #28018 üzenetére
Mondta már valaki, hogy fotózásra gyakorlatilag bármilyen telefon alkalmatlan?
De most komolyan, nem vagyok 'vájtszemű'
, de az még nekem is feltűnik (néha meg szoktam nézni a tesztképeket telefonteszteknél, úgyhogy ne gyertek azzal, hogy az én telefonjaim voltak bénák), hogy a mobillal készült képek a kanyarban sincsenek egy egyszerű kompakt digitális fényképező képeihez képest sem. Akkor meg minek erőltetni?
p
-
parandroid
félisten
válasz
Esmein #12582 üzenetére
Most hogy mondod, tényleg hasonlít. De figyu mán, a jobboldali nem az Esmein?
Ja, amúgy én is felejtettem már bent fölösleges távtartót az alaplap mögött, nem értettem, hogy miért nincs hang, pedig minden más működött... Vissza is ment az eladóhoz, nála jó volt, úgyhogy elküldte megint, arra jutottunk, hogy biztos valami szoftveres probléma lesz, utána jöttem rá, égett is az arcom.
p
-
parandroid
félisten
Peck's Power Join-t használtam valamikor régen ilyesmire. Hogy az új codecekkel hogy boldogul, azt nem tudom.
p
-
parandroid
félisten
A videót töröltem. Hasonlót sem szeretnénk ezen a fórumon látni a továbbiakban. Ngabor figyelmeztetése pedig ezen kívül ugyanúgy vonatkozik a korábbi faszlámás hozzászólásodra is. Vegyél vissza, légy oly kedves, vagy kénytelenek leszünk más eszközhöz nyúlni. Különösen mivel voltál már kispadon trágárkodásért.
p
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest