Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
-
villámkérdés:
keleti környékén virágbolt? merre?
dánke
-
venember83
nagyúr
válasz
ladybug #36587 üzenetére
"Érvényes a feltüntetett kezdő időponttól (hónap, nap, óra, perc) számított 48 órán át, korlátlan számú utazásra autóbuszon, villamoson, metrón, földalattin, trolibuszon, fogaskerekűn, valamint Budapest közigazgatási határáig a HÉV-en. A családi jegyet 1 vagy 2 felnőtt (18 éven felüli személy), legalább 1, de legfeljebb 7, 6-14 év közötti gyermekkel együtt, egy kocsiban történő utazásnál veheti igénybe. A gyermekeknek rendelkezniük kell érvényes diákigazolvánnyal, a külföldi gyermekeknek diákigazolvánnyal vagy útlevéllel. A jegy elővételben is megváltható. Érvényessége kezdete után nem váltható vissza. A jegyet ellenőrzéskor fel kell mutatni és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni."
-
ladybug
őstag
A családi jegy a bkv-nál mit takar? Egész nap lehet vele bármivel utazni?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #36567 üzenetére
Uniqa - annak az embernek a biztosítója, aki belémjött.
-
zolynet
veterán
válasz
Csabee. #36582 üzenetére
voltam képzésen, jól magyaráztam a dolgokat, inkább csak 'szar' helyen voltam, Szeged, ahol leginkább a biztosításokat kötögettük át a jónépnek, meg a hitel érdekelt mindenkit.....befektetni azt má nem, 2005 első felében, amikor még híre sem volt h recesszió, naszóval ennyi
brókernettel keresed a napi betevőt?hogy megy? -
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #36579 üzenetére
Mindenhol jó, de a legolcsóbb otthon. Hawerokkal sörözni se nagyon tudok mert mindenhova kocsival megyek...
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #36579 üzenetére
Éppen elég meleg van így is.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #36542 üzenetére
kösz
yetike: remek
ádyz: az sem elvetendő ötlet
TL
-
Bubu79
addikt
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83 #36563 üzenetére
Sajnos mostanában túl sok a szabadidőm.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #36567 üzenetére
Mindegy, hogy melyiket nézed - ha nekik kellene fizetni, kitalálnak mindent, hogy minél jobban jöjjenek ki a dologból
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #36565 üzenetére
Nyilván a kulccsal karcolás után olyan mértékű csorbát szenvedett a kasztni torziós merevsége, hogy feltételezik, a mostani kár azért akkora, amekkora, mert már avittos volt a karosszéria
Biztosítók - ha fizetni kellene mindig ez van...
-
fokukac
nagyúr
szépjóreggelt.
olyan napot, amilyen ma (meg pénteken) volt a tőzsdén, ritkán kap el az ember.
de sikerültszépen kerestem.
viszont a köcsög biztosítós azt mondta a káromra (a múltkor ugye belémjött egy csávó, és meghúzta), hogy mivel más kár is van (egy ismeretlen köcsög 2 éve végigkarcolta az oldalát egy kulccsal), ezért a kárt csak avultatva tudja felvenni, azaz az 50%-át fizetnem kell. Tajtékzom tőle egy picit.
Ez az 50% várhatóan 30-35 ezer Ft. -
pohár
félisten
válasz
bolondember #36557 üzenetére
-
Sipi16
őstag
válasz
Bubu79 #36551 üzenetére
Sokan nem mennek át csak azért, hogy egy témáról ott beszélgessenek. Innentől szerintem halott az egész dolog.
Napot mindenkinek!
36552: "Ja, szarul érzem itt magam a ph!-n, ez így igaz." Ahol rosszul érzem magam oda nem megyek...
Vagyis a hátralévő évelben itt fogsz mártírkodni?
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #36550 üzenetére
Nekem nem tetszik, túl mű...
Sose tetszett, és ezután se fog az ilyen nőJah és a Zubrowka 3k a Metroban
-
-
Bubu79
addikt
Nem kellett mondani - tisztán lejött abból, ahogyan mártírkodtál miután kiraktak néhány órára, hogy nem tetszik a rendszer.
Ha valahol nem érzem jól magam, akkor nem megyek oda többet - ez ilyen. De biztos én gondolkodom nagyon egyszerűen
Félreértés ne essék, nekem nem vagy útban, csak rohadtul érdekesen jönnek le az ilyen dolgok azok után hogy jóformán vérig sértődtél holmi döntések miatt.
Megjegyzem akad olyan is, aki tényleg elbúcsúzott, hogy most aztán tényleg és soha többet és mégis látni, hogy be-be lép és még posztol is - na az már tényleg esettanulmány lehetne...
Véncsont: A downhillt nem próbálnám ki, mert ahhoz nagyon besz@ri vagyok, de meg tudom érteni, ha valaki szeret a természetben bringázni. Én inkább csak túrázok - gyalogláb
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #36547 üzenetére
Honnan látod, a nyeregből vagy kívülről? Mondjuk nem tudom, honnan könnyebb észrevenni a szépségeit, mert kívülről sokszor unalmasnak tűnhet, nyeregből meg sokszor nagyon kínzó és fájdalmas...
pohár: A képeket nem néztem meg, randomra dobtam egy linket. De úgy érzem, még mindig inkább egy ilyen "cicus", mint egy négylábú, szőrős karmológép.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #36546 üzenetére
Pfej, ez de ronda...
Hozzá nem nyúlnék...Jah ez a #36542-es hsz-re lett volna válasz
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #36546 üzenetére
A terepbringázással a világon semmi gondom nincs - annak látom a szépségét
-
Bubu79
addikt
Tudod mindig meg tud lepni a következetesség teljes hiánya egyes embereknél.
Megy a sírás rívás, hogy így sz@r az oldal, úgy elfogult a moderáció, mi több van aki arra vetemedik, hogy saját fórumot készítsen magának, ahol a saját szájíze szerint mennek a dolgok és a vége mindig ugyanaz - ugyanúgy jelen van az oldalon, ami annyira sz@r és élhetetlen.
Most akkor ez hogy is van?
Komolyan kíváncsi vagyok
-
NoLF
veterán
de ez olyan, mintha én állandóan hondás vagy csajos képeket tennék be, merthogy nekem tetszik, meg még pár embernek. aki meg beszélgetni akar vagy nem tetszik neki, az scrollozza át...
érti, aki szereti az ilyet, megtalálja magának. egykét poén kép bárhol belefér, de minden nap 20 ilyet bámulni egy idő után talán még annak is uncsi, aki alapból nem utálja a sziszákat. -
pohár
félisten
Ennek mi feje van
-
1010
őstag
hello
-
Dylen
senior tag
megjöttek az ablakmosó fiúk
így már nem is olyan unalmas a meló... -
pohár
félisten
Dylen... te kis huncut
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #36520 üzenetére
nem merted vagy nincs rá lehetőség az két különböző dolog
-
ladybug
őstag
Augusztusban terveztünk egy kis nyaralást. Nógrádba mennénk rokonokhoz, illetve Bp-en megállnánk 1-2 napra hazafelé jövet. Kérdésem az lenne, hogy Salgótarján körül mit érdemes megnézni? Az ipolytarnóci ősmaradvány "múzeum" jó?
És budapesten a gyermekvasót, a libegő vagy a fogaskerekű-e a jobb? Vagy ha tud valaki valami erdőben sétálgatós helyet, az legyenszíves írjon nekem privit. -
zolynet
veterán
válasz
bolondember #36515 üzenetére
csak mert nem mered, azt már azzal én sem tenném meg
-
pohár
félisten
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #36503 üzenetére
nagyobb, lomhább
ngabor2: szép termés
... anno 5évig horgásztam, lehet már a horgot se tunnám feltenni, legalább is a nagyon aprót
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #36510 üzenetére
you're getting pretty negative nowadays
-
ngabor2
nagyúr
dolgozzon az, aki nincs szabadságon
ádyz: kezdtem egy kis amúrral, aztán jött 2 ponty, egy kárász meg a végére egy csuka. az volt a legérdekesebb, arra senki nem számított, főleg én nem
ja, meg a botot, illetve sörösüveget/dobozt is fogtam. ez utóbbit folyton elrontottam...
de majd megírom, ha kialudtam magam.
-
ngabor2
nagyúr
szervusztok fiatalok.
végre hazaértem a pecázásból. ahoz képest, hogy először volt pecabot a kezemben, egész jól ment. ami "rosszabb", meg is szerettem. nem egy olcsó hobbi, az biztos.
pihenek egy kicsit, aztán írok róla valamit a logoutra is. képekkel, amiken leginkább mindenféle halak meg én láthatók.
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #36503 üzenetére
De ő finomat eszik, én is, de nem olyan finomat mint ő
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #36502 üzenetére
Sosem értettem miért jó kergetni egy labdát, amit ha véletlenül utol is ér az ember, rögtön bele kell rúgni, hogy megint szaladni lehessen utána
40 fokban még inkább érthetetlen - inkább egy árnyékos terasz, jó kilátással és jéghideg árpaszörpivel
BE: Még jó, hogy nem tetted mögé, hogy és még hosszabb is...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #36498 üzenetére
Vazze, hogy mijen kirekessztő vagy
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest