Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Algieba
őstag
Vajon, lehet kapni málnaszörp színű burkolatot SE W200-ra kicsiny hazánkban?
Ugyan kaptam szülinapomra egy sötétkék példányt, és tetszik kékben is, de tavasz mániám elején járva rákattantam a rózsaszínre. -
bnss
veterán
Szép estét!
Bearanyozta az estém az illető, most viszont tanulni kellene.
-
Algieba
őstag
Percek, ugyan már, napok, hetek, hónapok teltek el módosult tudatállapotban. El vagyok szállva. Kedélybeteg voltam hosszú évekig. Behúzott nyakkal, leszegett tekintettel mászkáltam, mint valami nyomorult szellem. Amióta kiegyenesedtem, a magaslati levegő megszédített, és elszálltam.
Egyszerűen jól vagyok. Ez vagyok én: egy kedvesen dilis, jobbára ártalmatlan, gumicukrot nassoló, virág- és mobilbolond, újkori humanista és nihilista kicsi bors.Most vagyok normális.
-
Algieba
őstag
Esti egészségtelenség rovatom híre: virágra hasonlító habcukrot eszegetek. A kedvenc gumicukrom gyártójának a terméke.
Élénk rózsaszín a csomagolása.Mostanában rózsaszín mánia tombol nálam. Minden mobilomra rózsaszín témát telepítettem. A tavasz-várásom egyik pszichés tünete a rózsaszín-mánia.
Menten írok egy rovat bejegyzést a blogomba a rózsaszínről áradozva.
Suliba menet a Tavaszi szél vízet áraszt nótát dúdoltam. Azért volt valami értelme az ének óráknak.
Sáliláb.
Ma is vigyorogtam, mint a tejbe tök. Kerek az életem, akár a fejem.
Végre, kiteljesedtem! Csodás érzés.
-
pohár
félisten
Hát nekem eddig a két favoritom az illatos csirke és a szezámmagos csirke (lényegében egy nagy bogyó
)
És féláron (660-760) úgy belakok, hogy alig élek utána
Én is ódzkodtam kicsit a kínaitól, az ismeretlen ízek miatt, de rájöttem hogy fölösleges volt!
Ha meg nem ízlik neked amit vettél, add a lányoknak,, vagy ha nekik sem, ezesetben a kutyának
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #16084 üzenetére
akkor meg azt mondják, hogy visszaélek. nehéz a szénbányászok élete...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #16081 üzenetére
ocó, kici, nem nagy, áfász számla isz van. kici lizzel...
-
pohár
félisten
Szép estét mindenkinek!!
Látom volt téma míg távol voltam
Nemsoká megyek a Tesco-ba egy kis fincsi kínaiért, féláron -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #16077 üzenetére
mán megint báncsák a kissssebbet
-
Zewa
senior tag
Huh, gyerekek! Én csak egy pizzát szerettem volna rendelni de ugy látszika válság hatására a kevesebb pénzért is dolgozni hajlandó munkaerőt foglalkoztatják.
Egy 60cm-es Pizza rendelése telefonon volt 4,5 perc.
...
-"Cím?
-7636 Pécs x utca yz 4.em/13ajtó)
-7636...? Az mi, kaputelefon?
-Nem éppen, irányítószám!
-Jaa! Az nem kő!
....És akkor a Friedrich név lediktálásáról még nem is szóltam...
Sírjak vagy inkább nevessek?!
-
Racecam
nagyúr
Akkor most végre lezárhatjuk az avatar kérdést azzal, hogy bár Pitbullos hibázott, de nem szándékosan és már korrigálta, Jane01 nem tudott semmiről és jóhiszeműen járt el, mindenki beszólt már mindenkinek, de ezen is túl vagyunk, kitört a béke és most szeretjük egymás?
-
Jane01
csendes tag
Az feltűnt hogy van egy pár ismerős avatar innen a ph-ról,de szándékosan nem azokat választottam.Ez speciel nem volt ismerős,még sosem láttam itt a ph-n,bár nem is nagyon jártam én más topikban csak a PIT klán topikján.Egy-két helyre benéztem,olvasgattam,de ezzel nem találkoztam sosem.Sajnálom hogy megint csak egy vita alakult ki,én nem akartam senkinek sem rosszat,sem pedig beszólni.
Elnézést kérek ha valami rosszat mondtam,különösen Tildytől hogy az avatart használtam,de esküszöm nem tudtam hogy innen való és azt sem hogy az övé.. -
tildy
nagyúr
válasz
Pitbullos #16058 üzenetére
A prohardver.hu, itcafe.hu és mobilarena.hu oldalak tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a PROHARDVER Informatikai Kft. előzetes, írásbeli engedélyével történhet (marton.balog@prohardver.hu). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.
A prohardver.hu, itcafe.hu és mobilarena.hu oldalak bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.
A PROHARDVER Informatikai Kft. mindent megtesz azért, hogy a prohardver.hu, itcafe.hu és mobilarena.hu oldalakon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalainkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.
A prohardver.hu, itcafe.hu és mobilarena.hu oldalak tartalmának szerzői jogával a PROHARDVER Informatikai Kft. rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.
Copyright (C) 2000-2009 PROHARDVER Informatikai Kft.
Minden jog fenntartva. -
NoLF
veterán
fing 1.0 lol
-
Pitbullos
aktív tag
Amint már leirtam fentebb én vettem át pár avatart de mivel hogy ekkora probléma lett belöle töröltem öket és másokat tettem fel.
Az nem ph ellenes forum hanem zártkörü klántag és baráti forum
Avatarok csak egy helyröl választhatok minden topiknak ugyanaz a választási lehetöseg.
Száljatok le Jane röl o nem tehet semmiröl ö csak bereggelt és kiválasztott egy avatart.a képek innen lettek leszedve [link]és ha ide lett volna irva hogy tilos letölteni akkor nem szedem le
-
rarri
senior tag
Igen, ez a másik nagyon fontos dolog, hogy azonosítanak az egyéni avataroddal, és az ember büszke is erre, mert úgy érzi hogy ez igazán ő . És az ember joggal elvárja hogy ezzel ne éljenek vissza. És a nevével, telefonszámával sem, ahogy tildynél teszi valaki.
tope : Igen, pontosan erről beszéltem. Mert ha valaki nem tudja hogy egy másik fórumon valakinek ez az egyéni avatarja, akkor nem is tudhatja, hogy etikátlan dolgot csinál. Ellenben ha tudja, akkor hiába van ott az az avatar, igenis ne azt válassza, mert az nem helyes. Aki pedig felrakta oda azokat az avatarokat, az sem volt etikus. Én ha új fórumot készítenék, akkor a saját igényem lenne, hogy kellő fantáziával olyan avatarokat tegyek fel, ami egyedivé teszi azt, és nem máshonnan másolnék.
-
Pisztillus
senior tag
Jogos a felvetés, és az emlegetett hsz-em pont erre volt válasz. Pitbullos előbb kérdezhetett volna (a PH! megfelelő helyein), és utána cselekszik, akkor nincs ilyen gond.
Jane01 álláspontja is érthető: neki nem feltétlenül kell tudnia, hogy az általa választott avatar honnan van. Maxium az adhat okot gyanúra, ha eszébe jut, hogy azt az avatart máshol is látta már.
-
Jane01
csendes tag
Én ezt értem,de miért nem lehet megérteni azt amit én mondok?
Nehéz?Vagy nem jól magyarázom?Vagy nem értem most mi van.Ha én regisztrálok egy fórumra akkor nem nézem meg hogy honnan és hogyan kerülnek fel avatarok.Kiválasztok egyet aszt csókolom.Nem nézem napokon keresztül a netet hogy használja-e valaki vagy nem,nem kérdezek végig minden szembejövő embert hogy tudják-e hogy esetleg ellopták vagy nem lopták.
Értem én hogy a tiétek,azt is hogy jogtalanul lett használva,de miért engem támadtok?Nem én töltöttem le innen,én az ott lévő avatarok között találtam.
Mondjátok már nekem meg hogy én miben vagyok hibás?Mert a szőke agyam tényleg nem érti.Megtudtam mi a helyzet vele,le is vettem.Akkor?
-
Most arra gondolsz, hogy pl. valaki itt van pl X éve és tudja, hogy egy illetőnek milyen avatarja van, ugyanazon avatart megláttja a másik fórumon és kijelöli magának, akkor az nem etikus ? Én inkább úgy mondanám a másik fórumra aki felrakta, az nem volt etikus.
UI: Nem ismerem a másik fórumot. (nem ismerem az ottani részleteket)
-
I_Am
veterán
válasz
Jane01 #16050 üzenetére
a szerk részt olvastad?
rarri: például az enyém, ami a könyökömön lévő tetoválásom. Ezért is nem szeretném meglátni, hogy más használja, mert azonosíthatják velem. A másik pedig az, amit tildy írt, hogy hírdetéseket adnak fel, meg stb.
Ha tovább folytatják, akkor el fog tényleg mérgesedni a helyzet, mert a gyerekes módszerek felnőtt módszerekkel lesznek megoldva, a törvényesség keretein belül. Ugyanis létezik már a netes csalásra és visszaélésre is jogorvoslat.
-
rarri
senior tag
Én azt nem értem, hogy ha Jane 01 itt van a fórumon tavaly nyár óta, akkor egyértelmű neki szerintem, hogy egy egyéni avatart használt fel, ami lehet hogy nem ütközik törvénybe, de hogy NEM ETIKUS az biztos. Én is úgy gondolom mint Piszti, hogy ez a szellemi tulajdona valakinek, hisz ez őróla szól, olyan mint egy fénykép, és az a minimum, hogy ezt tiszteletben tartja mindenki.
kételkedem : Én szeretnék maga a fény lenni....
zolinet :
-
Jane01
csendes tag
Azt hiszem én ilyen hangnemben sosem beszéltem veled.
1.ha kicsit visszaolvasnál akkor látnád hogy már Pitbullos is leírta,hogy mi hogy történt.
De a gyengébbek kedvéért leírom még egyszer:
1lépés:kicsi Jane megy a fórumra és beregisztrál.
2 lépés:kiválasztja a profil menüpontot/avatar szerkesztés.
3 a PITBULLOS által fórumra feltöltött kb.100 db avatar közül kicsi Jane kiválaszt egyet.
4 elmenti az adatlapján történt változtatásokat,és a hozzászólása mellett megjelenik a az avatar.
5 Másnapra Janet megvádolják hogy ellopta az avatart.Nem tudtam hogy innen való,sosem láttam,de ez most mellékes.
Ennyi történt.
Amúgy meg vannak odaát választható avatarok!!Már nincs annyi mint tegnap,és nem is ugyan azok.
Ha nem hiszed menj,regisztrálj és meglátod.És ha kérhetném akkor legyen kedves mindenki és szálljon le rólam.
Nem loptam el senkitől semmit.Nem bántottam senkit.Már az avatart is levettem.A másik dolog:kb ezért mentünk el,amit most te is csinálsz.Idejössz beírsz egy nagyon "kedves" hozzászólást,úgy hogy közben meg látható hogy halvány lila gőzöd sincs semmiről.Vagy van,de nem sikerült felfogni.
Nem mondom hogy mindenki ilyen,mert van olyan moderátor aki még tud normálisan beszélni.szerk:nem tudom milyen ph-ellenes fórumról beszélsz.Légyszíves világosíts fel.Köszönöm.
-
adalbert1
veterán
Ha már avatar téma, én szerintem a Thrawn-ét láttam valamelyik konzol javítós honlapon...
Szerencsére Mr. Burns olyan ronda hogy senkinek nem tetszik meg rajtam kívül... -
-
nike_
addikt
Szép napot...
-
tildy
nagyúr
Ma éppen az online apróba rakta fel a hirdetésem
Király. -
NoLF
veterán
úristen
nem megyek többet kínaiba
ennyit még életemben nem ettem ennyi idő alatt, ennyiért...
áááá szétdurranok :| -
válasz
bolondember #16036 üzenetére
Nekem egyelőre mondhatni az étvágy is megteszi, amilyen jól voltam(vagyok)
Kaja ügyben: mondogasd hangosan hogy: TERÜLJ-TERÜLJ ASZTALKÁM
Pisztillus: Szeretni sok mindent lehet, de tudjuk álmodik a ny(gy)omor.
-
Jó étvágyat kívánok.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pitbullos #16033 üzenetére
Szia!
Szigorúan csak az én véleményem szerint, de az itteni egyéni avatarok valamilyen szinten, de a felhasználóik és a készítőik szellemi tulajdona. Ha megkérdezed őket, hogy használhatod-e, elkerülhető lett volna eme kis affér. Jó, tudom, mindenkit végigkérdezni macerás, de akkor legalább valamelyik házigazdát (és/vagy Parci-t) elég lett volna, rögtön másképp festett volna a dolog. De most már mindegy.
-
Pitbullos
aktív tag
Szia
Ha tudtam volna ekkora ügy lesz egy avatar képböl inkább hagyom a franca
Jane semmibe nem hibás én vettem át egy pár darab avatart innen de le is töröltem öket talaltam jobbat .nyugodtan beregisztrálhatsz a forumunkra es megnézheted.
Sehol nem láttam azt hogy tilos letölteni öket es felhasználni ráadásul a forumunk zárt forum nem nyilvános csak ép akkor készitettem és csinaltam a beállitásokat . -
Algieba
őstag
Szép napot mindenkinek!
Csak beugrottam, mert sulis nap van.
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #16027 üzenetére
-
Jane01
csendes tag
Lehet túlreagáltam kicsit a dolgot,de erre ébredni:
[link]Amire a te válaszod ez:[link]
Hát mit mondjak kicsit kinyílt a zsebemben az a bizonyos bicska.
Elnézést kérek ha nem megfelelően fogalmaztam,de szerintem ha téged valaki megvádol olyasmi miatt amit nem is követtél el,akkor te sem hagyod szó nélkül.Amikor a PH-s avatart választottam,akkor sem néztem utána hogy ki,mi,hol,hogyan csinálja,vagy van-e már másnak ilyen.Gőzöm sincs hogy hogy készülnek ezek,hogy honnan lehet őket letölteni,vagy hogy mikor milyen engedély kell hozzá.
Az avatarokról meg annyit tudok hogy az egy kép ami megjelenik a hozzászólás mellett.Szóval,bocs ha kicsit erősen reagáltam le,vagy nem úgy fogalmaztam ahogy illett volna.
-
bnss
veterán
Szép napot!
-
Ezügyben miért nem keresitek meg a másik oldal vezetőit, hogy az ilyen felháborodások fel se merüljenek, tudod ez egy kétirányú dolog, mármint a kommunikáció. Ha ezt megteszitek és ... ... akkor legalább letudtátok a dolgot, hogy ti próbáltátok, és nem rajtatok múlott a dolog, ha nem sikerülne dülöre menni.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #16008 üzenetére
apámékat hatodszor pakolták ki - nincs otthon senki, egyik gyerekük sem, még szép, h így járnak (én mondjuk a második után olyan riasztót szereltem volna a házba, h agyhelyenb@ssza a betörőt).
csak éppen most megtalálták az egész aranygyűjteményt...
kellemetlen.
mondjuk sajnálni nem tudom őket, dehát...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Jane01 #16013 üzenetére
OK, nem te tetted be a választható képek közé és tegyük fel, hogy azzal sem voltál tisztában, hogy tildy egyedi avarját választod ott magadnak, vagy ha tudtad is nem foglalkozatott ha már ott van. Szóval nem is neked szól ez az egész, hanem a fórum létrehozójának. Az annyira útált PH fórumról azért jó átvenni az itteni egyedi arcképeket. Nekem ez picit szánalmas. Ha tudatos gúnyűzésről van szó, akkor pedig gyerekes. Persze internet, képek jönnek mennek, mindenki azt hiszi, hogy szabadon felhasználható amit talál a másik úgyse tud mit csinálni, legalábbis egy avatar miatt nem fog az ember szerzői jogok miatt pereskedni, de hát normális esetben nem is kell. Persze biztos megint bennünk van a hiba.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #16017 üzenetére
A javított verzió tuti nincs meg máshol.
Jane01 : nem téged vádoltalak konkrétan lopással(sehol nem írtam, hogy Jane01 ellopta az ercképem), bár a mondatom félreérthető volt. Ezért elnézésed kérem.
Engem csak az zavar, ez egy magyar fórum, az is az, ráadásul vannak a két fórum közt átfedési pontok, miért nem kérdeznek rá a ph üzemeltetőinél? Bár ez feltételezés, de úgy sejtem nem történt meg.
Mindenesetre lazán fogtam fel, nem vádlóan, hogy ejj a tegnapi az egy ilyen nap. Más is használja az avatarom, szexhirdetést adnak fel a nevemben , blabla. És emiattj ogosan érzem úgy, hogy a te hangnemed felém az első hszodban, amelyben számonkértél, meg minden, egy pöppet túlzó volt. Node, seráfütty.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Jane01 #16013 üzenetére
nekem egy előadásom félkész változatát nyúlta le kollégám. igen rosszul esett, mivel nem kevés melóm volt benne. ha szólt volna előtte, akkor a végleges, bővített változatot is szívesen odaadtam volna, de így kicsit morc voltam utána.
attól, hogy valami nincs megvásárolva, még érezheti más magáénak. elég nehezen tudom elképzelni, hogy ha az ottani illetékes szól a fórumon, olyan helyen, ahol elég sok mod jár, ne kapott volna engedélyt. ők meg előtte (vagy rosszabb esetben utána) szóltak volna az érintetteknek, és akkor nem lenne ilyen eset.
de mint igen sokszor kiderült, a kommunikáció hiánya igen sok dologra rossz hatással van.
-
tomcsi23
veterán
Na, beírok, hátha azt hiszitek, Jane01 vagyok.
-
-
Jane01
csendes tag
Nem én szedtem le,és nem én raktam be a fórumba.
Én csak csináltam a saját kis profilomat,és a megadott kb.100 avatar közül ezt sikerült kiválasztani.Ennyi.Másrészt meg fogalmam sem volt róla hogy ez az avatar szerepel itt a ph-n is.Ezért ha ekkora probléma ez az avatar dolog,akkor ne engem vádoljatok,hanem keressétek fel az illetékest,és vele beszéljetek.
Nekem meg elég lett volna annyit mondani,hogy sorry,de ezt az avatart ne használd,mert.... -
Értem én, hogy sz@r a mostani helyzet, de ez nem indok arra, hogy a másikat bántsuk ilyen-olyan módon. (sajnos egyre inkább "divat" lett a: csak nekem legyen jó a többieket lesz@rom elv)
Ne így folytassuk már, mert ennek beláthatatlan következményei lesznek (nem csak a fórumra értettem, hanem az életfelfogásra).
Higgadjon már le mindenki egy kicsit.Egyébként meg szép napot, a hangulat olyan mint az időjárás.
-
tildy
nagyúr
válasz
Jane01 #16009 üzenetére
Nem vásároltam meg, a jogok inkább a ph-t , vagy méginkább a kép alkotóját, többek közt basht illetik.
Kértél engedélyt tőle?
De azért gondolj már bele, nem gáz, és szerinted nem lopás egy ismert fórum avatarjait "leszedni" és használni?
Szerintem az.
Nem véletlenül "egyéni avatar". De gondolom a többi avatar ügyében sem kértetek Parciéktól engedélyt, ha igen, akkor elnézésed kérem. -
Jane01
csendes tag
Jó reggelt!
Kedves Tildy!Fogalmam sem volt róla hogy ezt az avarat te megvásároltad és ezzel hozzájutottál ahhoz a joghoz hogy ezt csak és kizárólag te használhatod.(tudod nem volt odaírva hogy tildyé).
Úgy hogy megkérnélek rá,hogy mielőtt bárkit avatar lopással,vagy bármi mással megvádolsz,nézz egy kicsit a dolgok mögé...
Jó mondás erre hogy:Mindenki magából indul ki!Ja és ezek után még véletlenül sem szeretném ezt az avatart használni...kicsit hányingerem lett tőle.
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
rég volt ilyen mértékű izomlázam. azt hiszem talán a szemöldökrángató és a fülbotmozdító izmaim vannak kb alapállapotban, a többi izzik, fortyog, minden milliméter mozdulásnál ordítok.
múlkt héten kondizás közben kipakolták a haverom szekrényét, telefon, óra, pénztárca, benne iratok, pénz, üdülési csekk, kajajegy.
erre tegnap kipakolták a lakását. fényképezőgép, meg fél milla értékű régi pénz gyűjtemény, makulátlan állapotban. nem irigylem...
(fórumtárs amúgy)
-
zolynet
veterán
jóreggelt
jó ez a kialudt állapot
reggeli, tea ... tegnapi események olvasása, látom volt akció -
Pompi
nagyúr
válasz
bolondember #16003 üzenetére
Hamár feltűnt részlegesen visszaállítom, a többit privátban folytatom venemberrel, ha már ott reagált.
-
Pompi
nagyúr
válasz
venember83 #15988 üzenetére
Kidus közben leírta amit én is gondolok a dologról, ehhez már nem is nagyon tudok hozzátenni.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #16000 üzenetére
JA
De jókislány módjára a fal felé fordultam volna
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Energiaital topic
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest