- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
frame>24 #49918 üzenetére
Több úton is eljuthatsz a kívánt információhoz, szokás kérdése, melyiket használod.
tildy: ON TOPIC [Második menet!] utóda legyen OFF topik 45? Akkor mi legyen a mostani OFF TOPIC 44 folytatása?
-
Bubu79
addikt
-
-
Pisztillus
senior tag
válasz
frame>24 #42726 üzenetére
Hát hogy jó-e, azt nem tudom, de talán valamelyik modi (talán éppen majd BE) elmondja. Én arra gondoltam, hogy a PH! hg - modi csapat jól választott, amikor BE-t kérte fel modinak. Biztos ő is meg hányta-vetette magában a dolgot, mielőtt igent mondott a felkérésre. Én sok dolog miatt valószínű, hogy nem vállalnám be, és ezek közül az egyik az időhiány, a másik meg a tapasztalatlanság.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
frame>24 #42609 üzenetére
Azon merengek, hogy hogyan választhatták meg a Terminátort elnöknek...
Van egy jelenet a Demolition Man-ben, amikor Stallone szövegében az áll, hogy "Swarzenegger Elnöki Könyvtár", majd felhúzza a szemöldökét, és olyan lemondóan vág egy pofát, amit csak ő tud. No, az volt 1993-ban. Valaki már akkor tudhatott valamit...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
frame>24 #42609 üzenetére
Szívem, én is szublimáltam a dühömet, bele a női segges képekbe, és azok arcomba tolásán való felháborodásba. És nem mentem ki a folyosóra, és rángattam le a fószert a létráról, üvöltve az arcába, hogy baz..., dolgoznék, és ahhoz csöndre és nyugalomra van szükségem. Nekem elég a női fenekeken dühöngeni, és nem kell shotgun, hogy igazságot osszak. Amúgy is, én egy őskonzervatív állat vagyok, pusztakéz, vagy maximum kard az, amivel jöhet az igazságosztás...
Philo:
Vén: Nem teregetjük a szennyest...
Amúgy, Bazsókával (mit kapunk mi ezért majd!) mostan semmi gond nincsen. Ha hisztis vagyok, az nem pasasnyűg szokott lenni. Annak hiánya sem. Én nem úgy vagyok összerakva.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
frame>24 #42599 üzenetére
Persze, hogy nem frankó, hogy nyűgös vagyok, de amíg morgok, és vannak, akik ezt egészen jól elviselik, és lekötik a figyelmemet mással is pl. Philo, vagy Pisztillus, vagy a pörgőrúgásos Bolond-inzultálás, addig sem mások torkát harapom el, s javarészt nem nyelem le a mérgemet, amitől meg általában egy bizonyos idő után lebetegszem. Mert, amúgy meg egy türelmes, jámbor állat vagyok akkor is, ha morgolódom. Az előbb is tök kedves voltam a munkásokkal.
A női fenekek meg csak fokozzák a frusztrációmat. Ad egy, hogy a pasikat mire kondicionálja ez. Ad kettő, hogy fenékmutogatásból könnyebb lenne nekem is megélni, és nem kellene játszanom a nagy, okos, türelmes, és megértő pszichológust, hanem nyugodtan lehetnék olykor hisztis picsa presztizsveszteség nélkül. És nem kéne engem megfenyegetni a pasimmal, aki még nálam is gilisztább amúgy. -
Pisztillus
senior tag
-
nike_
addikt
válasz
frame>24 #40970 üzenetére
Hu, várj csak, tavaly augusztusban kezdődött ugyanebben az időszakban... Azt hiszem itthon voltam. De már nem emlékszem pontosan... Itthon egyébként elég sok a por, lusta vagyok letörölni a polcokat..
De máshol is van ilyen allergiám. Meg ugye akkor napközben is az lenne.
-
nike_
addikt
válasz
frame>24 #40953 üzenetére
Az az érdekes, csak reggel van ilyen meg este... Napközben azért elvagyok. De reggel pff majdnem meghaltam... Könnyezett a szemem, viszket, ég, mint az állat, ráadásul reggel kicsit össze is volt ragadva. Be volt dugulva az orrom, kifújni se bírtam. Este ugyanez van, bár akkor kicsit enyhébb. Nem tudom mire lehetek allergiás, tavaly kezdődött, meg most van. Parlagfű?
ps: Ja, meg még az, hogy reggel mind a két szemem piros volt (vérágas), most meg már csak az egyik, az se nagyon... Tehát valamiért így napközbenre elillannak a tünetek..
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
frame>24 #38562 üzenetére
HI!
emlekimben mintha liquid moly lenne, de nem vagyok bisztos mod" nem mintha lenyeges lenne csak basztat hogy elfejtettem:- (((
udv
neduddki
mod: muszaki kemiabaol volt egy labor ahol olajokkal es keozsirokkal foglakoztunk, es mikro beoptem a grafit utan mos2-t gybol kaptam arra a laborra egy 5-st:- )))
-
fokukac
nagyúr
válasz
frame>24 #38327 üzenetére
hiába, nehéz a könnyűbúvárok élete... de a nehézbúvároké se könnyű!
Ja, nem áll szándékomban emlékiratokat írni...
-------------------Annyira elegem van már amúgy. Holnap és holnap után lesz a margitszigeten egy Freddie Mercury emlékkoncert. Ilyen magyar megasztáros szárocskák fognak énekelni. Az elmúlt két hétben ez a negyedik vagy ötödik este, hogy este hattól éjfélig azt hallgatom, ahogy próbálnak. Imádom a Queen-t, de ez csak egy nagy vinnyogás, és pláne, hogy órákon kersztül, egymás után, több, egymást követő este is... én nem tudom, ezt hogy gondolták...
nem elég a másik oldalról a Sziget, még ez is.
kiborító. -
frame>24
addikt
válasz
frame>24 #37385 üzenetére
A vacsorákat leszámítva elég *fos* hét volt ez a mostani...
De b+, hogy Örkényben mi volt!
Érted, a legtöbb helyen a bejövő szennyvíz-átemelő szabad téren van, nyilvánvaló okokból. Erre pl. fent említett helyen odaépítettek egy téglaházat a befolyó pumpa és fizikai szűrő fölé... Hát szerinted mi szag összegyűlt ott, b+ ?! És akkor még egy kurva vödröt is alig akart adni a telepvezető, azt várta, tartsam a fos kis 1 dl-es minta-edényt a 30cm átmérőjű beömlő cső alá, ahonnan csak úgy fröcsög a szaros víz minden felé! Megvártam, míg átnyomja az adagot a pumpa, és így is a vödörrel majd' könyég nyúltam abba rohadtos-fosos-gedvás falú elő-tároló medencébe...Akkor ugyanezt mégegyszer a Hernád községből jövő cuccal...
Én nem tudom, éreztem már 1-2 bűzt, (mikrobi laborban dolgozok, stb.), az egyik főnök, aki velem volt, szintén: ő még ATEV-telepen (google it) is járt, pedig annál rosszabb nincs, ott meg állati hullákat dolgoznak fel kényszerből, de ez az Örkény, ettől még ő is kikészült... Hát mindketten kis híján sugárban hányva léptünk ki onnan, haza is jöttünk a halál f*ára, a maradék 3 helyen már nem voltunk, reprezentatíve így is bőven megvolt a főváros környéki térség. Blöerf.
A debreceni telep viszont elég modern, a látottak közül a legtisztább és leggondosabb volt.
(voltunk még nagyon sok kisebb község telepein is, mozaikosan vannak tragikus és nyugtatóbb állapotok) -
kételkedem
addikt
válasz
frame>24 #34013 üzenetére
Úgy látom keretnagyobbminthuszonnégy fórumtársunk egész éjszakára kinyírta a topikot egy off bejegyzéssel (ami az on topikban eleve logikai bukfenc).
Szép napot mindenkinek!
Ma gyönyörű idő lesz, mivel hétfő van. Szombaton sátoroztunk, éjjel olyan zuhé kerekedett, nem sok híja volt, hogy a sátorból csónak legyen. Vasárnap egész nap hideg + eső. Ennyit a nyaralásról. Ma dolgozom, természetesen gyönyörű napsütés, madárcsicsergés és ami kell.
-
Bubu79
addikt
válasz
frame>24 #31873 üzenetére
Bizonyos mennyiségű pia elfogyasztása után már a csiga-biga gyere ki... kezdetű nóta sem segít, úgyhogy csak óvatosan a szittyóval
Mikulás: Hát ottand szokta osztani a törpöknek az észt - amikor megunják, eldobják jó messzire, utána meg szerteszétáll a szemüvege szára
Hogy Te milyen műveletlen vagyol
Amúgy meg nem fel-, hanem félreáll
-
válasz
frame>24 #31338 üzenetére
Nem.
Kivételesen nem érdekelnek a mobilok. A W200 február óta tartja a helyét és még a K800 sem tudta legyőzni.
pohár: Jaj, te kis ravasz. Öreg tyúknak akarsz újat mondani.
Algieba nénének egy baja van, mint mindig, túl sokat gondolkozik.
Jó éjt, pohár!Magam is lépek. Majd kora délután visszatérek.
Mindenkinek szép álmokat!
-
pohár
félisten
válasz
frame>24 #30796 üzenetére
Hopsz én most láttam hogy 'kocsmát' keresel
A Chicago tudtommal hétköznap nincs nyitva, de inkább ne legyen igazamÉn inkább mennék a Jazz-be a Bajcsy Zsilinszkin, vagy a kis szökőkútnál a Saxophone, az is jó kis hely
Vagy esetleg még a Pince a Szent-Anna utca Mc'Donalds-cal szemben -
-
válasz
frame>24 #29240 üzenetére
Oh, ilyen nihilista, őrült pillanataim nekem is voltak, amikor szívből kívántam a világvégét.
Aztán rájöttem, hogy az emberekre csak akkor kell odafigyelnem, ha dolgom van velük. Utcán, épületekben 98%-ban a magam kis világában lebegek és csak 2% figyelmet fordítok a külvilág felé. Szerencsére megtanultam magas szinten szűrni az emberi jelenlétet. Nem érdekelnek a semleges emberi alakok.Szerk: Bolondember: a mai napig a figyelmem 2% azonnal kapcsol, ha mozgást lát az avarban, fél méterről azonnal észreveszek minden 2 centis bogarat, vagy gyíkot már 2 méterről észlelek a bicikli úton és így nem gázolom halálra őket.
Csak az embereket szűri a figyelmem. A tükörképem alapján az ember oly szánalmas lény... Bőven elég elviselni önmagam tökéletlenségét és idiótaságát. De ebbe ne menjünk bele, mert előjön a nihilista énem és fröcsögni kezd.
-
dulifiO
aktív tag
válasz
frame>24 #28174 üzenetére
Kössz. De mint mondtam, nem kamikaze mód vezetek. Vannak, akik ész nélkül minden helyzetben tolják neki, de én megfontolt vagyok. Lassan jár tovább él. És persze nem ér oda sehova.
Tessék vidáman felfogni az életet!
Lehet, hogy holnap elüt valami ámokfutó a járdán, ahhoz képest a "speedy arc" biztonságos. Elég nevetségesen hangzik ez a "speedy arc".
Láttom ebben a fórumban nem sok hozzám hasonló személységű ember lakozik.
Szép estét mindenkinek és csak óvatosan, az ördög nem alszik.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Érkezik az első Silent Hill remake is!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged