- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
vwpolopg #41202 üzenetére
Azaz
Elsőre nem fogtam fel, de a kommenteket olvasva leesettMeg hogy kiloccsantotta a gyerekre a teret, és laktózérzékeny
Ja meg hogy 'drágám rugdos a baba'
Azon majdnem meghaltam olyat sikítottam
Aki nem ismerné ezeket a képregényeket, itt megnézheti őket magyarul, és itt van a hírhedt állatos képregény is
-
Winner_hun
félisten
válasz
vwpolopg #39553 üzenetére
Az ügyeleten biztosan meg tudják mondani. Hívd fel őket ha nem akarsz bemenni. Én eddig egyszer voltam ügyeleten, a szemembe beleállt egy homokszem, Bp-re kellett bemennem. Azt mondta az ügyeletes hogy valaki más vezessen mert ki tudja hogy ott mit csinálnak velem. Nem vittem senkit se, hazafele még jobb volt mint befele
-
Pisztillus
senior tag
válasz
vwpolopg #33898 üzenetére
Hideg borogatást rá, ha van otthon Irix vagy Panthenol spray, azzal fújd be.
Bubu: De ha elmennek a felhők, akkor a hold még süthet...
Tim: Na nem mindet...
Mindent összevetve heten vannak szanaszéjjel... Ez volt a patikai netes gép, csak egy kissé tele lett szemetelve. Ráfért már az újrainstall. De mivel mégiscsak ez volt az első (igaz, használtan vett) notim, most már itthon marad tartalék gépnek. Arra viszont kíváncsi lennék, vajon hány éves lehet, mert erre utaló információt sehol nem találtam rajta.
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged