Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
vwpolopg #41202 üzenetére
Azaz
Elsőre nem fogtam fel, de a kommenteket olvasva leesettMeg hogy kiloccsantotta a gyerekre a teret, és laktózérzékeny
Ja meg hogy 'drágám rugdos a baba'
Azon majdnem meghaltam olyat sikítottam
Aki nem ismerné ezeket a képregényeket, itt megnézheti őket magyarul, és itt van a hírhedt állatos képregény is
-
Winner_hun
félisten
válasz
vwpolopg #39553 üzenetére
Az ügyeleten biztosan meg tudják mondani. Hívd fel őket ha nem akarsz bemenni. Én eddig egyszer voltam ügyeleten, a szemembe beleállt egy homokszem, Bp-re kellett bemennem. Azt mondta az ügyeletes hogy valaki más vezessen mert ki tudja hogy ott mit csinálnak velem. Nem vittem senkit se, hazafele még jobb volt mint befele
-
Pisztillus
senior tag
válasz
vwpolopg #33898 üzenetére
Hideg borogatást rá, ha van otthon Irix vagy Panthenol spray, azzal fújd be.
Bubu: De ha elmennek a felhők, akkor a hold még süthet...
Tim: Na nem mindet...
Mindent összevetve heten vannak szanaszéjjel... Ez volt a patikai netes gép, csak egy kissé tele lett szemetelve. Ráfért már az újrainstall. De mivel mégiscsak ez volt az első (igaz, használtan vett) notim, most már itthon marad tartalék gépnek. Arra viszont kíváncsi lennék, vajon hány éves lehet, mert erre utaló információt sehol nem találtam rajta.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest