Hirdetés
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem #34795 üzenetére
jah boccs
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #34796 üzenetére
akkor nem nick néven futottam, a polgári nevem pedig bizalomgerjesztő, így nem kételkedtek.
NoLF: van a közeledben egy működő ventillátor és röpdös körülötte egy papagáj?
Szia Saslány!
Ismereteim szerint lekvárt főzni csak hő hozzáadásával lehet, ezért lehet, hogy mégis meleged lesz -
rarri
senior tag
Sziasztok ! Vidám szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Tegnap előkészítettem a sárgabarackot[link], ma pedig lekvárt főzök !
Biztos nem lesz melegem....
-
NoLF
veterán
na akkor induljék tánc
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #34795 üzenetére
de nem kételkedtek a képességeidben?
ÉKE
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem #34793 üzenetére
most a BMF KGK-ra műszaki és gazdasági menedzsment
te? most felvételizél?
-
Móci
addikt
Szép reggelt ismét a könyvtárból! Egyelőre nincsenek még látogatok, de majd csak beesik valaki...
-
legiaap
félisten
Jobb reggelt Mindenkinek!
-
Timocicu
senior tag
Kellemes pénteket Mindenkinek!
Gábor: Akkor ne vidd túlzásba a munkát ...
-
BlacKSouL
addikt
este legénybúcsú
-
ngabor2
nagyúr
gyógyreggel... ma van a szabadság előtti utolsó munkanap
-
pohár
félisten
Csakhogy jobb kedvetek legyen a ramaty idő miatt:
-
vwpolopg
őstag
válasz
Psychonaut #34777 üzenetére
Dehogyis, ahogy Sipi írta én is naponta ránézek
-
Algieba
őstag
válasz
Algieba #34773 üzenetére
Ilyen nincs. Sose volt még ilyen "móka" az állkapcsomban. Holnap nem érdekel, hogy honnan, de kerítek egy fogorvost. Kénytelen voltam még egy cataflant bevenni, mert a délutáni hatása most múlt el. Bang, és csillagokat láttam a fájdalomtól... A "vicces", hogy nem tudom eldönteni, melyik fáj. Alul-felül felváltva kezd panaszkodni egy-egy fog, de úgy ordít, mint ha csak neki lenne baja, de aztán a másik zendít rá...
-
Sipi16
őstag
válasz
Psychonaut #34777 üzenetére
Amikor szerintem ő is rendszeresen olvassa.
-
pohár
félisten
-
Algieba
őstag
válasz
Sipi16 #34767 üzenetére
Télen is ócska érzés a nátha, de nyáron még kellemetlenebb, ami érdekes anomália.
Szerencsére, egyenletesen fővök meg, nincs hőeltérés a testem és a külvilág között.
pohár: Áh, kösz, kihagyom a pálinkás módszert. Genetikailag ócska a májam, de éppen a szervi eltérés miatt már nézett doki alkesznek.
Meg aztán cataflanra érdekes dolog lenne bepityókázni. Azonnal kifeküdne a májam. -
BlacKSouL
addikt
Ožujsko pivo 2 L
ezt nyalogatom. nyáridéző, isztria idéző, két hét múlva nyaralásra várást idéző.. nyamm -
Algieba
őstag
Végre jön be a hűvös levegő a földekről. Olyan jó huzat szaladgál a dél-keleti és az észak-nyugati szoba között. Természetes hűtés.
-
Csabee.
nagyúr
höhö felvettek a fősulira
-
vwpolopg
őstag
válasz
Winner_hun #34760 üzenetére
megpróbálom mostmár mindenképp, szabit azt nem, mert abból összesen 9 nap van erre az évre, de a leendő beosztásomat megpróbálom úgy kérni, hogy ott lehessek
-
ToBeY
nagyúr
Megnt olyan f@szán sikerűlt kiválasztani a nyaralást, fél 4kor megy a repcsi,2órával előbb kint kell lenni ugyebár.
Inkább le sem fekszem,mert az a legszarabb ha 2óra alvás után felkeltenek. -
Algieba
őstag
De "jó", hogy a körzeti fogorvos nyaral. Megérdemli. Csak nekem épp most van olyan fogfájásom, hogy 100mg Cataflan mellett is érzem, hogy lüktet az egész járomcsontom a fog miatt.
A kánikula még tetőzi az "élvezetet".Azon töprengek, bár nem szívesen, ha nem lenne bennem fájdalomcsillapító, akkor mennyire fájna?
Algopyrint cseréltem le az erősebbre, mert tegnap már négyet vettem be, de így is pocsék volt az éjszakám. Most meg két szem Cataflan kell ahhoz, hogy ne szaladjak ki a világból az éjszakai ügyeletre, Tépjétek ki a rohadékot! felkiáltással.
-
vwpolopg
őstag
Van állásoooooooooooooooom végre!!!!!
Hihetetlen öjömbúdottááááá!!!!! És nem ünepelhetek a barátaimmal, mert holnap nyitjuk meg a boltot reggel... de nem panaszkodom, végre dolgozhatok megint!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #34736 üzenetére
Ez a péntek más lesz, mint a többi - szebb, jobb, kellemesebb
-
bnss
veterán
Szép estét! Mindjárt péntek, mindjárt vége a hétnek. Végre.
-
Hujikolp
őstag
válasz
kételkedem #34722 üzenetére
IE6-tal megy, FF3.5
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Psychonaut #34724 üzenetére
nem olvastad?
itt az ideje...
-
Psychonaut
veterán
válasz
ngabor2 #34719 üzenetére
Neee....
Ez komoly?SZERK: becsszó nem találom.
SZERK2: de, csak nem találtam. Akkor sem, most sem.
SZERK3: ehun van-e, csak cseles a megfogalmazás: "minden olyan hozzászólást, amely az oldalainkon megjelenő reklámok szűrésére buzdít."
SZERK4: hoppácska, mégsem. Nem buzdítottam, csak megkérdeztem! -
Hujikolp
őstag
válasz
Psychonaut #34718 üzenetére
Odáig el se jutok...
ez a teljes elérése -
ngabor2
nagyúr
válasz
Psychonaut #34718 üzenetére
mert az alapelvek tiltják?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Hujikolp #34715 üzenetére
Miért nem használszAdBlock Plus-t?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #34713 üzenetére
Egyik oldalt még csak értem, no de a másikat...
-
Hujikolp
őstag
A logouttól csak nekem fagy ki a firefox? Egyszerűen nem tudom megnézni, mert valami aqua-s reklámtól behány, és kész. Csak feladatkezelővel hajlandó kilépni
Pontosabban ettől:
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #34710 üzenetére
Teljesítményből sosem elég, ezt bármelyik hölgy fórumtárs megmondhatja.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #34709 üzenetére
Ne tedd.
Én az E2200 kistestvérét használom, FullHD filmeken kívül megy rajta minden, gond nélkül, fenének kell nagyobb teljesítmény.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Bubu79 #34708 üzenetére
Épp azon gondolkodtam, hogy megváltoztatom az aláírásomat Old TopicKiller-re...
No a gépszerelés első fázisa megvolt: itt dübörög mellettem az E4300 donor gép az E2200-al (mentek le róla mindent egy külső vinyóra). Mivel eget verő különbséget nem látok a két proci teljesítménye között, ebben a gépben már ez marad.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #34707 üzenetére
Szerintem ezt is véssük fel arra a kőtáblára, amin a topikok hatásos pihentető szövegeit tartják
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #34704 üzenetére
a cégnek nincs bankkártyája?
-
pohár
félisten
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #34694 üzenetére
5 címlet - az max. 100 e ft , arra meg ott a bankautomata - olcsóbb, gyorsabb, nincs sor
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #34700 üzenetére
a bankfiók kereső oldalon?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest