Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
nike_
addikt
Sziasztok. Úgy néz ki az én gépemen beszart a hálókártya.
Szia Algieba! Hörid hogy van? Szelídül már?
-
|*HayHa*|
aktív tag
Sziasztojk!
Basszus erre a számra mindig kiráz a hideg, pedig rohadt jó.
Mennyit buliztam erre.. Ez a bárány mix..melyikbe jobb szerintetek?
-
Algieba
őstag
Annyira jól tud az ember önmagának hazudni; mennyire idillinek tűnik oly sok év távlatából a gyermekkor, így aztán akárhányszor meghallgatom, mindig pityergek...
Közben meg, sosem lennék még egyszer gyerek!
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Akár

De tud venni másik cipőt, lábat meg nem nagyon
-
válasz
venember83
üzenetére
én bírom a magassarkút, csak hordja az utcán, ne otthon. na.
amúgy általában egy kis nyugtató zenével honorálom a drága szomszédokat, ha bajom van velük,

-
Algieba
őstag
Szép napot!
A náthám még tartja magát. Szívós kis megszállók...
Este esett felénk a hó, csak mostanra elolvadt.
Kérdés: Miért kell még tenni a kazánba fát, amikor már így is meleg van a házban? Oké, hogy fázni én sem szeretek, de ez már túl sok. És jóból is megárt a sok.
Egy kérdés, ha már elveszett a mennyit adnál ezért a mobilért topik: mennyit ér egy nagyon szép állapotú, keveset használt N93-as? 40e-ért hirdettem meg. Ez korrekt ár? Vagy mennyi a normális ára egy használt, de szép és jó N93-asnak?

-
Ez a szomszédokoon múlik.
amúgy pedig nincs olyan vastag fal, ami két visító hülyegyereket képes lenne leszigetelni. Illetve van, csak oylat maximum egy 200 éves kastélyban találsz...
ja, és a vasbeton hanggátlása egész jó, viszont sok helyen úgy szerelték az elektromos aljzatokat, hogy ott kvázi 1 centi választ el a szomszédtól.én már nagyon sok helyen laktam, a többsgéük tégla volt, és mind áthallatszott, ha olyan volt a szomszéd.
az a titok, hogy zajos helyre kell költözni, ahol az út zajától nem hallod a szomszédot. vagy neked kell lenni a hangosabbnak, és akkor sem hallod...

igazából az a hülye, aki kitalálta, hogy sok ember egy helyre költözzön.

nekem egyszer tuti lesz egy házam valahol egy erdő közepén. a sok hülye embertől távol

Ui. alattam lakik egy csávó, akinek van egy új barátnője, aki mostanában rendszeresen magassarkúban mászkál a lakásban, akár éjjel kettőkor is. kurva hangos. nem tudom, alattuk milyen lehet, de eggyel feljebb engem zavar. de annyi intelligenciája már nincs, hogy másokat megkíméljen attól, hogy minden lépését közvetítse...
-
FehérHolló
veterán
Lapáttal simogatnám a fejét.
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Ez tök fura, minap volt szerencsém pár napot "panelban" lakni, és nagyon durván jóféle lehetett , mert semmi zaj nem hallatszott sehonnan át
Pedig én aztán tudom szidni a panelt...Ladybug: áááá , hanyagolva voltam én ott, viszont anyósjelölttel rengeteget dumáltam
Na szal ment a goa szép hangerőn, mégsem kopogtak le
Lehet süketek a fenti lakók? 
-
raskolnikoff
őstag
Micsak Állunk Vazze.
-
zolynet
veterán
szentmihályi, polus környékét kerüljétek ... agyvérzéshez vezethet
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Szép jó reggelt és napot. Bár mi már ebédeltünk. Spagetti volt bolognai és carbonara szósszal.
Olyan kedvesek a gyerekek.
Szünet van. Gondolom a szülők dolgoznak, nagymami meg elvitte magához a lurkókat. Arra azért készülj fel, hogy az elkövetkező pár napban vagy héten párszor még fogod hallani őket.vénember: Igen, örülök is neki.

-
pájinkás szépjóreggelt!
akkor romantikázzunk!a mai nap úgy kezdődött, hogy a szomszéd hülye unokáinak visítására ébredtem fél 8-kor, 4 óra alvás után. Már akkor éreztem, hgoy még két viszkit be kellett volna nyomni este. azóta itt akonizáltam.
aztán felkeltem, és egy ilyen sms-t kaptam egy ismeretlen számról:
aszongya, hogy : NA akkor msn? szeretnek NEked par forro percet szerezni. garantaltan elsulsz. a címem hupipe@hotmail.
csak hátha érdekel valakit.

-
venember83
nagyúr
Úgy látom, a romantikázás az ON elmaradhatatlan része lett.
ladybug: Ez bizony örvendetes hír, legalább a karácsony nem a pöttyökről fog szólni.

-
ladybug
őstag
Végre aludtunk az éjszaka. A pöttyök elkezdtek leszáradni, és ma a vakarózás is alábbhagyott.
máyköl: Kiderült, hogy mi az? Talán allergia?
-
máyköl
veterán
Üdv mindenkinek!
Egész jól vagyok már, de ez a fránya kiütés nem akar elmúlni, pedig szedem a drága gyógyszert és a kenőcsöt.

ladybug: Nem, még mindig nem tudja senki, hogy mitől vannak.
-
ngabor2
nagyúr
ugye jól tudom, hogy 50 darab érmével való fizetésig nem kell beváltási díjat fizetni?
-
Esmein
nagyúr
kisasszony munkában, lakótárs szintén, én meg egyedül a lakásban, ki is használom az alkalmat, hogy rendet rakjak, meg ilyesmi. Legalább most nincs senki, aki munka közben lefényképezzen

-
BlacKSouL
addikt
Na, két órája még vakított a nap, most meg mindjárt esik ez a rohadt hó.... "..app|csába..esszttakkib@szást.."

-
ngabor2
nagyúr
én meg szórom a pízt a zinterneten. nem vagyok normális
(sose voltam az amúgy
és aki normális, az nem normális
) -
rarri
senior tag
Én hazaértem.
Iskola, gyógyszertár, tanbolt, kínai, spar.
20 kilót minimum hazacipeltem.
És még nem ettem !
Ezt gyorsan pótolom. 
-
BlacKSouL
addikt
Na mivan? Mindenki dolgozik, csak én henyélek itthon immár jóllakottan, megérdemelten?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet
üzenetére
Most már itt is süt, de este még szakadt. Nem bántam volna ha egy nappal előbb abbahagyja. Holnaptól meg felőlem olyan esik amilyen akar. jégeső, zivatar, ónoseső, havaseső, jégdara, lesz még itt úgyis minden. Globális felmelegedés, jégkorszak...
ng: akkor inkább azt dúdolom hogy "..úgy néz ki hogy ma se kapok trippert.."
bár este céges buli, de minden szóbajöhető luvnya rendelkezik épp f@szlízinggel

-
7
addikt
Itthon megint. Jahahujj. Nem sokat aludtam az éccaka, nemsokára meg Ágizom

-
bnss
veterán
Sziasztok!
Nem lett hó reggelre, napsütés és elég erős szél fúj, de legalább nincs akkora sár.

-
BlacKSouL
addikt
"..A hó helyett ez a kurva eső szakad..."
-
rarri
senior tag
Szépet ! 

-
Esmein
nagyúr
Jó reggelt a kedves hölgyeknek és uraknak!
Ma megint alkotott a főiskola, átutaltak 13200 ft-ot tanulmányi ösztöndíj címen, ami azért érdekes, mert ebben a félévben még ilyet nem kaptam, ugyanis az előző félévben a korrigált kreditindexem 2.83 volt, ami ehhez ha jól emlékszem halvány épp egy kicsit. Még nem sikerült kitalálnom mi ez, mert a hirdetmények közt nincs semmi, a bérlet árát meg már korábban utalták... hmm...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
neked is.
no, a mai nap érdekes lesz... bele kellene férnie egy szolid bulinak. meglássuk, hogy jön össze.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
'reggelt
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ah so...

-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem mentél pizzázóba a többiekkel?
-
zolynet
veterán
bezabálás, bepiálás ... alvás
joccakátEsmein: aggyneki ... úgy tűnik megérdemli

-
Str8 sk8r
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
...jó éjt...
...rarri: ejnye no...ne légy ennyire kritikus magadhoz...Bub0rek párja vagyok...nem azért vagyok kedves hozzád, mert udvarolgatni akarnék, és igazábol nem is érdekel hogy szép vagy ídős vagy, egyszerűen szeretek jó emberekkel jókat beszélgetni...
......hahjaj...el kell ugranom egy 15 percre...
... -
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Aludj jól, álmodj szépeket !

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát !

-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Tényleg, az ember kamaszkoráig egy kicsit fiú is, meg kicsit lány is, amíg elemi erővel ki nem tör belőle a szexualitás. Legalábbis én így éltem meg.

Str8 : Csak azért nem linkelek képet, mert lefagyna a motor.

-
Str8 sk8r
őstag
-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Most jöttem rá, hogy gyerekkoromban fiú voltam !

-
tildy
nagyúr
Galád lesbőltámadás muffinsütés után

Mindketten majd belehaltunk, Esm az ijedtségbe, én meg a röhögésbe. -
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Végre valaki észrevette, hogy az vagyok !

-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Mire gondolsz ?
Elképzelni sem tudom....

-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem 69-et írtam.

-
-
dragonfx
veterán
Itt figyel 1 heineken de már nincs sok benne, de van itt még1 is hogy ne legyenek egyedül ha üresek lesznek

-
ToBeY
nagyúr
Nem megy az e-mail az externet-nél.Azt hiszem jövőre lecserélem,túl sok a baj mostanában

-
bnss
veterán
További szép estét, mai napra elég.
(Remélem havazásra ébredek.) -
rarri
senior tag

-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
...azért tisztelettel megjegyezném, hogy néha neked is kell fékezned, és ha gyorsabban mész mint a többiek akkor nagyobbat, de lehet hogy a hátad mögött is próbálkozik majd valaki, de nem tud olyan gyorsan megállni...persze nem te lennél a hibás, de akkor is...én már jártam így...BP-i közlekedésnek hála...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
...csak arra vigyázz, hogy a hátadmögött lévök is meg tudjanak állni...
... -
Winner_hun
félisten
Na mindjárt go vrümm-vrümm
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár kicsit takony az idő hozzá, bár engem nem annyira zavar
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
venember83
üzenetére
...mé', ti nem úgy szerzitek?
...a főnököm igen...
...tőlem...
... -
|*HayHa*|
aktív tag
Jó estét! 31 meg debrecen főnix csarnok Disco's Hit night! Ki jön?
-
nike_
addikt
Na, az én gépemen beszart a net. Király.
Aktív témák
- Temu
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- OpenMediaVault
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezt gyorsan pótolom. 

...
Komolyan.