Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bnss
veterán
Szép napot! Szép világban élünk, ez tagnap ismét bebizonyosodott. Képes volt ellopni a pénztárcámat egy ismeretlen, pedig egy kulcson, két igazolványon és pár száz forinton kívül nem volt benne semmi. Zárbetét csere megvolt már, biztos, ami biztos alapon.
-
Szép napot mindenkinek!
Új fejezet az ASUS P5PE-VM és a C2D E4300 ügyében: hiába ment ezzel az összeállítással sokáig a lap (2x1GB Kingmax DDR400 RAM, AGP Galaxy GF7300 VGA), most ugyanúgy nem indul, mint amikor az E2200 volt benne. De amikor kivettem mindkét RAM-ot, akkor sem méltatlankodott heveny sípolás keretében, holott azt azért illett volna, nem? Így kénytelen vagyok azt gondolni, hogy a lap elköltözött az örök vadászmezőkre. A táp egy új FSP 350W-s darab.
-
zolynet
veterán
ebédkém egy kis hómméjd szábvéjszendó
-
tildy
nagyúr
Ha cicáról van szó, akkor lehet-e hazsnálni a loved it kifejezést, vagy loved him/her kell?
-
fokukac
nagyúr
válasz
BITBOYS #34880 üzenetére
Majd mutatok róla képet...
A fejem meg... nem látszik rajta, de nagy fejem van
a különféle sisakokat, fejhallgatókat mindig a legnagyobb állásba kell kapcsolni.Amikor vettem a régi napszemüvegem - a szemműtét előtt egy nappal - akkor bementem az ofotértba, ahol volt egy falnyi, végigpróbáltam egy csomót, és mind szorított. Összesen kettő volt, ami jó volt a fejemre, az egyik 36 ezer volt, a másik pedig 75... az olcsóbbat vettem.
Ezért akartam újra olyat, mert tudtam, hogy az jó lesz.
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #34879 üzenetére
Nektek is az lesz, ha megsúgom, hogy majd talán vasárnap leszek megint gépközelben, nem előbb
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #34874 üzenetére
lehet, hogy ez lesz, de nem hiszem, hogy tolonganának érte.
-
Bubu79
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #34871 üzenetére
nem, még itthon, amikor szívtam magamba a tudást gyerekkoromban...
-
fokukac
nagyúr
Vettem az ebay-en egy Ray-Ban napszemüveget, mert az előző már kicsit leamortizálódott.
VAdiúj, de aukció volt, és viszonylag olcsón sikerült megszerezni, most jött meg a csomag.
Kibontottam, felpróbáltam, és kicsi!
Pedig a kódszáma ugyanaz, mint a réginek, azt hittem, hogy ha a kód ugyanaz, a szemüveg is teljesen ugyanaz, de nem.
Alig megy fel a fejemre... Mert akkora fejem van (kell a hely a sok észnek
)
kidobtam 15 rugót.
Megint.
f.szkivan. -
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #34859 üzenetére
mivan?
-
csapos2
addikt
válasz
kételkedem #34862 üzenetére
Na arról még nem hallottam. Mi az?
-
Psychonaut
veterán
válasz
bolondember #34861 üzenetére
T-Ű-Z-E-T!
kételkedem: Azt már az ősember is ismerte.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #34854 üzenetére
na mivan, feljöttél a pincéből?
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #34855 üzenetére
Hát ja, még szerencse
-
legiaap
félisten
válasz
parandroid #34854 üzenetére
Ez is igaz
-
legiaap
félisten
Az ilyen nagy melegeken gondolkozok el, hogy régebben is voltak nagy melegek. És régebben nem volt légkondi...eléggé gyengék vagyunk
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #34841 üzenetére
Mondjuk add nekem
-
legiaap
félisten
Ha jól van szigetelve vagy jól be van árnyékolva az az épület ahol laksz, akkor nincs is szükség légkondira.
Amúgy én sem szeretem a meleget, de most még 1 hétig legyen ilyen idő, mert megyek nyaralni.
Már évek óta nem voltam. Vagy nem értem rá, vagy szar volt az idő.
Talán most összejön. -
tildy
nagyúr
Utálom a meleget. Meg y a légkondi, de esküszöm az albim hidegebb légkondi nélkül.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #34841 üzenetére
nem tudod rátenni?
nem bele, rá! -
pohár
félisten
válasz
bolondember #34839 üzenetére
Hülyék ezek...
A procit nem lehet zúzás előtt kilopni belőle?Szép napot mindenkinek!
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #34833 üzenetére
Lehet, hogy a Dell hülyesége az egész. Én a notimban akartam billentyűzetet cserélni. Az egy dolog, hogy horror összegekért cserélnék ki, de ha én cserélném ki magamnak akkor a régit mindenképp oda kéne adnom a futárnak aki hozza az újjat. Éti ezt valaki?
Környezettudatosan a működő cuccokat bezúzzák.
-
Móci
addikt
válasz
bolondember #34836 üzenetére
Mondom én jár ezeknek a fejlövés...
Hogy lehet így pazarolni? -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #34835 üzenetére
van magyarázat.
női magyarázat: "CSAK!"
pedig a szakszervezet is küzd; minden eredmény nélkül.
se jótékonykodás, mi se vihetünk haza, SEMMI.nem értem én ezt...
-
kételkedem
addikt
válasz
biztosan van rá magyarázat, bár én sem nagyon találok rá!
Jótékonyan felajánlani iskolának, könyvtárnak, hajléktalanszállónak vagy mittudomén, de bezúzni
-
Móci
addikt
válasz
Ilyet bezúzni?????????????
Bakker ezek suliknak, óvodáknak milyen jók lennének! Hát még én hogy tudnék örülni ilyeneknek a könyvtárba! Nem a suli ledobott szarjaiból kellene várat építeni.
Ezek idióták. Nyertek egy fejlövést. -
bolondember
MODERÁTOR
MINDEN dell gépet.
vaeva milyenek. Optiplex 745 amin én dolgozom? kóró kettessel? KUKA. 725? zúzda!
csak gratulálni tudok.
egy újabb "pozitív" dolog a hápéba olvasztásunkkal kapcsolatban...
-
Móci
addikt
válasz
bolondember #34831 üzenetére
Nagy kár értük szerintem, bár nem tudom, hogy mekkorák teljesítményben, de amikor 300MHz-es, 128 sd-s gépet kell használni, akkor tudnék örülni pár 1GHz körüli kidobott gépnek. Csak sajna nem sok kerül ide, így mehetek fel a padlásra túrni 4 gigás vinyókat, 800-as gépeket... már ha van persze.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #34818 üzenetére
gondolom az, ami nálunk a dell gépeké - bezúzzák az összeset.
még elajándékozni, jótékonykodni se lehet őket. minden ilyen elől elzárkózik a vízfej.. :S
-
rarri
senior tag
válasz
csapos2 #34822 üzenetére
Akkor hajrá !
Móci : Nekem a legutolsó Csernus új könyve volt , " A Férfi " . Az is nagyon tetszett. Szeretem az olyan klasszikusokat is, mint az Úri muri .
Most sajnos mennem kell, mert még előkészítem az üvegeket, és még vár a
, a
, a
, a
, és végül a lekvárfőzés .
Tessék !
Sziasztok !
-
Móci
addikt
válasz
kételkedem #34818 üzenetére
Meleg lesz belőlük a kazánban.
Komolyra fordítva a szót, ha jól emlékszem, kerül belőlük potom pénzért eladásra pár darab.
rarri: nem rossz munka. 6 óra, csak ha jönnek a gyerekek, akkor unatkozom, mivel nincs hozzáférhető gép, de maximum olvasok. Nemrég az Úri murit kezdtem el, a másik könyv unalmas volt.
-
Móci
addikt
Nálunk nyitva van a könyvtár, mivel én vagyok most a könyvtáros.
Nem szokott lenni leállás, az original könyvtárosnéni jön mindig.
Selejtezés majd lesz, szerintem abban is fogok segíteni. Ráérek. Ha meg egyik sincs, maximum megszerelek pár gépet, telepítek egyet... -
Pacák
senior tag
válasz
Algieba #34779 üzenetére
Pálinka helyett fokhagymaolajjal, vagy valamilyen belsôleg is alkalmazható mentaolajjal ecseteld be az ínyedet. Esetleg, ha van otthon dentinox fogzásra - kisgyerekes családoknál szokott lenni - azt is használhatsz helyi érzéstelenítésre. Kamillás, kellemes íze van és mellesleg van benne lidocain fájdalomcsillapításra - lidocain érzékenység kizáró ok.
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #34810 üzenetére
Vagy leporolgatják őket ?
/ mondjuk a szovjet irodalmat .
minden évben ez van. Megyei Könyvtár, eszméletlenül nagy.
-
rarri
senior tag
-
Móci
addikt
Nem kell lekvárfőzéshez póló, csak óvatosan kell keverni.
Én megúsztam égés nélkül, pedig 2 nagy lábossal főztünk be mutterral, s én kevergettem végig.
A többi barack viszont a 120 literes hordóban erjed, várja a kifőzést.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- A rend őrei
- Fotók, videók mobillal
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- IP és konferencia telefonok (Alcatel, POLYCOM)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest