Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
kételkedem #49912 üzenetére
szvsz sokkal egyszerűbb a "fáradt gőz" részleget frissítgetni, egyszerűbb megtalá'ni
-
frame>24
addikt
válasz
venember83 #48922 üzenetére
pl. gázár-támogatást kapnál minden 3. kondibérlet után?
-
frame>24
addikt
válasz
zolynet #48658 üzenetére
Pedig eddig(
) semmi bajom nincs, csak hát ez egy fiatal srác, lendületes, és úgy tűnik, "barátkozós" is... Én most ezt nem ilyen drámaként fogom fel, csak picit meglepődtem.
Szakmailag nagyon nyom minket (ez itt most azt jelenti, hogy a PhD, mint kötelező cél és a cikkírás felé), és ez pedig jó és kell, majd még kiderül...Amúgy mi cricket + bull mastereztünk régebben.
szerk.: nincs próbaidő, 2 év van fix.
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
az az aktuális parám, hogy 3.-os biológusoknak kell majd mol.biosz gyakorlatot tartanom. tanárbácsi-geci...
-
frame>24
addikt
válasz
Pisztillus #47398 üzenetére
akkor az én e-penisem is jól van:
-
frame>24
addikt
válasz
venember83 #45705 üzenetére
nyilván nem az első hűtő teszt, amit látok, de nekem tényleg ezek tűnnek eddig legnagyobbnak, ezért pont most höppögtem egyet a témán.
de hogy nem törik szanaszéjjel ezek alatt a deszka?... -
frame>24
addikt
Hehh, majd nézzétek valahol meg a Rammstein új kilpjét, az a címe, hogy Pussy!
Legtöbb helyről már leszedték
Olyan kár, hogy itt a frankó link, és nem küldhetem be!
szöveg is elég érdekes -
frame>24
addikt
válasz
venember83 #44709 üzenetére
Neeeeem oda kell menni.
(há' nem a papokra vagy Te kíváncsi, kivéve, ha "kultúrfitnessz")
Este kell kimenni a belvárosba, meg adott beülős/szórakozóhelyekre. Meg az orvosi egyetemre!!!
"kör alakú török építményben" - LOL, a dzsámiban!(tudom, hogy poénból írtad)
(játszom itt a lokálpatrióta balfaszt, de hát érted...)
-
frame>24
addikt
válasz
venember83 #44705 üzenetére
persze, b+, ha csak a restiben nézel körül, nem is lesz öröm.
-
frame>24
addikt
válasz
venember83 #44702 üzenetére
Hát Pécsre olcsóbb...(én oda értettem
) De odafönn van a bánya
tildy: azok a norvég fiúk, akiket mi látunk, azok többsége irgalmatlan tukkadék, paprikajancsi és ronda. A svédeknél jobb a helyzet. Amúgy erről nemrég (s)írtam a nőügyekben.
-
frame>24
addikt
válasz
venember83 #44699 üzenetére
Kurvára el kéne jönnöd egyszer, azt' megnézi. Hidd el, én nem viccelek, de fokukac meg szokott erősíteni ebben a témában
-
frame>24
addikt
válasz
Sipi16 #44681 üzenetére
Így is van! Pécsre meg mán megjöttek a sok szuperszőke skÁndináv szépségek. Tegnap-tegnapelőtt véletelnül az orvosin volt munkám, és hát, jaJJ! Hát ott mászkáltak fel-alá, 5000 lux fényeséggel. Hihetetlen. És tudod, mivan? Akikre mi itthon csorgatjuk a nyálunkat, azok odafenn Oslo-ban, meg Stockholmban kurvára átlgos kis senkiknek számítanak. Én ezt soha nem fogom megérteni!
Te nem örülsz annak, hogy ott vagy fenn a valkűrök szülőhazájában??? A helyedben én szerintem 1 óránál többet el sem tudnék tölteni az utcán, meghalnék a látványtól... -
frame>24
addikt
válasz
dragonfx #44401 üzenetére
milyen az a szír verda? vmi ilyesmi?
-
frame>24
addikt
namost az a baj, hogy ilyenkor kaja után közvetlenül annyira el vagyok tottyadva a keringési redisztribúció következtében, hogy gyakorlatilag semmire nem vagyok képes, csak vegtatív funkciókra.
ilyenkor akár 1-2 h is eltelhet, mire valamennyire mahamhoz térek -
frame>24
addikt
Pofám leszakad. Miért kell ezt?
-
frame>24
addikt
Ha vót má', akkor bocs, kissé leesett az állam ---> csúszda vidió
fake, ugye?Tim82: kb. annyit tudok érdeni, hogy És miért jó ez néked?
-
frame>24
addikt
mindenki alszik. Há' hogy van ez? vezetek 400+ km-t, és még így is frankó vagyok, itt meg mindenki halott? (már úgy a fáradt gőzben egyáltalán)
-
frame>24
addikt
már atomtámadás ellen? az ellen tuti nem
huhuúúú, végülis vegyész ember dolgozhat azzal, hogy a vízbül veszi ki a Zoxigént!
-
frame>24
addikt
Voltam ma ilyen foglalkozás-egészségügyi vizsgálaton, mikor benyögtem, hogy hát vérmintákkal is kell majd dolgozni, gondolkodás nélkül már nyomták is bele a karomba a Hepatitis oltást.
Már tényelg nyugodtan mehetek kurvázni...NOT!!! -
frame>24
addikt
válasz
Pisztillus #42691 üzenetére
Miért jó moderátornak lenni?
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #42618 üzenetére
...figyelitek, milyen szépen megmondta nekem, hogy húzzak a halál f_ára a hülyeségeimmel?
Na, hát Ő Orsolya.
Egyébként má megszoktam. -
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #42613 üzenetére
...azt mingyá' gondoltam (már, hogy nem rúgtad arcon a munkásokat, stb)...ááá, de én jobb szeretem a modern technikát, ilyen célra is. Sokkal viccesebb, + az is viccesebb lenne, ha meg lehetne tenni.
Majd valamikor amúgy meg kell beszélnünk, hogy az milyen jellemhiba nálam, hogy tényleg 2 femtosecundum (1 fs = 10^ -15 másodperc) alatt cseszem fel magam mindenen, és akkor, ha nem is küldök el mindenkit, de kiabálok jobbra-balra
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #42601 üzenetére
De hallod, ezen meg szintén régóta jól mulatok, hogy ugye szakmád beliek mondják: ki kell élni a dühöt, meg nyűgöt, mert ha benned marad, árt:
Hát érted, akkor ennek fényében elképzelem, hogy így hirtelen dühömben (---> ezek nálam NAPONTA akár óránként vannak itt a melóhelyen!) minigunnal a kezemben kiruccannék az utcára, és osztanám az igazságot
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #42585 üzenetére
Azt egyébként én sem szoktam szeretni, hogy minden 2. weblapon beugrik egy segg, vagy egy csöcs, és ugye a működő ösztönös érdeklődés következtében marha mód el tudja vonni a figyelmet, de tényleg. Most képzeld el: pl. át akarom váltani a centrifuga fordulatszámát az adott rotor-sugár ismeretében g erőre, egy netes konverterrel, és tuti , hogy a 3. találatnál valami dombormű is be pop-uppol ott nekem.
Most ezek után váltasam meg a világot?!... ("reklámozzon Ön is nővel")
Ettől függetlenül nem frankó, hogy nyűgös vagy, és közben írod, mi meg szánalmasak vagyunk:
ezt tkp. sose értettem Benned, Orsi, vannak napjaid, mikor még itt a fórumon is bejelented, hogy szikrákat vetsz, és mégis, tovább hergeled is magad.De mindegy, én is szoktam hergelni magam, csak nem itt, szerencsére nekem erre itt vannak a munkatársaim.
-
frame>24
addikt
válasz
venember83 #41718 üzenetére
uhh, csúnyán benéztem
-
frame>24
addikt
válasz
Pisztillus #41038 üzenetére
Nagyon kösz!
-
frame>24
addikt
válasz
Pisztillus #41034 üzenetére
Naná, hogy megvan, há' azért kellett ennyit várni, hogy normális helyre léphessek le.
Megyek a' egyetemre. (aminek szintén megvannak a maga hátrányai egy magáncéghez képest, de az előnyei is, amik a jövőben elkellenek majd.) -
frame>24
addikt
válasz
venember83 #41032 üzenetére
...azon kívül, amit ide leírtam, vótak ott igen nagy szélhámosságok.
(meg hát mosmá' kéne szakmai kapcsolatokat normálisan építeni, PhD, etc...etc...)
Még visszavan a felmondási idő, azt' szervusz Jóska! -
frame>24
addikt
Hallod, fölmondtam végre a munkahelyemen!
Nem várom el, hogy most szétrepüljenek a fehér galambok olajággal, és mindenki megértse, mér olyan kurvajó ez, de visszamenni Pécsre nekem olyan, mintha valami űrkabinban sodródva hibernálás után visszatérnék a Mothership-re. Mintha így az Abyssból, a Voidból, vagy valami másik Plane-ről a civilizációba kerülnék. Vagy mittudomén!
(meg egyebek is, de az most mindegy)
Főnök első kérdése az volt:
"-És miért??" ()
ÁÁáhh, egyszer próbáljátok ki!
(valami több, mint egy év vót, mire a gondolat csírájából eljutottam idáig)
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #40972 üzenetére
Na, akkó majd szétnézek a nekem küldött infóid közt
-
frame>24
addikt
Bocs, hogy még lovagolok a témán, de a leírás sokkal inkább házipor allergiára utal; reggel cikákolsz, az alvás közben a párnáról beszipuzott por miatt, este meg lefekvés közben hemperegve vered föl ugyanazt.
Ugye kéne tudni, pontosan HOL és mikor jött ki rajtad először.
Nekem ilyen van, szerencsére "csak" a nyaralóban jön elő, mer' az ottani por váltotta egyszer ki, párnacsata után...
Namindegy. -
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #40851 üzenetére
és (#40849) fokukac:
hát wunderbar
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #40831 üzenetére
Melyik blogodat nem olvassuk?
A Magamról címűt, amit nagyon szerettünk, bezárattad, amit azóta sem bocsátok meg -
frame>24
addikt
bocs, de ez még idevág:
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember #40787 üzenetére
nem, de gondolom erre is "törekedni kell"
-
frame>24
addikt
válasz
tiv61us #40759 üzenetére
Hoppá-hoppá, ne felejtsd el, hogy a kurvanagy Amerikát, annak szellemi potenciálját pont az Európából kimenekült számtalan nemzet fiai, a zsidók, és igen sok(!) tehetséges magyar táplálta, -ja még most is. (A kiáramlás tart ugye, csak kisebb mértékben)
Egy olyan helyen, ahol nem kellett a török, a német, az orosz megszállásoktól szenvedni évszázadokon át, egy olyan helyen, ahol gyakorlatilag az IGAZI és EREDETI őslakosokat kiírtották háborúkkal, meg a behurcolt vírusokkal, betegségekkel, igen!!
A nagy Amerika, ahol mindeki él, csak épp az indiánok nem (nyomokban), gyakorlatilag egy gigászi össz-globális kolónia.
Elnézést, hogy nevetek. ---> a "sose valakik" c. részt fentiek után erősen mellőzendőnek tartom!!
-
-
frame>24
addikt
Mai napon Intelről szépen AMD-re váltok. Ha este írok, az mán az új cuccról lesz, ha működik, frissítem is a 'zadatlapom.
Majd meg kéne tanulni újra az AMD-rendszerek sajátosságait, néhány dologra már nem pontosan emlékszem. -
frame>24
addikt
Mé' mivan, valami légiparádé?
ja, biSZtos készülnek holnapra.
A Bessenyeiék, azzal 10 állandó pilótával együtt, akikkel a RedBull Air részt különböző neveken mindig megszervezik, hogy legyen miből bohoockodni...
(közben összeraktam magamban, de szori, néha(mindig) hangosan gondolkodom
)
MA kegyetlenül pineht vagyok, nem szabad engem 8 óránál többet alidni hagyni -
-
frame>24
addikt
Ittam bazmeg 2 korsó Krusovice-t, és MÁR kész vagyok, hát nem megy ez má' nekem. És még majd este kell majd mennem valahova dárenbézre dudorogni, legalábbis valszeg ez lesz.
Kérem kapcsójja ki!Bubu: Tihany télleg szép, vótá ott a levendulásba ottan? Izé.
Füreden meg ott vót 3 éve a nemzetközi algológiai konferencia na! De nem vittem posztert... -
frame>24
addikt
válasz
Sipi16 #38599 üzenetére
Ez ugyanúgy Vista, csak itt kijavították, befejezték azt, amit az összecsapott első kiadott változatban nem sikerült...
Én az egyik gépen szintén legális Win 7-et használok, csak igényelni kell a Microsoft honlapján. Release Candidate.Szerintem ez sem ér túl sokat, jó, van 1-2 hasznos új funkció, de a kedvenc dolgaimat továbbra is winXP kompatibilitási módban kell futtani.
Állítólag nem lesz több Windóz, valami Midori lesz az utód a W 7 után.
-
frame>24
addikt
válasz
Sipi16 #38402 üzenetére
K-lite codec pack és a hozzá adott Media Player Classic (utóbbi 2 féle változatban is van, telepítésnél választható)
-
frame>24
addikt
válasz
frame>24 #37385 üzenetére
A vacsorákat leszámítva elég *fos* hét volt ez a mostani...
De b+, hogy Örkényben mi volt!
Érted, a legtöbb helyen a bejövő szennyvíz-átemelő szabad téren van, nyilvánvaló okokból. Erre pl. fent említett helyen odaépítettek egy téglaházat a befolyó pumpa és fizikai szűrő fölé... Hát szerinted mi szag összegyűlt ott, b+ ?! És akkor még egy kurva vödröt is alig akart adni a telepvezető, azt várta, tartsam a fos kis 1 dl-es minta-edényt a 30cm átmérőjű beömlő cső alá, ahonnan csak úgy fröcsög a szaros víz minden felé! Megvártam, míg átnyomja az adagot a pumpa, és így is a vödörrel majd' könyég nyúltam abba rohadtos-fosos-gedvás falú elő-tároló medencébe...Akkor ugyanezt mégegyszer a Hernád községből jövő cuccal...
Én nem tudom, éreztem már 1-2 bűzt, (mikrobi laborban dolgozok, stb.), az egyik főnök, aki velem volt, szintén: ő még ATEV-telepen (google it) is járt, pedig annál rosszabb nincs, ott meg állati hullákat dolgoznak fel kényszerből, de ez az Örkény, ettől még ő is kikészült... Hát mindketten kis híján sugárban hányva léptünk ki onnan, haza is jöttünk a halál f*ára, a maradék 3 helyen már nem voltunk, reprezentatíve így is bőven megvolt a főváros környéki térség. Blöerf.
A debreceni telep viszont elég modern, a látottak közül a legtisztább és leggondosabb volt.
(voltunk még nagyon sok kisebb község telepein is, mozaikosan vannak tragikus és nyugtatóbb állapotok) -
frame>24
addikt
válasz
venember83 #37394 üzenetére
hát épp ami Debrecen környékén van + úgy egyáltalán a 4-es főúton, akár az is lehetne!
-
frame>24
addikt
Holnap ilyen cross-country mintavételi körútra megyek:
szekszárd - Szeged - Békéscsaba - Debrecen, akkor pest felé Vác, Szob, Dabas, (...) Dombóvár - szekszárd, nagyjából, + a városok közti kisebb szennyvíz telepek is...Már ideges vagyok, mer' 4 napon át vezetni nekem nem fun, de majd meglátjuk. Illetve, aki velem jön munkatárs, az meg szokott hülyülni autóút közben, múltkor is hangosan kiabáltam vele, pedig a főnököm...
Na ez a téma!
Jaj! apropó: az M0-ás keleti szektora elkészült már RENDESEN, járható?? (bocs, ha nagyon lemaradtam, de nem járok folyton arra)
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember #36966 üzenetére
ehhe, nekem a Tesla roadster tetszik a legjobban, kb. mint egy sugárhajtőmű
-
frame>24
addikt
Ez mekkora kamu. Jah, lyukat üt a járdába a METEOR, utána meg ott mutatja a pici darabját. Mintha nem párolgott volna szarrá az egész egy pillanat alatt, ha télleg betalál. (kezén meg van egy pici horzs, ühümm)
viszont ezen a kommentenm jót röhögtem:
"Rám meg átlagon alúli jövedelem esett. Nem tudom, kinek esik rosszabbul?! " -
frame>24
addikt
Így néha elgondolkodom, hogy mi visz rá embereket, hogy pont itt nyissanak pl. CIB Bank-os kétes ügyeket tárgyaló témát. Mér ide? Vagy hogyan gondolta ezt? 6 napos reg.-gel?!
MI lehet az ő agyában, hogy egy IT forum fáradt gőzébe, ami általában a lazítasról szól, berak egy ilyet, mint topik? -
frame>24
addikt
válasz
bolondember #36353 üzenetére
max. egy sírótopikot ér itt...azt sem
Magyarországon az állásokat NEM valódi relevancia, tapasztalat és jártasság alapján osztják. Hanem ipam-napam alapon. Kinek vagy a lánya, kivel kocsmáztál együtt. Ez a helyzet. IGEN, vannak kivételek. Nagyon kevesen. (Volt egyáltalán kor, mikor itthon nem ez ment?)
De ezt Te is tudtad, szerintem. -
frame>24
addikt
Nem tudtok véletlenül egy olyan, vízben oldódó, lehetőleg nem mérgező vegyületet, aminek magas abszorbanciája (fényelnyelése) van úgy a 200-400 nm tartomámyban (UV-B és -C)??
Az se baj, ha nem a teljes említett tartományt fedi le, csak van egy csúcs ~330, valamint 260-280 nm-nél(azé' nem kell annyira komolyan venni, hogy itt keresem a választ, csak lefáradtam)
-
frame>24
addikt
Vannak számok, amiket rövid idő alatt évek múltán is egyszerűen szarrá hallgatok.
Előbb a guitar cover-t linkelem, a kíméletesség kedvéért.
És itt az eredeti szám(klip)
Az a gitár téma, amivel indít, áhh! (nem tudom, mennyire nehéz ez, de kuravjól hangzik) -
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz
Pisztillus #34012 üzenetére
Rendben és kösz! (persze sejthető volt, de NA!)
-
frame>24
addikt
tildy, azt ugye tudod, hogy ebből kb. semmit nem értettem...
Na mindegy, mára már ne erőltessük, de toll a modik fülébe, mert ez olyan, mint mikor a bakter elalszik a sorompónál...amúgy az egész vasárnap este mindig ilyen, alig van IT(T) élet, pedig normálisan ilyenkor már senki nem bulizik, biztos a hétfő...(na és? a hétfő miben különbözik a többi munkanaptól
)
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest