- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #8786 üzenetére
Húvazze - ezzel egy tetanusz...
Gyümölcspárlatos gyóreggelt!
Hull az eső odakünn szomorkásan, de még mindig jobb, mintha a hó esne
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #8796 üzenetére
Én is, úgyhogy értelmetlen a hsz-ed a mérettel kapcsolatban
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #8794 üzenetére
Nincs kérdőjel
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #8788 üzenetére
nem játszottam sokat, csak egy negyedet. s ezalatt nem volt alkalmam pontot dobni, viszon a csapat egyöntetű véleménye szerint pont időben mentem be levédekezni az atomcentert, s leszedni előle sok esetben a lepattanót - hasznos ember voltam.
boka köszöni szépen iszonyatosan fáj... de örül, hogy részt vehetett a ma estében
diclofenac megy rá hamar, hogy érezze a törődést
Dylen: már megint a cica...
lol
-
Dylen
senior tag
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Winner_hun #8786 üzenetére
Én mondtam, hogy szép darab...
Amikor megjött, azért egy kicsit elkerekedett mindenkinek a szeme, s egyöntetű volt a vélemény: Ebből sem kérnénk egy inyót!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #8550 üzenetére
-
NoLF
veterán
14 ponttal nyertünk
ez volt az első és utolsó meccsem az idényben, mert vége
elmentünk utána sörözni, 6 féle sör, 34 perc alattójee
-
ToBeY
nagyúr
Behalt a szerver fák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #8780 üzenetére
Az. De jobban bírja a bőröm mint a gumit
-
Mawyx
őstag
Hogy lehet vki ennyire idióta, hogy 1ft-os min.ár nélküli aukcióra rányom 5ezret?
-
kételkedem
addikt
Jó gályázást sasnak, macinak.
-
Jó gályázást sasnak, macinak.
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #8773 üzenetére
Természetesen !
És most el, meló . Mindenkinek további szép estét kívánok !
-
Bubu79
addikt
-
RexpecT
addikt
Mik vannak..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #8758 üzenetére
Mi 170-en vagyunk, de csak kb 100-an jönnek el. Talán lesz valami pezsgés, mert 6-kor kezdődik, de mi 4-kor kezdjük
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #8759 üzenetére
Nálunk is lesz !
Nekem egy tiramisus Carolans krémlikőr figyel a szekrényemben.
Norbi : 4 ember ideális mulatozni.
-
válasz
venember83 #8753 üzenetére
Nálunk ilyen veszély nem fenyeget mindket azért, nekünk van kannás borunk, meg kommersz pájinkánk
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #8753 üzenetére
Miután a dugóban mozgásképtelenné vált autóját otthagyta az autós az út közepén, biztosan lenyomott fél liter vodkát mérgében!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8752 üzenetére
Azért szerintem inkább a vodka volt a ludas.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8749 üzenetére
Itt ilyen az Alkotmány, ezt megengedi, és nagyon sok román dolgozik 8-9 hónapot kint Olaszországban, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban stb. Ja, különben G. mellett szólt, hogy nagy valószínűséggel olyan miniszterelnököt hozott volna, aki legalább polgármesteri szinten eredményeket ért el, az amúgy szép, de lerobbant Szebent nagyon ügyesen felújította az úriember, talán tehetett volna valamit az országért is. Persze mint mindig, kérdés, mit hagyott volna a többi kolléga, túl sokat nem szabad, mert akkor az avantgárd szemlélet miatt könnyedén repül a reformer, nehogy túl sok vizet megzavarjon.
-
Szép jó estét mindenkinek!
Jön a tél! -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #8748 üzenetére
Kár, hogy nincs happy and!
S ezt még hadd osszam meg, B. a külföldön élő románok szavazataival nyert, ez is érdekes azért.
Azzal egyet értek, hogy azok is szavazhassanak, akik ideiglenesen külföldön tartózkodnak, nyaralnak, vagy mittudomén. De aki külföldön él, az miért szavazhat jelen esetben a román elnök személyéről? Nem ott él, nem az ő mindennapjait befolyásolja a döntés! -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8746 üzenetére
Qrvára. Ha már felhoztad. Van ugye Băsescu, meg Geoană, továbbiakban B. és G. Nos, az egyik jelölt (G) szavazóbázisa Románia déli (Havasalföld) és keleti része (Moldova), míg a másiké (B) inkább Erdély, de jelentős támogatottsága van a fővárosban is. Előbbi dolog miatt szerencsésebb lenne B. elnöksége, mivel ugye jobban kiszolgálja a nyugati régiót, a szavazó bázisát. Azonban ez az ember buta és rendkívül hataloméhes, nem mellesleg pedig beszédei ellenére ugyanolyan korrupt, mint bármely más politikus. Ellenfele mellett szól azonban, hogy az legalább művelt, őt legalább fogadja a francia, német stb. államok vezetője, B. persona non grata mindenhol, G. legalább beszél idegennyelveket is. Azonban (mert ugye itt is van hátulütő) a nagyrészt nyugati megyékből befolyó adót (mert ugye itt vannak a költségvetésbe legtöbbel beszálló megyék) utóbbi nem folyósítja vissza, hanem a déli és keleti térségek fejlesztésére költi. Szóval akkor ki a jó nekem? A hülye, vagy aki szexualizál csak viszi a pénzt és szexualizál fejleszteni az otthonom infrastruktúráját (utak, vasút, kórházak, stb.)? Egyik se. Ja, magyarok iránti szeretete mindkettőnek konvergál a nullához, tehát ebből a szempontból is eléggé kiegyenlített a helyzet.
Tudtommal viszont B. nyerte a választást, bár megy itt is a szavazatszámolgatós mese. S ezt még hadd osszam meg, B. a külföldön élő románok szavazataival nyert, ez is érdekes azért.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #8744 üzenetére
Ha Mircea Geoana lett az elnök, az mennyire jó? Úgy értem személy szerint neked.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #8744 üzenetére
Kifejezetten akkor, ha a szélvédőre kerül.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #8732 üzenetére
A driver, amit telepíteni akarsz win7-hez, az melyik? Mert még az lehetne megoldás, hogy beviszed melóhelyre a gépet (vagy ide
) és hagyod, hogy a win7 szedjen le magának megfelelőt. Ezt a részét ugyanis elég jól megcsinálták. Nálam a GF7300 - ATi 9600 csere nem hozta zavarba, felment a netre, lehúzta az új drivert és újraindítás után azóta is simán megy.
-
zoltanz
nagyúr
Monjuk hallottam olyat, hogy betörtek egy közértbe és csak a csokoládét rabolták el, node az milyen szívtelenség elrabolni a gyerek ajándékcsokiát.
Vicces mikor betörtek a Románok mo -ra elrabolták az összes telefont, hazavitték és csodákoztak hogy nem tudják használni nincs kiépítve sem...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #8739 üzenetére
Most úgy őszintén - ki tart otthon százezreket, milliókat a dunyha trezorban? Csak az elmebetegek.
A műszaki cuccok nem érdekelték őket, pedig lett volna mit, kb. 200k értékben vittek el ékszereket - még mindig soványnak mondanád a zsákmányt?
Tényleg csak nekem tűnik abszurdnak, hogy valaki még a Mikulás csomagot is lenyúlja miután kipucolta a fiókokat?
zoltanz: Hogyne - meg a kocsmában berúgó betörő, akit reggel reggel, nyitáskor találtak meg...
-
kételkedem
addikt
Csak a romantikus karácsonyi mesékben szerepel az a betörő, aki bemegy, szétnéz és ha nem talál semmi értéket, akkor inkább ő hagy az asztalon némi pénzt. A valóság egészen más. Sok bolti szarkát fogtam (tudom, a kettő nem azonos), mind gátlástalan, erkölcsi érzék nélküli sunyi gazember. Legyen szó nyomorban élő vagy jómódú tolvajról. Sőt az dühített igazán, mikor a felékszerezett, jól öltözött jóságos nagymama lopott, aztán mikor elkaptam, még neki állt feljebb!
Egyébként tényleg akkor járnak jobban, ha ismeretlen tettessel záródik az ügy, úgy a biztosító térít valamennyit.
-
Bubu79
addikt
B+ ezt nem hiszem el...
Kollégáékhoz betörtek pár napja.
Műanyag nyílászáró ( ablak - kertes ház ), enyhén megfeszegetve, alig valami maradt utánuk.
Bementek, szétdobáltak mindent a szobában, szekrényeket feltúrták, magukhoz vették a fellelhető készpénzt ( 25k ) és az ékszereket, amit találtak, ezen kívül semmihez nem nyúltak.
Illetve...
A spájzból eltűnt két Mikulás csomag, és két tábla Milka csoki, valamint egy üveg Tokaji Aszú - a mellette lévő átlag asztali vörösbor nem érdekelte őket.
Milyen kib@szott betörő visz el magával csokit a lakásból? Milyen tetves, sekélyes lelkületű ember képes elvinni még a Mikulás csomagot is valahonnan, ahová a amúgy sem hívták meg? Milyen megélhetési, nem idén lebarnult pöcsköszörű képes ilyesmire?
És mit mondtak a rend éber őrei ( miután fekete porral még raktak egy lapáttal a rumlira, amit a kb. 10 percig bent lévő elkövetők hagytak )?
Hogy jobban járnak, ha nem lesznek meg az elkövetők, mert akkor fizet a biztosító - egyébként polgári peres úton kéne visszakunyerálniuk a javaikat a nemmondommegmilyen elkövetőktől...
Gyönyörű - esszem f@sszom megáll...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #8713 üzenetére
hát, csak éppen fel se mászik a gépre...
ez valami fenomenom, vagy mittomén. :S
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #8730 üzenetére
Jaaj, jó
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #8727 üzenetére
Ne viccelj már - ilyen esős időben maximum sárdagasztós irányba lehet elmenni
Amúgy pediglen [link]
Bon3ss: Nem azt mondtam, hogy kösd be vénásan a Kanizsai Sörgyárat...
Mod.: Ja igen, a NoLF-féle számrendszer...
-
bnss
veterán
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #8725 üzenetére
Ha most elmegyünk a csürdöngölős irányba....!
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #8725 üzenetére
??
-
nike_
addikt
ihaj csuhaj
-
Pisztillus
senior tag
válasz
zoltanz #8721 üzenetére
Pontosan ez az egyik ilyen húzás. Simán el tudom képzelni alaplap fronton is, hogy - legalábbis akkor, amikor a 9600-as kártya kijött - a nép a most már gyengébb nVidia chipsetes lapokat vegye AMD proci alá is. Nem fogja, mert az AMD 7xx sorozatú alaplapi chipkészletei nagyon jók - még szép, hiszen saját procijukhoz csinálják.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #8713 üzenetére
Már az NV le is tiltotta a driver -eiben az együttműködést az ATi kártyákkal ha fizikázni használnák... Korrekt lépés, öldöklő a veseny...
-
bnss
veterán
Szebb napot, sikerült megázni elég alaposan.
(Igaz, erről csak én tehetek, mert lusta voltam esernyőt magammal vinni.)
-
zolynet
veterán
látom nektek jól megy az oldal ... nekem van hogy bejön (tom új db server)
ma már ez a második alkalom h bejön -
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #8706 üzenetére
Amióta az AMD felvásárolta az ATi-t és így az nVidia konkurenciája lett, még jobban el tudom képzelni az ilyesmit. A másik lehetőség (az ATi-nál van ilyen): a legújabb meghajtóprogramok nem feltétlenül támogatják a régebbi kártyákat - ez is bejátszhat, bár ennek ebben az esetben (a win7 szempontjából legalábbis) kicsi a valószínűsége.
tibi666: Ezzel nem vagy egyedül... Én is hasonlóképpen jártam a már említett MSI Radeon 2600 Pro-val: a Sharkoon Temptation-ba nem fér be a passzív hűtője miatt. Ez ugyanis kicsit magasabbra nyúlik, mint a kártya maga, és elakadna a ház keresztmerevítőjében. Ha nagyon akarnám, meg tudnám barkácsolni, de nem akarom. Így most a GMA950 viszi azt a gépet (amit az integrált HD3200 megesz reggelire - és még éhes is marad), de csak addig, míg nem veszek bele egy 43xx kártyát (low profile, hogy biztos elférjen
).
-
tibi666
senior tag
gondolkoztam rajta, de az a baj, hogy pont a kivehető winchester tartó van útban.
az egyik 3.5"-osat be tudnám tenni a 5.25-ös meghajtó alatt lévő floppy helyre, viszont a másik winchesternek nincsen hely.
arra is gondoltam, hogy ezt egyszerűen ráteszem egy ilyen antisztatikus szivacsra, de az sem lenne tökéletes megoldás.meg lüke voltam, és nem néztem meg, hogy a pci-express riseren hol van a pci-e slot. pont középen, így gyakorlatilag a 2 slotos hűtésű kártyák érintkeznek az alaplapi csatlakozókkal. emiatt nem tudom bedugni a kijelző csatlakozóját, meg az előlapi panel usb-t, audiot, firewire-t sem, és nyilván a hűtés sem optimális. marad a rövidebb, 1 slotos hűtésű kártya.
-
tibi666
senior tag
akkor most ide írnám be, hogy vettem egy 8800gtx-et, két órát szereltem a házamat, majd kiderült, hogy sehogysem fog beleférni. asszem megkaphatja a nap szopása címet.
amíg nem sikerül elcserélni valami másra, tolhatom tovább az integrált hd3200-al.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #8700 üzenetére
amúgy meg neámmá, h 2009 végén még legyen ilyen ikszatkák legyenek..
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #8702 üzenetére
Csak vigyázzanak, a nagy csapkodásban nehogy egymást, vagy magukat rakják ki
Véncsont: Én csak egyvalamitől függök, de attól nagyon...
Kötél+akasztófa kombó
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #8697 üzenetére
Indítás elött mély lélegzet, tudsz rajta ruhákat szárítani, más nem, és milyen modern.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged