Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem mellesleg most olyan tecsós fadobozkás "french camembert"-t vettem, hogy levágtam a tortából egy kis szeletet, hát nem kifolyt a kérgéből..
muszáj bekanalaznom ami kifolyt, de tanulság, hogy ezt csak élére állítva tárolhatom 
hálistennek én jó néhány éve leszoktam a trappistáról, pontosabban a trappistának csúfolt sajt-túró selejtkeverékről, bár nem mindig van kedvem a kellő pénzt kiadni a megfelelő sajtra, de ez 250 g és 489-be fájt, és istenkirálybrutál jó.
ééés, megtaláltam azt a sajtot, amit nemrég franciaországban ettem reggelihez. most perpillanat nem emlékszem a nevére, de szintén tecsóban 1450 Ft egy 20 dekás szelet matt francia fóliacsomagolásban, és a sajt kérge olyan, mintha prézli lenne, de persze nem az. amúgy meg keményebb sajtféle.
amúgy van jó trappista is, de annak nem 899 Ft kilója, és sajna nálunk nem kapni.
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
muszáj bekanalaznom ami kifolyt, de tanulság, hogy ezt csak élére állítva tárolhatom