Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #22399 üzenetére
Honnan nézve? Hivatalosan Magyarország Tiszától keletre eső része Tiszántúl.
-
venember83
nagyúr
Tiszán innen, az Tiszától keletre, igaz?
-
Tim82
félisten
Elvileg már vannak "Thinkpad" brand alatt futó AMD-s Lenovo modellek, de hogy ezeknek mennyi valós közük van a brand-hez, az kérdéses.
Szvsz notebook-nál nem az Intel/AMD faktor legyen döntő, hanem az adott platform ár/érték/teljesítmény/hatékonyság aránya, de ez az én véleményem.
12" egyébként nem olyan kicsi.
-
bnss
veterán
Vannak fenntartásaim a használt notebook vásárlással szemben... Ezek még csak távlati terveim, amíg működik és kiszolgál a jelenlegi szerkezet, addig nincs lehetőségem cserélni.
A 12" nem biztos, hogy a legideálisabb számomra, talán a 13,3". Amíg nincs aktualitása nem igazán mélyülök el a témában, mert csak előtör a birtoklási vágy.
(Csak zárójelben és off-ban jegyzem meg, hogy inkább az AMD-féle Tigris platform felé húz a szívem, arra még egy kicsit várni kell. Kérdés, hogy készül-e majd Thinkpad köntösben.)
-
-
pohár
félisten
Fáj a torkom... grrr
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #22340 üzenetére
Bocsánat, valóban.
Tim: még kicsit odébb van, mert 14" feletti notebook szóba sem jöhet, így a költségek "exponenciálisan" megugranak. Sajnos.
Pisztillus: csak vicceltem.
---
Jó étvágyat a vasárnapi ebédhez, illetve szép napot!
-
tbs
addikt
Nem, változatlan formában jön ki. Csekkelheted: libazsírból 1-2 deci-t húzz le, nem olyan borzasztó, aztán csekkeld a székleted. Ami igen hamar ki fog jönni, és viccesen zsíros lesz.
Télen a legjobb: forró, habos zsír, kis kenyérrel.
Szerk.: öööö... Nem teljesen változatlan formában, mert kavarodik ezzelazzal...
-
Szép napot mindenkinek
Telefon ügyben kérdeznék meg 1-2 ittlévőt (tudom van totyikja) az LG KP502-es telefon jó vételnek számít ? (Samsung E-250-est váltanék vele), igazából amit láttam negatívként róla az sms írás, na azt nem nagyon használom (ja és zsebben hordom a mostanit, gondolom az LG-vel ez nem a legjobb ötlet)
-
tbs
addikt
A zsírt, amit megeszel: nem tudod megemészteni. A zsír ami rádrakódik: a szervezeted állítja elő - szénhidrátból.
(A lipidek nem nagyon szívódnak fel, icipicit csak, határeset mennyiségű zsíroldákony (pre/)vitaminkupacokat visznek a szervezetedbe. Ellentétben a cukrokkal, amik már a szádban elkezdenek felszívódni.
)
Vén83: egy bizonyos kor fölöt már nincs remény. Segítsél nyugodtan...
-
t1
veterán
válasz
kételkedem #22377 üzenetére
Én se semmit
-
tbs
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #22367 üzenetére
az a búzasörök legalja
akkor már oettinger.
-
Mawyx
őstag
Ti is kiszáradtok télen? Nem győzöm krémezni magam, de ma nem is voltam még kint, de hámlik az orromról a bőr, a körmöm tövénél is, száraz és kellemetlen.
-
AMD Power
titán
Jó reggelt mindenkinek!
Végre most vasárnap nem dolgozok!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem #22364 üzenetére
Itt süt a nap, mintha tavasz lenne..
Valentin nap van de jó...
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83 #22337 üzenetére
Csupa hasznos info, thx
-
kételkedem
addikt
Bejegyzés a hajónaplóba:
ismét eljött a vasárnap, ismét havazik. egyre kevesebb az élelmünk, már a reményhallal szemezünk. az fog utoljára meghalni -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #22362 üzenetére
Hát ki bizony
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #22360 üzenetére
Hát akkor kihúztam az IJ kártyát...
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #22359 üzenetére
Üdv a biszexek között!
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #22359 üzenetére
Téged mindenki megbélyegez.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PH-User #22357 üzenetére
No jóvan, azért a 2. vh-s Merlinek is nocomment kategória [link] Az se tök normális aki ezekhez ilyen közel áll, és még hallgatja is
Na de a csúcs, és ezzel fejezem be mára, hogy én asszem nem biztos hogy egy ilyen csoffadt targival tartanék meg egy sugárhajtóművet, de fene tudja...[link] Viszont többször érdemes megnézni. Először a lángot és a füstöt. Aztán ahogy emeli az egész cuccot, de főleg hogy ejti le a végén. Aztán ahogy szárítja szépen az aszfaltot. Majd végül a leállításakor érdemes visszamenni a legelejére mennyi kerozinnal kezdteUgye milyen jó közel van a "kipufogóhoz" az üzemanyag?
Mondom én hogy nem normálisak -
Amikor először láttam ezt a videót,akkor 200w hangfalakkal volt összekötve a gép.
Enzo-nál majdnem összehugyoztam magamDurva volt,Merci sem kismotorral szerelik,de mellette eltörpül.
Luxusautó show-n láttam élőben egy enzo-t.A féktárcsája nagyobb volt,mint a fiestám kereke.
Egy FXX még durvább,bár a kedvencem az F430 tunero.
Top gear Jeremy szerint minden idők legjobb kocsija F40.Manuális váltó,semmi elektronika és megy mint a golyó.Érdekes. -
BlacKSouL
addikt
válasz
grabber #22349 üzenetére
Én egyszer egy kiállításon hallottam egy F50-est, egy Diablot, és egy Zondat egy sportcsarnokban. Az F50 hidegen hörgött, és 3 percig nem volt 2 egyforma ütem
Minden egyes ütem más hangot adott ki. Mikor meleg lett már ok volt. Mögötte álltam 1,5 méterre. A Diablo dettó, de az nem hörgött, hanem csattogott. Mintha 200 kilónyi vasat forgatnának egy nagy acéldobban. A Zonda meg nem igazán leírható. Hidegen visít, utána morog, melegen brummog.
-
BlacKSouL
addikt
baaaazmegg, most figyelem Függetlenség napjában: aszondja vadászgép hívójel: "..visszhang 2, visszhang 7: fedezzék!.."
ha már a delta- foxtrott megmaradt, akkor az echo miért nem tudott? -
Csabee.
nagyúr
A ph amúgy tárol ip címeket?
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #22334 üzenetére
Megígérem, ha megnyerem valamelyik lottó főnyereményt...
venember: szégyellem is magam, de már van egy, amiről éppen elkövetem ezeket a sorokat.
Tim: megbélyegezzünk az almás géped miatt?
szerk.: a mai napra ennyi volt a kockulás, jó éjt!
-
PH-User
addikt
válasz
venember83 #22337 üzenetére
Remélem meggyógyul.
-
venember83
nagyúr
Hmm, hirtelen eltűnt a nagylábujjam körméről a feketeség ma estére. Nem, nem a mosástól, azzal már próbálkoztam hiába. Most már csak azt nem tudom, hogy akkor meggyógyul, vagy leesik.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #22334 üzenetére
Látom, hígul a közösség.
(ÉKE!
)
-
Tim82
félisten
-
venember83
nagyúr
Nem. Vagyis nem éppen. Saját blogban volt, de mivel kvázi ismeretlen (tehát objektív) tag azt írta, hogy dobjam ki címlapra, hát elgondolkodtam, és megtettem. Hogy kiemelt lett, az külön meglepetés volt számomra, és örülök is neki, még akkor is, ha kevesen szólnak hozzá az íráshoz.
-
Tim82
félisten
válasz
Racecam #22326 üzenetére
Nyugi, viccelődtem.
Ez van, a Logout még mindig a PH! "függeléke" valamilyen szinten a látogatók szemében, ennek megfelelően a szakmai jellegű cikkekre nagyobb a kereslet.
Egyébként annyira nem lehetett sz@r a cikkem, ha annak idején Rudi megemlítette a Logout-tallózó írásában.
-
Racecam
nagyúr
Igen, ezzel kapcsolatban jutott az eszembe, de a jelenség egyáltalán nem új. Mondhattam volna, hogy kb. erre is számítottam, ami elég szomorú szerintem. Nyugodtan megjelentethetnék a nevem alatt egy kevéssé ismert novellát, vagy verset egy Pulitzer, vagy Nobel díjas írótól, egyrészt senkinek sem tűnne fel, másrészt az értékétől teljesen függetlenül nem sokan olvasnák, mert sokan rákattintanak, ja, csak egy vers, kit érdekel? Na ez a szomorú.
Egyébként természetesen nem Rólad beszéltem és nyilván nem célzás akart ez lenni ebben a topicban senkinek, csak valahová be kellett írni a kesergőmet.
-
Winner_hun
félisten
Tegnap este kezdtem el és direkt úgy csináltam meg hogy könnyen változtatható legyen
A legjobb ha csinálsz egy printscreen-t és painttel (vagy valami képeszerkesztő programmal) bejelölöd a területeket hogy mi milyen színű legyen. Bár lehet csinálok majd egy sablont számokkal és akkor csak a számokhoz kell a színt megadni -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #22315 üzenetére
Egy perc? Napok óta ezzel tökölsz, nem?
Nyugi, én egy hét alatt se tudnám, nem tudom hogy kell -
PH-User
addikt
válasz
Winner_hun #22315 üzenetére
És hogy lehet olyanná változtatni? Lehet, hogy nem figyeltem, de nem tudom a titok nyitját.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #22307 üzenetére
Ollé, lányoknak lesz rózsaszín
-
Racecam
nagyúr
Tök nem ide tartozik, csak egy kis kesergő...
Miért van az, hogy a mi kis "kockáink" legalább hétvégén nem tudnak egy kicsit lazítani. A mai Logoutos írások közül a "két magos vagy négymagos" processzorról szóló nagyon tisztességes lekérést produkált annak ellenére, hogy nem is volt kiemelt. Ez nem baj, sőt nagyon jó, örülök neki.
De az, hogy egy igazán élvezetes írás, kitűnő fényképekkel egy csodálatos helyről, nem mozgatja meg a olvasók fantáziáját, kissé lehangol. Ha már kimozdulni nem mozdulnak ki sokan és csak a meleg szobában, zsibbadt fenékkel vakulnak a monitor előtt, legalább gondolatban szállnának el szebb vidékekre a fantáziájuk szárnyán és egy pillanatra legalább lazítanának egy kicsit.
De ez nem fog megtörni. Továbbra is, ahogy terveztem, hétvégén olyan írások lesznek kiemeltek (amennyiben természetesen lesznek ilyenek), amelyek nem hardverekkel és egyéb technikai dologgal foglalkoznak, hanem azok, amelyek túlmutatnak ezen és az életből merítenek, az életről szólnak.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #22309 üzenetére
-
Ramius
őstag
válasz
psszt már...
-
kételkedem
addikt
válasz
ah! retinasérülést szenvedtem, és a pálcikák is leváltak a szemfenekemről
(#22298) BlacKSouL [link]
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #22305 üzenetére
Akkor ahhoz csak türelmet és kitartást kívánhatok.
Tothgera30: ez igaz, szerencsére nem kellett ennyi időt szöszölnöm.
winner: kissé perverz ez a rózsaszín design, nem?
-
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #22302 üzenetére
Egészségedre, és hasonló szép estét! (Ha gondolod, kívánok mellé Windows telepítést is.
)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Winner_hun #22299 üzenetére
Ez mérjó ?
-
venember83
nagyúr
Jó estét. Birra Moretti. Meg kell igyam, mert még megromlik.
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun #22299 üzenetére
Hát én maradok az újnál
Aktív témák
Hirdetés
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest