- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
dgyuri0123 #84396 üzenetére
Ja és akkor majdnem annyiba került az 55-ös, mint az LG C2. - nem tudom mikor volt, amikor én néztem, akkor 130e-el olcsóbb volt a TCL, nekem így sem érte meg. Mint írtam, lehet vele tévézni, "lehet nézni", de akkor sem OLED. Ha sokáig nézed és nézel egy olyan filmet vagy sorozatot, amit OLED-en megszoktál majd nézed az LCD-n, akkor biztos, hogy sötét jelenetek esetében lesznek olyan dolgok, amiket elsőre nem veszel észre, de azt érzed, hogy hiányzik valami. Később jössz rá, hogy valóban "eltűnik" egy-két dolog a képről.
263e forintért ilyen jó tévét a világon nem kapni és szinte feleannyiba kerül, mint a C2. Ez azért ad "némi" előnyt neki nem? - akinek fontos, hogy olcsóbban legyen egy jó TV-je, akkor igen. Most sem venném meg az oleddel szemben. Jó az ára, de csak, akkor, ha azt szeretném megvenni.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- A nagykirály! Logitech Z 5500 5.1 THX aktív hangfalrendszer
- Steelseries Arctis 7P+ Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest