Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AldoWinnfiel
csendes tag
Sikeresen megérkezett az LG OLED B2-es tv 55-ös méretben csütörtökön, szóval leszámítva a családi és egyéb programokat, volt időm beállítgatni, használni, élvezni. Az előző tévém egy IPS Sony Bravia volt, szerettem azt is, vagyis szeretem azt is, mert az meg a nappaliba került át, a sportadásokhoz tökéletes lesz.
De azért ez az OLED más szint. Nyilván egy ilyen panel után a 'végtelen" kontraszt tűnt fel, megnéztem pl. a 65 című filmet, hát az a Sonyn sokkal kevésbé lett volna élvezhető.
Itt meg minden parádésan festett. Ami hátránya az OLED-nek, ami igazából nem is hátrány, de: - Egyfelől nagyon gyorsan hozzászoksz a jóhoz, és keresed a 4k HDR, meg DV tartalmakat. Mindenhol IS. A másik meg, hogy egyszerűen annyira jó a cucc, hogy abszolút büntet minden egyes gyengébb forrást, de még azt is, ha egy mesefilmben gyengébb egy animáció, vagy ha élőszereplősben rosszabb a CGI, esetleg a fényképezés.
Egyébként a korábban általatok említett esetleges képhibákból semmivel nem találkoztam, nem volt csikozódás vagy ilyesmi, elszíneződés stb. LG okostévé rendszert meg ismertem, azt amúgy is szerettem. Szóval összességében úgy érzem, hogy egy lakótelepi lakásba ez a tévé egy soundbarral kimaxolta a moziélményt kb. (nincs túl drága soundbarom, de így is félek sokszor, hogy a szomszédok mindjárt átkopognak
) Tegnap néztem Netflixről a Nyugaton a helyzet változatlant, hát váó. A film még annyira nem is tetszett, mert érzelmileg nem vitt magával, de ahogy kinézett, az... No, szóval jó ez az OLED.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azért ez az OLED más szint. Nyilván egy ilyen panel után a 'végtelen" kontraszt tűnt fel, megnéztem pl. a 65 című filmet, hát az a Sonyn sokkal kevésbé lett volna élvezhető.
Egyébként a korábban általatok említett esetleges képhibákból semmivel nem találkoztam, nem volt csikozódás vagy ilyesmi, elszíneződés stb. LG okostévé rendszert meg ismertem, azt amúgy is szerettem. Szóval összességében úgy érzem, hogy egy lakótelepi lakásba ez a tévé egy soundbarral kimaxolta a moziélményt kb. (nincs túl drága soundbarom, de így is félek sokszor, hogy a szomszédok mindjárt átkopognak
Vhiktor