Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Mar irtam az okat. Otthon mar egy ideje nem is kaphato... Megoldas, EU -bol kell rendelni. Sajnos Mo.-n az ilyen kaliberu termekeknel nem szokott raktarsopres lenni. Meghozatni nemetbol pedig mar annyi, mintha otthoni aruhazbol venned.
Linkeljetek mar nekem helyet, ahonnan tudok leszedni. Mert se PC -n, se a sok film es sorozat kozott nem talalkoztam eddig olyannal, aminel elojott a hiba. Kivancsi lennek ra, mert eddig csak neten lattam kepeket, hiaba probalkoztam vele itthon. Ha ezt igy keresni kell, akkor az nalam nem is szamit hibanak, mert nem talalkozok vele. Jatekbol is direkt a Skyrim -et nyomtam, az kelloen sotet, sok a felhomalyos resz. Meg zavaro is volt, mert a barlangokban az orrom hegyeig sem lattam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor