Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Mar irtam az okat. Otthon mar egy ideje nem is kaphato... Megoldas, EU -bol kell rendelni. Sajnos Mo.-n az ilyen kaliberu termekeknel nem szokott raktarsopres lenni. Meghozatni nemetbol pedig mar annyi, mintha otthoni aruhazbol venned.
Linkeljetek mar nekem helyet, ahonnan tudok leszedni. Mert se PC -n, se a sok film es sorozat kozott nem talalkoztam eddig olyannal, aminel elojott a hiba. Kivancsi lennek ra, mert eddig csak neten lattam kepeket, hiaba probalkoztam vele itthon. Ha ezt igy keresni kell, akkor az nalam nem is szamit hibanak, mert nem talalkozok vele. Jatekbol is direkt a Skyrim -et nyomtam, az kelloen sotet, sok a felhomalyos resz. Meg zavaro is volt, mert a barlangokban az orrom hegyeig sem lattam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Interactive Brokers társalgó
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor