Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Költözés közepén vagyunk, így nem sikerül minden nap követnem a topikot. Tegnap este lefekvés előtt még találtam egy fél órát játszani a TV-vel és pont hasonló "hibába" futottam.
Még hét elején próbálkoztam a beállításokkal és az általam preferált kombináció nem nyerte el kedvesem tetszését. Én is éreztem, hogy nem volt meg a "hdr hatás". Az alap kép elég sötétre sikeredett, amivel én még rendben voltam, de mondjuk egy sor színes égő sem ugrott le a képről.
A menüben van egy brightness boost (kb.) nevű opció. Ott a legalacsonyabb érték is megtolta annyira a fényeket, hogy megfelelő mértékben bazári lett a dolog.
Tegnap aztán beraktam a mátrixot, aminél az itt taglalt 600MB-os avi korszak jutott eszembe. Kattingattam egy kicsit és nekem úgy tűnik, hogy a boost ész nélkül felvilágosít mindent és emiatt a sötét részeken, ahol nincs valódi információ előjönnek ezek a műhibák. A filmet több, mint 50x láttam és a kézi beállításokkal szinte olyan volt, mint a moziban '99-ben, a legkisebb boost is tönkrevágta az élményt, és nem hozott ki új részletet, csak hibákat generált.
Hétvégén lesz talán egy kis időm foglalkozni a dologgal, mert jelen pillanatban, két rossz közül kell választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest