Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
válasz
EasyLife
üzenetére
Sikerült be programozni a távirányítót
Hívtam ügyfélszolgálatot ott a szokásos sablon áramtalanítás, gyári beállítás visszaállítása… na ez utóbbit el akartam kerülni. Szóval ami nekem bejött: rádugtam az xboxot az iptv helyére majd kihúztam a tv-t a tápból, bekapcsolás után egyből fel is ismerte az xboxot, ezután újabb áramtalanítás iptv vissza dug, így már ment rendesen az univerzális távirányító programozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hívtam ügyfélszolgálatot ott a szokásos sablon áramtalanítás, gyári beállítás visszaállítása… na ez utóbbit el akartam kerülni. Szóval ami nekem bejött: rádugtam az xboxot az iptv helyére majd kihúztam a tv-t a tápból, bekapcsolás után egyből fel is ismerte az xboxot, ezután újabb áramtalanítás iptv vissza dug, így már ment rendesen az univerzális távirányító programozás.
Vhiktor