Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
válasz
EasyLife
üzenetére
Sikerült be programozni a távirányítót
Hívtam ügyfélszolgálatot ott a szokásos sablon áramtalanítás, gyári beállítás visszaállítása… na ez utóbbit el akartam kerülni. Szóval ami nekem bejött: rádugtam az xboxot az iptv helyére majd kihúztam a tv-t a tápból, bekapcsolás után egyből fel is ismerte az xboxot, ezután újabb áramtalanítás iptv vissza dug, így már ment rendesen az univerzális távirányító programozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hívtam ügyfélszolgálatot ott a szokásos sablon áramtalanítás, gyári beállítás visszaállítása… na ez utóbbit el akartam kerülni. Szóval ami nekem bejött: rádugtam az xboxot az iptv helyére majd kihúztam a tv-t a tápból, bekapcsolás után egyből fel is ismerte az xboxot, ezután újabb áramtalanítás iptv vissza dug, így már ment rendesen az univerzális távirányító programozás.
Vhiktor