Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tamassneff

    kezdő

    válasz scream #59007 üzenetére

    Szia,
    Inkább leírom a tapasztalatom és eldöntöd mit válassz.
    Megrendeltem cx55-öt, mert jó híre volt mindenhol dicsérték meg lement az ára 400k-ra. Megjött összeraktam bekapcsoltam és abban a pillanatban volt egy hiányérzetem, eddig Pana plazmám volt. Utána még néztem egy ideig és rájöttem mi a hiba: kék tinting fehér hattéren a két szélén, durva balck crush, túl agresszív fehér megjelenítés és botrányos felskálázás (sima upc TV adások) és nem utolsó sorba gagyi távirányító. Ez a Pana plazmához szokott szeme eredménye is valószínűleg.

    Ez volt az első nap után. Nem voltam se boldog se elégedett, visszaküldtem.
    Ma megjött a Sony A8 és fél óra után teljesen meg vagyok elégedve és azt tudom mondani végre ugrottam egy szintet a plazmához képest. Ezt mind úgy hogy még HD, 4K filmet nem is néztem rajta.

    Minden jó teljes más mint az LG, nem egy túltolt "siker hajhász" kép és színvilág. Teljesen homogén és természetes színek, nagyon jó felskálázás közel azonos a 1080p plazmához.

    A véleményem a következő az LG a jól sikerült paneleket eladja a Panasonic és Sony-nak. Ami nem kell nekik (vagy visszaküldik) azt meg szépen beépíti és eladja mint LG!.
    Konkluzió soha többet LG semmiben.

    jó estét!

Új hozzászólás Aktív témák