Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Bazsi81
üzenetére
Igazán nincs mit. Tv csatornáknál még megoldás lehet, persze csak ha ez Téged nem zavarna túlzottan, hogy bekapcsolod a minden irányú nagyítást. Így ugyan elveszítesz a képből valamennyit, de a logók sem fognak látszani. Persze ettől függetlenül azért maradjon alacsony az oled fény. 20-30 között pl nekem bőven elég tv adásnál. Első alkalommal lehet hogy sötétnek találnád így a képet, de hamar megszokja az emberek nagy többsége aki oledet használ. Ha HDR tartalmat nézel ott maradhat az oled fény 100 (ez az alapértelmezett beállítás is, legalább is az LG oledeken) Szerintem mind 3 tv nagyon jó. Mivel nekem is 65 C9 van, így én az oledet preferálnám, de én nem játszom egyébként a tv-n. Viszont azt hiszem vannak itt a fórumban olyanok akik igen, ők szerintem tudnának tanácsot adni a játékokhoz ideális képbeállításról. Legyen szó akár HDR akár SDR kérdésről. Szerintem akármelyiket választhatod az általad felsoroltakból, egyikkel sem nyúlnál mellé. Oledeknél annyi van még, hogy kikapcsolás után ne áramtalanítsd a készüléket mert ekkor lefut rajtuk egy pár perces karbantartás, amit Te nem látsz, de egy relé kattanáshoz hasonló hang jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor