Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
A mozgásfelbotás a panel sebessége, független a natív felbontástól... Tehát szinte majdnem mindegy milyen felbontáson teszteled. Pláne amig az 1080sor közelében sincs...
Amúgy nekem van egy kiváló gyári Panasonic (fullhd) Bluray lemezem, ahol kivállóan lehet tesztelni 1080sorig.
Néztem lg 4K oledet, olyan 7-800 sor volt max..
Nem kérdés, hogy ma nincs tv sem oled, sem lcd, ami megfelelően tudná mozgatni a 4K-t. Ezt a gyártók is tudják, annyira hogyha megfigyelitek a 4K demókat, bizony alig mozog valami. (lassan mozog, távolban autó, lengedező faágak stb) Pont mint az elsőgenerációs lcd demó anyagok, melyek 720p volt és akkor 300 sor volt a mozgófelbontás. Magyarul amíg ez a helyzet, addig tulajdonképpen a mozgás közbeni 4K videó anyagokban nincs több észlelhető képi információ, mint fullhd képernyőn. Rendes akció film mozgás sebességre gondolok...
Jelenleg még mindig mozgó felbontásban a vibráló nagypapi, a plazma még a király. Egyedül kontrsztban sikerült (végre) megverni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Proxmox VE
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS, UTOLSÓ DARAB!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor